Kveld Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 quote=\"Crnobog\"]Meni je Burzum najbolji bend.Hvis Lyset Tar Oss najbolji black metal album koji postoji.Ragnarok su demo snimke i neke neobjavljene.Svarte Dauen i Once Emperor su jos dva bootlega od Burzuma.Prema informacijama koje sam saznao iz Norveske Varg bi mogaoizaci iz zatvora 2006.To bi bilo izvanredno.Inace ja i jos jedan prijatelj planiramo slijedece godine ici u Norvesku posjetiti Varga u zatvoru ako netko bi zelio ici sa nama javite se. Na koju foru izlazi 2006?....shto se tiche odlaska u posetu , ako me fax poshalje u Norveshku sledece godine :roll: , eto mene s vama .... Quote
kasapin Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 kao neko pomilovanje - mozda ga puste - neznam tacno, a ako ne onda valda 2014 Quote
kasapin Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 ma BUZUR - tako smo mi zvali nastavnika muzickog u VIII osnovne - kakav je to lik... jel zna jos neko neki dobar sajt o Burzumu :? Quote
Crnobog Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Jedan Norvezanin je na jednom forumu rekao da su promijenili kazneni zakon u Norveskoj.Maksimalna kazna 12 g vrijedi za stare kazne takodjer zato bi Varg mogao izaci 2006. http://burzum-band.narod.ru ako vec nisi posjetio Quote
Srki Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Aj sad realno... Kolike su sanse da izadje 2006??? Quote
Crnobog Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Ako je Norvezanin govorio istinu izlazi sigurno 2006.On kaze da je sigurno.Zivi bili pa vidjeli hoce li izaci trebalo bi se raspitat u Norveskoj da li je stvarno promijenjen kazneni zakon. Quote
kasapin Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 ako je to istina, svi mi odavde ima lepo da se spakujemo - ponesemo dovoljno zaliha piva i Burzumove muzike i vozimo se kolima za Norvesku, slusamo Burzum, pijemo pivo i da jedemo burek Slava! Quote
Crnobog Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Iako sumnjam za pustanje iz zatvora da ce biti javno. Quote
Ravendark Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 ako je to istina, svi mi odavde ima lepo da se spakujemo - ponesemo dovoljno zaliha piva i Burzumove muzike i vozimo se kolima za Norvesku, slusamo Burzum, pijemo pivo i da jedemo burek Slava! Je'l znas ti koliko ima odavde do Norveske? :roll: Quote
Swarthyard Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 ja zivim u NO i nisam nista cuo o smanjenju maksimalne kazne. Inace kritikuje ih EU jer najgori i najludje ubice u prosjeku sjede 15-16 godina. I Varg bi dobio 15 da nije palio crkve... To je najveci razlig zasto je dobio 21... Quote
kasapin Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 ako je to istina, svi mi odavde ima lepo da se spakujemo - ponesemo dovoljno zaliha piva i Burzumove muzike i vozimo se kolima za Norvesku, slusamo Burzum, pijemo pivo i da jedemo burek Slava! Je'l znas ti koliko ima odavde do Norveske? :roll: Krenemo par dana ranije i ponesemo satore, ako previse poranimo - da bi kampovali ispred zatvora Slava! Quote
Crnobog Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Saznao sam da Varg je prekinuo kontakt sa vanjskim svijetom 2002.Nesto se sprema sa njim mozda ce izaci ili priprema neko novo zlodjelo Quote
Veles Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 I svi fino dođete kod njega i pređete toliki put a on vas u najboljem slučaju iskulira Quote
Crnobog Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Bice super samo da mi njega upoznamo i da ga puste iz zatvora. Quote
Turin Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 bice super: vi konacno prestanete da serete i odete tamo, a on vas napushi odmah na pocetku. Ko klinci, jebote. Sto da ga puste? Jel' nije ubio coveka? Quote
Crnobog Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 On mora biti pusten pa sta ako je ubio covjeka to je samo bio papak Euronymous Quote
SVANTVIST Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Ma ja bi ga u najboljem slučaju pretukao da ga vidim na slobodi, što se tu ima neka norvaška pickica od metar i po i 50 kila preseravati, ta zar nije Euroymousa, kralja black metala izbo 20 i nesto puta od cega je oko 18 bilo, ma zamisli U LEDJA? Koji jadnik, i na temelju tog trecerazrednog ubojstva sad je kao u očima djece heroj... Ma procitajte samo intervju sa njim do 95 govori jedno a od 95 drugo, jebote veći je luzer od onih ravera iz Darkthronea.. Quote
Crnobog Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Metar i pol i 50 kg znam da on nije velik ali nije ni tako malen Da li netko zna koliko je Varg visok i tezak Quote
Thabbas Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Hvis Lyset Tar Oss je verovatno najdublji BM album. Hail Varg! Quote
Grobodan Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Ne bih se bas slozio sa tobom,ali je u samom vrhu. Det som en gang var (pesma) je perfekcija. Quote
Crnobog Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Mnogima je Hvis Lyset Tar Oss najbolji black metal koji postoji meni isto Det Som En Gang Var je istinska perfekcija Quote
kasapin Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 meni se nesto taj album i nesvidja, ali zato Burzum, Aske i Filosofem rulaju! Black Spell Of Destruction je po meni najbolja pesma! a: a: a: p.s. Crnoboze kako planirate da posetite Varga, mislim neverujem da je dozvoljeno da bilo ko dodje i poseti ga u zatvoru :? Slava! Quote
Recommended Posts