Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) I sad recite da nije bio najiskreniji bleker svojevremeno Haha, farma na selu. Kako je to kvlt. EDIT- jedino ostaje pitanje kako će ga prihvatiti.. Edited July 8, 2008 by Varg Quote
Hamsun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) Malo njih će ga prepoznati, a neki vjerovatno ni ne znaju ko je... E sad, u Americi kad se bivši robijaš doseli u neki kraj, komšije dobiju sve podatke o tome što je uradio, možda je tako i u Norveškoj... Svega 3% Norvežana redovno ide u crkvu, tako da s te strane neće imati nekih ozbiljnijih problema Edited July 8, 2008 by [kinetic] Quote
:matija Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 S obzirom da je to selo, odjeknuce medju stanovnistom da je bivsi robijas samo tako A i ocekujem da ce imati problema od strane fanova i ljudi koji ga hoce mrtvog. Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Da, pošto se zna koje je to selo, može se očekivati da će fanovi krenuti na hodočašće U svakom slučaju ja sam uveren da će biti spreman za svakog ko mu dođe na kuću, a posebno za one koji bi da ga ubiju. Quote
oʞɾoƃ Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 S obzirom da je to selo, odjeknuce medju stanovnistom da je bivsi robijas samo tako A i ocekujem da ce imati problema od strane fanova i ljudi koji ga hoce mrtvog. Zaklinjem se da ću naći i ubiti onog ko mu naškodi i celu familiju dotičnog. Quote
Lunar Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Mozda sad Varg pocne da pishe Country pesme. XD Quote
Guest Pit Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ljudi,Vargu je zivot u velikoj opasnosti! Sa jedne strane,mogao bi ga ubiti neki cetrnaestogodisnji fan Mayhem-a,samo ako bi ga roditelji pustili samog da otputuje do Vargovog sela,a sa druge strane,glave bi mu mogao doci Hellhammer(i to sve sa onom Burzum majicom na sebi,koju je nosio pre 10 godina na svirkama Mayhem-a),samo ako bi malo odvojio vremena od silnog tezgarenja.Koliko,bre,vi imate godina? Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Svako ko bi to uradio debil je jer je odslužio kaznu, a tek Vargova porodica- šta su oni krivi? Očigledno da je Varg Vikernes postao sasvim drugi čovek, ne po pitanju vere i religije, već u odnosu sa javnošću. Jedino što želi je da bude sa porodicom i vodi miran život. A ako usput uradi neku muziku, napiše knjigu- super. Quote
Џрк Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Fora je sto ce neka budala zaista hteti da postane slavna preko Vargove grbace. Quote
Novaliis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Jbg, ima svakakvih kretena a ne verujem da će policija poslati neku zaštitu Vargu ako je već dobijao preteća pisma.. A za Hellhammer-a ne znam, mislim da se ne bi smarao sa tim sad kad je pun kinte.. Quote
Grobodan Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Treba mu upasti na gajbu u pola noci i izbosti ga Quote
oʞɾoƃ Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Hellhammer nikad i nije imao ništa protiv Varga. Nije mu Euronymous bio ništa bolji ortak. Quote
Svart Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ma kakav Hellhammer sta vam je... jedino mozda neki ludi fan Euronymousa mada ne verujem ... life goes on... Quote
Guest Karleuš Jelenić Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Malo njih će ga prepoznati, a neki vjerovatno ni ne znaju ko je... E sad, u Americi kad se bivši robijaš doseli u neki kraj, komšije dobiju sve podatke o tome što je uradio, možda je tako i u Norveškoj... Svega 3% Norvežana redovno ide u crkvu, tako da s te strane neće imati nekih ozbiljnijih problema ma bre u norveskoj se incest ne kaznjava zakonom,kako tek mozes ocekivati da kroce u crkvu? a meni je bilo prebajkovito kada sam na vidovdan u crkvi rekla sudbonosno da i pred bogom se duletu zaklela na vernu ljubav. vernu po kojoj sam oduvek bila poznata! inace varg se bas prolepsao,zelim mu sve najbolje i da spase svoju pametnu nevinu glavu. Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Nemoj zajebavati hladni Trime, poslaću ti Tora Munjobiju.. Quote
Thrym Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 to je bilo za ove lozace...zar mjollnirom na mene? Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Pa i ja sam ložač Nego, provalio sam da su i Mađari izdali tribute, a bendovi nikad čuo u životu. Njihovi lokalni Quote
Маузер Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 (edited) Doce mu glave likovi iz Emperora! Edited July 9, 2008 by Grishnackh Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Čekaju ga već dvaes godina, samo da izađe..a albume su snimali da bi im brže prošlo vreme. Btw, nove fotke su extra sa onom kapom i u nekom zelenilu. I ona majica ''norge''. Quote
Маузер Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Pa naravno! Vidi se da su ih snimali da bi im samo proslo vreme! :) :) Quote
Novaliis Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Ima nekih intervjua za skidanje.. 13.07.2008 Producers Audrey Ewell and Aaron Aites of "Until The Light Takes Us" film featuring a number of Norwegian musicians including Varg Vikernes gave an interview to Christoph Rambow from "Lodown Magazine" #61. burzum Quote
Black desire Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 (edited) Sta ovo kao jos uvek neko slusa? Edited August 3, 2008 by Black desire Quote
Recommended Posts