oʞɾoƃ Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 za taj novi album, dok ne bude vest na burzum.org, nimalo nije sigurno Dagbladet su najveće norveške dnevne novine, ako oni urade intervju, veruj mi da je tako. Sajtovi bendova su poznati po tome što poslednji objave vest za sopstveni bend, pogotovo Burzum.org. Quote
Grobodan Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Ja cenim da ce da nastavi gde je stao sa Filosofem. I ja jedva cekam album, mislim da ce biti veoma zanimljivo Quote
Џрк Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Tek sad videh ovu sliku. to je to, sve u drvetu Quote
BLAGOJE Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 ja ti isto kazem da je momenat ltd.izd'o je wester. Quote
Amphitritê Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 "It will be metal, and the fans can expect to hear some real BURZUM." Objasnio je ... nema iznenadjenja. Quote
BLAGOJE Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 dobro,ali pros'o je ta zeman od kad je nesto djitaroski radio.ocekujem nesto napucano,jer mora da se izkomercijalizuje,mada,ko zna,mozda odradi nesto sto niko ne ocekuje.raspop ce ga znati sta. Quote
ODINN Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Ako se sad iskomercijalizuje bolje da zavrshi kao blazenopochivshi Dead... Quote
Flash Of The Neon Light Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Muzika im je fenomenalna, i bm i ambientna. Šteta što je varg završio u zatvor to mu nije trebalo i sad je još prolup'o tj. govori neke gluposti o rasizmu i tome kako neće da se bavi metalom jer on nije arijevskog porijekla. Quote
Erektus Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 nije odavno govorio o rasizmu, a nastavlja da se bavi metalom, sto znaci da je porekao to sa crnackom muzikom Quote
:matija Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 (edited) greska post Edited July 24, 2009 by matija. Quote
Lunar Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Naravno na ovoj temi ljudi postuju greske, pogotovo one nacinjene u pubertetu. Quote
morbid god Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ovdje se ni greske ne postuju greskom. Quote
oʞɾoƃ Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) 07.07.2009 Brief news about Varg Vikernes. He lives in his farm in Telemark, Norway with his family. Planning to release a new Burzum album and preparing to publish his new book. Edited July 25, 2009 by Gojk O))) Quote
Guest Yerathroth Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Kristijan je obican debil. Muzika mu je nikakva, precenjen je. Nikad nije bio satanista, samo napaljeni klinac. Kakav trebas biti idiot da palis crkve... Sramota sto ovaj njegov projekat predstavlja norveski Blek Metal... Btw - ovo mi je prvi post na forumu... Quote
oʞɾoƃ Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Btw - ovo mi je prvi post na forumu... Prvi, ali glup. Quote
Talvi Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Kad ce ljudi vec jednom da shvate da nema glupljeg nacina da zapocnes "karijeru" na nekom forumu nego da odmah krenes da pljujes po necemu? Quote
23/16 Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Prvi, ali glup. Ni ostali mu nisu nista bolji. Quote
Guest Yerathroth Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Prvi, ali glup. Ajde molim te objasni mi zasto je glup? Jel sam ja nesto napisao sto mozda nije tacno? Quote
oʞɾoƃ Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 Ajde molim te objasni mi zasto je glup? Jel sam ja nesto napisao sto mozda nije tacno? Da. Čovek se ne zove Kristijan, nego Varg, muzika mu je odlična i daleko bolja od 90% norveške scene u tom periodu, čovek se ubi ceo život objašnjavajući da se NIKAD nije izjašnjavao kao satanista, i ne lupetaj više, molim te. Može tako? Quote
Guest Yerathroth Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 (edited) Parkiraj pred crkvenom kapijom. Ahh! Da! Samo Prorok! Istina, kad se pogleda ovako sve je jasno totalno. Odlican post! Hvala nebesima kad i mene neko podrzava Da. Čovek se ne zove Kristijan, nego Varg, muzika mu je odlična i daleko bolja od 90% norveške scene u tom periodu, čovek se ubi ceo život objašnjavajući da se NIKAD nije izjašnjavao kao satanista, i ne lupetaj više, molim te. Može tako? ...Kristian Larssøn Vikernes.. Ja sam i napisao da nije satanista... Muzika mu je debilna...(ali dobro, recimo da je ovo moj subjektivni dozivljaj njegovog rada iliti stvar ukusa) Edited July 26, 2009 by Yerathroth Quote
Recommended Posts