Crnobog Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Moglo se srediti do 2002 godine kada je Varg prekinuo kontakt sa vanjskim svijetom kako sam saznao meni nekako izgleda da se sprema za izlazak Nema nikakvog smisla prekidati kontakt sa vanjskim svijetom 9 g prije regularnog otpustanja iz zatvora osim ako se ne spremas da te puste Quote
Veles Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Varg je Bog sad ću da se ubijem kao siroče! Quote
Fiery Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Moglo se srediti do 2002 godine kada je Varg prekinuo kontakt sa vanjskim svijetom kako sam saznao meni nekako izgleda da se sprema za izlazak Nema nikakvog smisla prekidati kontakt sa vanjskim svijetom 9 g prije regularnog otpustanja iz zatvora osim ako se ne spremas da te puste Ima ako si s*ronja kao Varg Quote
Crnobog Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Svasta Amerikanci su prosle godine dosli u Norvesku snimati neki dokumentarac o Vargu to treba nabavit kada izadje u javnost Quote
Guest gore-m-milica Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Der Mörder Kristian Vikernes (Burzum) war zwischenzeitlich Heide, Satanist und Nazi = Ubica Kristian Vikernes je bio Haidist, Satanist, i Narzist Quote
Crnobog Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Vecinom je tocno da je to on Quote
Guest gore-m-milica Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 pa to je i positivno sto je takav....ali to je jedan deo iz neke nemacke novine,...a nemogu da napishu VARG nego kristian,..i onda je sramota da pishu tako neshto Quote
Svarog Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Kad se samo setim sta su sve pisali o Hendriku Moebus-u... Novinari bas umeju da prave predstavu od svega. Quote
Crnobog Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Ima li netko od vas bootlege Svarte Dauen i Once Emperor od Burzuma? Ja ih nisam jos uspio nabavit ali trudim se Quote
kasapin Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 imam i ja ovaj iznad je nabavio od mene, ali bolje neka ti on nareze posto mi trenutno neradi rezac... p.s. produkcija je grozna mozda malo bolja nego demo iz '91-2 Quote
Crnobog Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Darkthrone koliko bi kostalo da to narezes i ubacis jos i Ragnarok i Hlidskjalf ako imas jer sam izgubio CD sa ta dva Plus postarina za Hrvatsku.Ja ti platim preko Western Uniona ili tako nesto.Mogu i ja tebi nesto snimiti ako nemas a ja imam-reci sta ti treba. Quote
Crnobog Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Kasapin znam za produkciju ali ipak da imam Quote
Baal Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Darkthrone koliko bi kostalo da to narezes i ubacis jos i Ragnarok i Hlidskjalf ako imas jer sam izgubio CD sa ta dva Plus postarina za Hrvatsku.Ja ti platim preko Western Uniona ili tako nesto.Mogu i ja tebi nesto snimiti ako nemas a ja imam-reci sta ti treba. Pa ajde poshalji mi tvoj katalog na [email protected] poshto vishe volim razmenu pa ce da se dogovorimo neshto. 8) Quote
Crnobog Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Saljem ti spisak onog sta imam u audio CD. Ako te nista od toga ne zanima imam jos puno u mp3 od cega nemam spiskove pa mi ti reci koji bedn trazis ako ga nema na ovom spisku Quote
Grobodan Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Nabavio sam Burzum/Gorgoroth split. Burzum tracklist: 1.Lost Wisdom ('91 Demo) 2.Black Spell of Destruction ('91 Demo) 3.Channeling the Power of Souls into a New God ('91 Demo) 4.A Lost Forgotten Sad Spirit (Unreleased Version) 5.A Lost forgotten Sad Spirit (Aske Version) 5.My Key to Purgatory (Rough Mix) 7.Lost Wisdom (Rough Mix) Burzum - KULT! Quote
Baal Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Hmmm dobar je Burzum/Gorgoroth split ali je produkcija 8O 8O 8O 8O Quote
militant Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Dobra ili losa ???? :? :? Nego mozes li da mi narazes taj Burzum/Gorgoroth split..?(ako teba platicu ) Quote
dark angel84 Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 hej stvarno, zna li ko gde mogu nabavim Hlidskjalf? Quote
Baal Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Dobra ili losa ???? :? :? Nego mozes li da mi narazes taj Burzum/Gorgoroth split..?(ako teba platicu ) Losha Daj neki tvoj katalog za razmenu!!!!!!!! hej stvarno, zna li ko gde mogu nabavim Hlidskjalf? Imam ja. Quote
Swarthyard Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Vargova muzika je genijalna a: Nema konkurenciju Quote
Vampiria Gothica Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 varg je apsolutno genije što se stvaranja glazbe tiče,ali njegov mozak.nije baš sve u redu s njim...... i apsolutno ne podržavam dijela koja je činio.... :x :ne: Quote
Crnobog Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Ja podrzavam Varga u svemu sta je cinio Quote
Recommended Posts