Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

kasno vittorias123 na temu dodje...elem,bilo vec.imas i neke njegove preslatke slike na predhodnim stranama,da te raspop mili sacuva.secerna boles'.

Posted (edited)
Ma nije lud, sad kad pocnu ponude od izdavackih kuca i svakojakih glavesina da snimi bilo kakav album.

ma nece on vise nista da snimi,sta god bude snimio tolika galama metalstva ce da se digne oko toga da verujem da ce odustati od toga.a cak i ako izda,kakve izadavacke kuce koje stvari,jer stvarno mislis da je moguce zaraditi ikakve pare na njegovoj buci.on je samo jedan lik na koga drkaju isfrustrirani metal tinejdzeri,sto ne znaci da ne cenim njega ili njegovu muziku.sve je to ok ali je precenjeno.lik je poprilicno debil

i mislim da sve koje spaljuju crkve treba ubiti,slava isusu!

Edited by Теша Тешановић
Posted (edited)
ma nece on vise nista da snimi,sta god bude snimio tolika galama metalstva ce da se digne oko toga da verujem da ce odustati od toga.a cak i ako izda,kakve izadavacke kuce koje stvari,jer stvarno mislis da je moguce zaraditi ikakve pare na njegovoj buci.on je samo jedan lik na koga drkaju isfrustrirani metal tinejdzeri,sto ne znaci da ne cenim njega ili njegovu muziku.sve je to ok ali je precenjeno.lik je poprilicno debil

i mislim da sve koje spaljuju crkve treba ubiti,slava isusu!

st_facepalm.gif

ovo sto si napisao treba krivicno zabraniti.aj molim te idi slusaj one tvoje narodjake,ili tako nesto.

Edited by umart
Posted

ovo je tema o bendu,dakle o muzici,kao i sto sam dobro znas,al' se konstanto preseravas.tako da se moj post odnosio na to.ako ti je vec toliko stalo da krstasis,otvori temu na sve i svasta.batali palamudjenje odje.

Posted
ovo je tema o bendu,dakle o muzici,kao i sto sam dobro znas,al' se konstanto preseravas.tako da se moj post odnosio na to.ako ti je vec toliko stalo da krstasis,otvori temu na sve i svasta.batali palamudjenje odje.

muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali

Posted
ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac

Lupetas gluposti. Aj ti lepo sa ove teme, nema vise smisla ...

Posted
muzika varga je neraskidivo povezana sa spaljivanjem crkava u norveskoj.ako se prica o muzici mora se pricati i o pozadini citave price.ja licno tvrdim da se ono sve u norverskoj nije desilo metalci nikada nebi ni slusali burzum,sta vise tvrdim da ti je neko pustio burzum a da nema one price sa spaljivanjem crkava ti bi rekao ma gasi to sranje od muzike.burzum slusas kao 80 odsto ljudi iz cistog pozeraja,ono to je metal to je kul oni su palili crkve oni su tamo neki kurac.to je ono sto imam da kazem o burzumu.a sto se tice isusa on je veci paganin od svih metalaca koji su ikada postojali

imas spanske serije po trafika za male pare.a i ubijedjen sam da ih ima dosta i na televizijama.

Posted
Напокон је слободан човек. Па ништа, нимало ме не би чудило да оконча себи живот као Jon Nödtveidt. У некој скоријој будућности...

Kad ga vec pomenu... gde je tema o bendu Dissection? Ne mogu da nadjem...obrisano?

Posted (edited)

Kada u crnim nocima budes stezao jastuk sve jace jace i jace,

Jer video si Varga,

Ti pisaces u gace!

Crne cini unistenja tada ce te stici!

Pusi kurac.

CKD666

Edited by Kultus
Posted

ne verujem da ljudi slusaju Burzum samo zato sto je lik spaljivao crkve, Burzum je napravio nesto sasvim novo, eksperimentisao sa raznim zvukovima da bi dosao do svog. meni se recimo dopada Burzum, a ne dopada mi se lik koji stoji iza njega. smatram da je Varg kreten, ali zato postujem njegovo stvaralastvo.

Posted
Meni je Varg skroz antipatican, to sto je spaljivao crkve mi je totalno kretenski i klinacki akt, ali smatram da je njegova muzika odlicna. Mali je broj ljudi koji slusaju BM, a koji ce albume kao Filosofem, Hvis, Aske, Det som engang var smatrati smecem i pozerajem. Au contraire.

Drzi se ti tesanovicu folk muzike, ocigledno je da o ovome nemas pojma.