oʞɾoƃ Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Sta ovo kao jos uvek neko slusa? Ima nas jos koji nismo presli na Cradle. Quote
Маузер Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Haha! Djus ispred njega! Zna covek sta je pravo pice! Quote
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Vratih se ljudi! A gde si bio? U Norveskoj, a? A sad i avatar da menjas.. Edited September 21, 2008 by Hvit Varg Quote
Маузер Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Treba vremena. Promenio sam ja to ali ne znam koliko vremena treba! Evo upravo sam obradio The Crying Orc! Mnogo dobra pesma! Quote
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Treba vremena. Promenio sam ja to ali ne znam koliko vremena treba! Evo upravo sam obradio The Crying Orc! Mnogo dobra pesma! 30 dana je period. mozes da proveris, pise ti tamo u opcijama. A kako si obradio pesmu? E bre, avatar treba odmah da se promeni, sad si me zbunio, mislio sam na nick. Edited September 21, 2008 by Hvit Varg Quote
Маузер Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Akusticnom! Mislio sam da i verziju sa Hlidskjalfa da ubacim! Ali ovako sam je sada na akusticnoj, pa cu za koji dan na net da ubacim! Quote
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Bravo majstore! Ja planiram sa nekim ortakom jednog dana da napravimo kao neki tribute, sa obradama njegovih pesama u amijentalnom fazonu. Kao sto je hlidskjalf uradjen..samo ko zna kad cemo, nikad se nema vremena.. Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 u vezi burzum pa muzika mu je stvarno genijalna nekako mozes da osetis energiju dok je slusas.ali problem je u tome sto je cela ta stvar postala pozerska danas zato sto klinci slusaju burzuma zbog cele price sa vargom.na taj nacin burzum postaje samo jos jedan od simbola popularne kulture.daleko od toga da osudjujem varga za ista sve sto je on uradio je ok u nekom pogledu.nista od toga nije nesto preterano veliko herojsko delo ali je uredu.stvar je u tome da dobar deo fanova burzum nebi ni slusalo projekat da nije bilo onih svih dogadjaja.ako ista varg uradio onda je time barem mozda podstakao neke mlade ljude da malo vise saznaju o paganizmu i staroj istoriji evrope. Quote
Lunar Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 u vezi burzum pa muzika mu je stvarno genijalna nekako mozes da osetis energiju dok je slusas.ali problem je u tome sto je cela ta stvar postala pozerska danas zato sto klinci slusaju burzuma zbog cele price sa vargom.na taj nacin burzum postaje samo jos jedan od simbola popularne kulture.daleko od toga da osudjujem varga za ista sve sto je on uradio je ok u nekom pogledu.nista od toga nije nesto preterano veliko herojsko delo ali je uredu.stvar je u tome da dobar deo fanova burzum nebi ni slusalo projekat da nije bilo onih svih dogadjaja.ako ista varg uradio onda je time barem mozda podstakao neke mlade ljude da malo vise saznaju o paganizmu i staroj istoriji evrope. Tesho svaka cast, nisma ocekivao neshto ovako od tebe. Isto ali bash isto sam to pomislio juce kada sam video neku klinku kako nosi Burzum majcu. Quote
Novaliis Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Pa dobro, nek nosi dete..nista joj ne fali Quote
KazimKazim Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Stemmen Fra Tårnet je mnogo ubava pesma,svaki dan mi je na plejlisti Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Tesho svaka cast, nisma ocekivao neshto ovako od tebe. Isto ali bash isto sam to pomislio juce kada sam video neku klinku kako nosi Burzum majcu. cudno posto sam i ja isto ovo shvatio sve kada sam video neku klinku u burzum majci Quote
Novaliis Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Pa sta je lose u tome sto devojka nosi Burzum majicu? Quote
oʞɾoƃ Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) Tesho svaka cast, nisma ocekivao neshto ovako od tebe. Isto ali bash isto sam to pomislio juce kada sam video neku klinku kako nosi Burzum majcu. +1. Ali bukvalno mi uze reč iz usta. @Varg: meni je bezveze kad bilo ko nosi bilo koju bend-majicu, pa ću ostati van diskusije o tome Edited September 25, 2008 by Gojko Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Pa sta je lose u tome sto devojka nosi Burzum majicu? ma nije u tome uopste stvar sto ona nosi burzum majcu nego koliko je ceo taj burzum za neke ljudi samo postao obican trend Quote
oʞɾoƃ Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) Pa sa jedne strane, pitanje je kad bih ja i da li bih uopšte čuo taj Burzum da nije bilo svega toga, tako da sam mu sa te strane zahvalan. S druge strane, mogu samo da zamislim kakva bi sve dela taj genijalac snimio da je posle Filosofema nastavio neometano da stvara Edited September 25, 2008 by Gojko Quote
Novaliis Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Pa nek nosi dok ima potrebu, majica ko majica, bas mene briga sta ona nosi. Ako i pozira, sta to mene briga. Uostalom, fenserke takodje poziraju kad se oblace onako utegnuto pa da jedva hodaju. Sigurno to ne rade da bi se lepse osecale Tako da, 1:1 Quote
Recommended Posts