Sleaze Glammer Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Lay Down Your Love i Got What You Need su ok... ovo Can You Hear The Wind Blow me podseca malo na Love Ain't No Stranger... a i svi nazivi su nekako u tom bluzicnom seks fazonu... ne kazem da je to lose, ali... Quote
_powerslave_ Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ne znam za vas ali ja zaista mnogo ochekujem od ovog albuma... Quote
Alx_WS Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Album znaci izlazi krajem marta? Kada moze da se kupi kod nas??? Ladno ljudi,WS pre Banja Luke,a posle godinu dana studija nastupa samo na Novom Zelandu,bice odlican koncert..A i BL im e prvi na rasporedu u evropi - mozda ce cak i imati tremu :-) Quote
Sleaze Glammer Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ne krajem marta nego krajem aprila Quote
Alx_WS Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 U hvala,bas sam se bio istripovao da je mart :shy: Quote
Alx_WS Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Ok - ja priznajem sada - zbunjen sam i nista ne razumem!!!! Ko organizuje koncert WS-a u BL??? Pise samo grad BL - tj opstina,i gde ja sada da qpim karte,proverio sam,nema veze sa Eventimom... Mozda je nekom ovo moje pitanje glupo,ali ja sam sada tako zbunjen da mi ne treba komentarisanje - nego - da li neko zna gde da qpim karte????? I da,Hrvati od danas pustaju u prodaju karte za njihov konc u Splitu... Quote
_powerslave_ Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Sva ta pitanja mozesh da postavish organizatoru na temi o koncertu... Quote
Sleaze Glammer Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Da ali je postavio ovde i bilo bi kul da i ovde dobijemo odgovor Quote
Novak Sextasy... Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Izgleda da dolaze i u Nis posle Banja Luke, tako sam bar ja nesto nachuo... Quote
Alx_WS Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Pa,nije u redu to,ali nwm - idi na tu temu i ima vec dosta toga receno.... Bolje je a i pogodnije za raspravu... Nista od Nisa,cini mi se..mada - ko zna.. Quote
PLISH Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 I ja sam cula da ce doci i u Nis.... ali nije sigurno.... A sad sam ja malko zbunjena.... zar Whitesnake dolazi u Split? Jao to bi bilo divno....ima li za te karte informacija, cene, itd.... Quote
shock! Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 tour sa def leppardom....jebote kako ce to biti dobro..... Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 ako nešto ne volim to je def leppard!!! Quote
PLISH Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Please, dajte neke informacije pribliznije..... kad ce to da bude? Quote
Sleaze Glammer Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 pa jbte pogledaj prvi post na ovoj stranici. MOJ inace Quote
PLISH Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Thanks fo opening my eyes! Kako li sam omasila toliki post, i jos prvi..... Kada bi mi jos neko nacrtao i koja je cena u HR!! Quote
Sleaze Glammer Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Ti bi isla u Split? Ja razmisljam takodje da odem radije tamo nego u Banja Luku, ali mislim da ce u Hrvatskoj biti mnogo skuplje Quote
_powerslave_ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Ne samo shto ce biti skuplje nego shto je u pitanju Split... ne bi se ja zajebavao sa njima... Quote
Sleaze Glammer Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 P ako ces doci sa Srpskim tablicama i ako ces da vices BRE, onda bolje nemoj da dodjes Quote
PLISH Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Ja bih pre isla u Split,jes da ce verovatno biti skuplje, ali tamo sam rodjena.... Imam i baku i deku na 15min od splita pa ono..... Ipak mi je veci dozivljaj tamo! Quote
Archibald Reiss Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Mislis da ce da te spasi to sto si tamo rodjena Quote
Rox Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 P ako ces doci sa Srpskim tablicama i ako ces da vices BRE, onda bolje nemoj da dodjes Tablice ne bi trebalo da predstavljaju problem......osim ako nije u pitanju tenk. Salu na stranu, cuo sam da je koncert u Splitu otkazan i prebacen u Osijek...ne znam jeli 100% istina. Quote
PLISH Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Mislis da ce da te spasi to sto si tamo rodjena Ma jok, samo ce biti killing me softly....... Aaaa..... pa nece valjda otkazati........ Quote
Elldamar Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Koliko ja znam,da,taj koncert je prebachen u Osijek...which is quite good poshto je blizhe 100000 puta Quote
Recommended Posts