Маузер Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Zamisli sliku Seselja i Varga kako se rukuju. To da vidim pa da umrem! Quote
Thrym Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 ja mislim da se Vikernes promenuo i da ce voditi sasvim drugi zivot kad izadje van i da ce da ga boli kurac za budale poput Sheshelja...shta sve necu procitati na ovom forumu Quote
Josif Visarionovič Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 gde vam seselj pade na pamet jebote Quote
Nimrod Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 ZAr ti ne znas da Seso fan Burzuma i Gorgorotha?! Quote
Маузер Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 (edited) Varg je jednom liku u Mitrovici napisao pismo 98'. Pazi vako: Ono kao pohvala sto je fan, bla bla. E sada : Kako su mnogi Srbi pobegli za vreme rata u Norvesku, da kad on dodje na vlast ce nam ih poslati nazad, da im se najebemo keve, kako je on uvek jako voleo Srbe. I na kraju cirilicom napisao: SLAVA RUSIJI! STRASNO!!!!! Edited July 5, 2008 by Grishnackh Quote
Thrym Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Varg je jednom liku u Mitrovici napisao pismo 98'. Pazi vako: Ono kao pohvala sto je fan, bla bla. E sada : Kako su mnogi Srbi pobegli za vreme rata u Norvesku, da kad on dodje na vlast ce nam ih poslati nazad, da im se najebemo keve, kako je on uvek jako voleo Srbe. I na kraju cirilicom napisao: SLAVA RUSIJI! STRASNO!!!!! kad kazesh Mitrovica mislish na zatvor ili...? Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 ja mislim da se Vikernes promenuo i da ce voditi sasvim drugi zivot kad izadje van i da ce da ga boli kurac za budale poput Sheshelja...shta sve necu procitati na ovom forumu To se podrazumeva, a za ovo se samo zezamo Quote
Маузер Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ma u kucu bre! Poslo mu pismo! Najjace je to sto je lik na kraju napisao SLAVA RUSIJI! :) Quote
Thrym Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 pa ima onaj snimak na youtube-u gde on kaze neshto na ruskom ps:i Mitrovica imash vishe Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ja uvek imam šta da kažem o muzici ali me ovi klinci potope a i redovno izlaze tribjuti koje nikako da nabavim. Grishnackh- stvarno ne znam šta je toliko smešno..? Quote
Thrym Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 btw shta je s onim tribjutom shto je trebao da se oformi u Novom Sadu?...jesi cuo neshto o tome skoro? Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Koliko se sećam, tu je bio umešan Aronax sa yuma. Videći se sa njim uskoro pa ću ga pitati. edit: pa možemo i mi da uradimo ambijentalne verzije njegovih pesama, a? Ionako planiramo svašta. Edited July 6, 2008 by Varg Quote
Thrym Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 da naravno...pa videcemo kako ce to ispasti Quote
Маузер Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Kako sta je smesno. Pise ono Srbija, bla bla, velika zemlja, bla bla, i samo na kraju SLAVA RUSIJI! Sremska Mitrovica bracala! Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Rusija mu je sada bukvalno najotvorenija. Njegov zvanični sajt su oni preuzeli i samo sa njima je sarađivao. Knjige mu izlaze na norveškom i ruskom..itd. I ako je pisao o Srbiji a na kraju spomenuo Rusiju, to ne znači da nema pojma šta je Srbija, već je taj gest imao panslovenski aspekt Quote
Теша Тешановић Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 ne verujem da je ikada varg pisao tom liku,to je izmishljotina Quote
Novaliis Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ma i nebitno je sve to, ko je kome pisao ljubavna pisma. Samo kontam da je ovo prikrivanje od javnosti zbog izlaska iz zatvora, tj. da se ne bi znalo kad tačno izlazi jer ko zna ko bi ga sve čekao na nož Quote
Маузер Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Nije laz veruj mi. Lik je imao kontakta sa njim dok jos nije ni otisao u zatvor. I ono bili su dobri na relaciji i onda je ovaj oso u cuzu i postao velika zverka i sve to. I ovaj mu je pisao neko pismo, a ovaj mu je samo odgovorio. Mozes mu i ti poslati pismo, mozda ti odgovori sa SLAVA UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI! Quote
Recommended Posts