BLAGOJE Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 hahahaha,pa ovo je naj fora jos od dzisus faila.i skate blackera.nikako da prestanem da se smijem svoj ovoj fami post-zatvorskoj. Quote
Александар Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Ma da jebe se njemu za blek i ostala sranja, sakupolo mu se love pod jastuk i sada samo da uživa. Tu i tamo koji interviju i to je to. Quote
~SilentWarrior~ Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Snima se film o Vargu, a glavnu ulogu (njega) tumaci onaj lik sto je glumio u Twilight-u, jadno brate, gde su njega nasli... sad ce njegovi fanovi poceti da slusaju Burzum, divota... Quote
BLAGOJE Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 kasno vittorias123 na temu dodje...elem,bilo vec.imas i neke njegove preslatke slike na predhodnim stranama,da te raspop mili sacuva.secerna boles'. Quote
Александар Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Jel neko gledo dokumentarac o Vargu i BM-u ranih 90ih simboličnog naziva "Satan rides the media"? Quote
Descender Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Jos odavno... To je jedan od najboljih u opstoj poplavi dokumentaraca na tu temu.... Quote
Теша Тешановић Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 (edited) Ma nije lud, sad kad pocnu ponude od izdavackih kuca i svakojakih glavesina da snimi bilo kakav album. ma nece on vise nista da snimi,sta god bude snimio tolika galama metalstva ce da se digne oko toga da verujem da ce odustati od toga.a cak i ako izda,kakve izadavacke kuce koje stvari,jer stvarno mislis da je moguce zaraditi ikakve pare na njegovoj buci.on je samo jedan lik na koga drkaju isfrustrirani metal tinejdzeri,sto ne znaci da ne cenim njega ili njegovu muziku.sve je to ok ali je precenjeno.lik je poprilicno debil i mislim da sve koje spaljuju crkve treba ubiti,slava isusu! Edited June 28, 2009 by Теша Тешановић Quote
BLAGOJE Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 (edited) ma nece on vise nista da snimi,sta god bude snimio tolika galama metalstva ce da se digne oko toga da verujem da ce odustati od toga.a cak i ako izda,kakve izadavacke kuce koje stvari,jer stvarno mislis da je moguce zaraditi ikakve pare na njegovoj buci.on je samo jedan lik na koga drkaju isfrustrirani metal tinejdzeri,sto ne znaci da ne cenim njega ili njegovu muziku.sve je to ok ali je precenjeno.lik je poprilicno debil i mislim da sve koje spaljuju crkve treba ubiti,slava isusu! ovo sto si napisao treba krivicno zabraniti.aj molim te idi slusaj one tvoje narodjake,ili tako nesto. Edited June 28, 2009 by umart Quote
Теша Тешановић Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ovo sto si napisao treba krivicno zabraniti.aj molim te idi slusaj one tvoje narodjake,ili tako nesto. treba krivicno zabraniti ljudima da se protive spaljivanju crkava??? odo ja da slusam halida beslica Quote
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ovo je tema o bendu,dakle o muzici,kao i sto sam dobro znas,al' se konstanto preseravas.tako da se moj post odnosio na to.ako ti je vec toliko stalo da krstasis,otvori temu na sve i svasta.batali palamudjenje odje. Quote
Теша Тешановић Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ovo je tema o bendu,dakle o muzici,kao i sto sam dobro znas,al' se konstanto preseravas.tako da se moj post odnosio na to.ako ti je vec toliko stalo da krstasis,otvori temu na sve i svasta.batali palamudjenje odje. muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali Quote
23/16 Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac Lupetas gluposti. Aj ti lepo sa ove teme, nema vise smisla ... Quote
BLAGOJE Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali imas spanske serije po trafika za male pare.a i ubijedjen sam da ih ima dosta i na televizijama. Quote
Amphitritê Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Напокон је слободан човек. Па ништа, нимало ме не би чудило да оконча себи живот као Jon Nödtveidt. У некој скоријој будућности... Kad ga vec pomenu... gde je tema o bendu Dissection? Ne mogu da nadjem...obrisano? Quote
Amphitritê Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) Trazila svuda, ne mogu da nadjem. Edit: Nasla! Edited June 29, 2009 by ### Quote
Dr Alex Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Nemojte spaljivati crkve!! ...al' nemoj te ni itju u njih! Quote
Kultus Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 (edited) muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali Kada u crnim nocima budes stezao jastuk sve jace jace i jace, Jer video si Varga, Ti pisaces u gace! Crne cini unistenja tada ce te stici! Pusi kurac. CKD666 Edited June 30, 2009 by Kultus Quote
Маузер Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Varg je napravio mozda jedan od najboljih albuma u black metalu. Pardon, ne jedan. Quote
Erektus Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 ne verujem da ljudi slusaju Burzum samo zato sto je lik spaljivao crkve, Burzum je napravio nesto sasvim novo, eksperimentisao sa raznim zvukovima da bi dosao do svog. meni se recimo dopada Burzum, a ne dopada mi se lik koji stoji iza njega. smatram da je Varg kreten, ali zato postujem njegovo stvaralastvo. Quote
morbid god Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali Meni je Varg skroz antipatican, to sto je spaljivao crkve mi je totalno kretenski i klinacki akt, ali smatram da je njegova muzika odlicna. Mali je broj ljudi koji slusaju BM, a koji ce albume kao Filosofem, Hvis, Aske, Det som engang var smatrati smecem i pozerajem. Au contraire. Drzi se ti tesanovicu folk muzike, ocigledno je da o ovome nemas pojma. Quote
Grobodan Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Biserka, aj sreće ti devojačke, napiši jednom u životu post duži od jedne rečenice. Quote
Recommended Posts