oʞɾoƃ Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Misliš na Filosofem? Meni je to njegov najbolji album, tako da ono, ako napravi još bolji, to bi bilo vrhunski. Quote
Hamsun Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 (edited) Neverujem bash da je tolko zatucan XD . Pa kako je pisao muziku, dok je bio u zatvoru, bash se pitam? Inace bice lepo cuti ponovo Black metal album od Burzuma, posle dva ambijentalna. Mozda nesto bolje od Philosophy ovaj put napravi, sad kad je slobodan . na klavijaturi je snimao diskete i davao uputstva ljudima kako sve to treba da izgleda na kraju. čini mi se da je prije spominjao da nikad nije ni čuo svoje albume... ako ikad dočekamo novi Burzum album u black metal varijanti, ne sumnjam da se mnogo materijala skupilo u Vargu svih ovih godina Edited May 22, 2008 by [kinetic] Quote
Маузер Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Jebem ga meni je Varv Vikernes bio idol u odrastanju. Odrastao na Filosofemu. I to sam nabavio original buklet tj. moj burazer. Samo se ne slazem sa njegovim profasistickim ubedjenjima tipa ono white power. Ali sve ostalo je upravu. I bio je upravu sto je smakao Jeronimusa. Quote
Hrym Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Nije blek metal sve sto zuji a vokal vristi. ja licno mislim da od njega necete docekati bm album. Quote
Hamsun Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 nije radio on ambijentalne albume zato što je to htio, nego zbog toga što nije mogao dobiti gitaru u zatvoru... Quote
Grobodan Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Dobro zvuci, mada niko ne moze da ga zamasti kao Spinoza : http://www.anus.com/metal/burzum.html najkultnije recenzije ikad, Vojvoda je odrastao na njemu Quote
Sandra Laureano Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 ja jos ne kapiram zasto je ubio Euronimusa, cula sam 5 razlicitih verzija Quote
:matija Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 ja jos ne kapiram zasto je ubio Euronimusa, cula sam 5 razlicitih verzija http://www.burzum.org/eng/library/ citaj burzum story. Quote
Lunar Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Jebem ga meni je Varv Vikernes bio idol u odrastanju. Odrastao na Filosofemu. I to sam nabavio original buklet tj. moj burazer. Samo se ne slazem sa njegovim profasistickim ubedjenjima tipa ono white power. Ali sve ostalo je upravu. I bio je upravu sto je smakao Jeronimusa. Hmmm...... ono loshe je ubiti coveka u bilo kom smislu, mada i ako je bio nevidjeni idiot Euronymus je bio dobar gitarisa . Inace ovo nisma ocekivao od Varga, barem ne iz njegovih ranijih dana(ali eto bash me iznenadi ja sam mislio da je lik bio typical satanistic black metal fell'a) : " I didn't even socialize with that many metal people, and when I went out I preferred to go to house parties and to an underground techno club in Bergen, called "Føniks" (Phoenix), while most of the metal guys went to some rock'n'roll place. In fact I went to the techno club to get away from all the new metal people, because I didn't like the attention from them. I preferred the attention of nice girls, so to speak. " Nisam ceo procitao artikl ali procitacu cim rucam. Quote
Маузер Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ma koliko god bio dobar gitarista bio je kretencina. Ali inteligentna kretencina. Ali je isto tako bio nenormalan. Ko moze Iner Circle nazvati normalnom pojavom. Ali jbt organizator Feniks festa ima da se iznenadi kada cuje za ovaj klub ! Quote
oʞɾoƃ Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 I pored svega, mora da je bilo do jaja biti deo tog vremena... Zamisli ideš u Mordor, nema svetla, tražiš svećom po diskovima, Kozeljnik ti u kesi da onaj primitivni katalog, a dok ti biraš hoćeš da pazariš The Stone ili Heller, on kuje plan da spali crkvu sv. Marka Quote
Svart Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 I pored svega, mora da je bilo do jaja biti deo tog vremena... Zamisli ideš u Mordor, nema svetla, tražiš svećom po diskovima, Kozeljnik ti u kesi da onaj primitivni katalog, a dok ti biraš hoćeš da pazariš The Stone ili Heller, on kuje plan da spali crkvu sv. Marka Quote
Маузер Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 HAHAHA! I onda te zove iza u tajnu sobu gde se okupljaju odabrani likovi koji zele da pretvore Srbiju u pakao na zemlji! Quote
oʞɾoƃ Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 ...ili radije vrate njenim paganskim korenima. Do tajne prostorije se inače dolazi tako što se krst na zidu okrene naopačke... Quote
morbid god Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 obavezno izuvanje prije ulaska u sobu, gdje vas cekaju papuche ili zepe sa obrnutim pentagramom. dobre su vam fore, smijao sam se kao lud Quote
Lunar Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 E kad bi Varg prosao pored mene nebi ga prepoznao, jer ga smao znam sa onih Burzum slika. Inace zanimljivo je to kolko u onom tekstu o njemu lik prica kako NIJE satanista nit kako NEMA veze sa paljenjem crkava u Norveskoj, i kako je OGORCHEN od troo metalaca . A dosta danasnjih blekera gleda njega bash kroz ove gore navedene stvari kao heroja. A retko ko od jnih vidi inteligentnu stranu Burzuma, i to je stvarno zalosno. Quote
oʞɾoƃ Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Kako i neće, jebi ga, 14 godina u zatvoru, to je prejebeno... Quote
cotoha Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 cek, ja nisam u toku.. jel izasao on konacno? valjda je trebalo nekad u aprilu, maju il sta? Quote
oʞɾoƃ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Pa to i jeste fora, ne zna se, a trebalo bi da je imao saslušanje. Quote
Mita Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 josh ako su ga jebali svaki dan ali dobro voli on to Quote
Lunar Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) josh ako su ga jebali svaki dan U al si komedijas nema sta...... Inace ako je na slobodi, mozda zeli sad malo mir, ipak velika buka b ise digla oko toga. Ali kad sma sad video jednu sliku svatio sma da tesko da ce biti novog Burzuam ali ajde mozda se i dogodi ali nece bit ilajv nastuap sigurno. XD Inace evo je ta slia ksto sma nasao bash slikana nedavno. Izgleda ko neki Americhki glumac nemogu da se setim. XD http://bp0.blogger.com/_k6ba3Y8MBDY/SBfJJq...33143d1d5a6.jpg A i evo ga na audicij za Idola , izgleda ko Morrissey, ko zna mozda je pevao pesmu I Have Forigven Jesus XD . http://bp2.blogger.com/_k6ba3Y8MBDY/SBfJAK...0-h/312325.jpeg Edited June 4, 2008 by Lunar Quote
Recommended Posts