Ronnie_Wood Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ako hocete mogu ja da postavim slike od letos sa koncerta iz Osijeka,neverovatno koliko su dobre slike...Ali prethodno da mi neko objasni kako se postavljaju uopshte slike ovde ,jbg. nemam iskustva sa tim stvarima ... Quote
Alx_WS Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Cini mi se da ove godine definitivno nema nista od Whitesnake-a kod nas... turneja pokriva severni deo Evrope i Americko podneblje...a kako je ovaj prvi deo turneje u toku, definitivno je, cini se, da nece biti iznenadnih upada... voleo bih da dodju sledece godine :S Quote
Whitesnake_Zr Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Aaaaarghhhhh,sto se ne nakanu da dodju vec jednom... Quote
Alx_WS Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Aaaaarghhhhh,sto se ne nakanu da dodju vec jednom... Pa.. bili su 2006, prosle godine su otkazani, ako cemo tako - logicno je da dodju sledece ^^ Quote
Ајлин Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 (edited) dok sam prošlog oktobra bila u kopenhagenu tada su svirali. baš to veče. pretpostavljam da ih nećemo videti pre 2010.... Edited May 31, 2009 by Ајлин Quote
Wizard Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Ima li neko link za DVD koncert Coverdale / Page? Quote
crusader84 Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Uh, gadna stvar, valjda će se oporaviti... http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logID=505183584 Quote
Whitesnake_Zr Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Off topic Red Rock...Jel to onaj kanjon gde Firehouse ima spot za pesmu All she wrote? Quote
Archibald Reiss Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 au covece, kakva lezija i edem?! Quote
Hells_Angel Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ima li neko link za DVD koncert Coverdale / Page? Imam ga ja, mogu negde da ti ga uploadujem ako 'oces. Quote
..charlie.. Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 ISkreno se nadam da cu ih videti u neko skorije vreme kod nas... "Good To Be Bad" je odlican album, a Coverdale ,kao i uvek, fantastican... Quote
AstralliS Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Whitesnake/David Coverdale Re-post from September 2009 (update on David's vocal cords): "the Doctor has confirmed his recovery and he is now Ready, Willing 'n Able to take on whatever life brings his way. He thanks you all for your thoughts and prayers during this time... they worked!!!" Quote
Zoll Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 Ljudi, jel ima neko Whitesnake font kakav je ovde na coveru? Ja sam uspeo na netu da nađem samo neki koji mu je nalik, ali nije to to... Ako ima neko ovaj koji tražim, bio bih jako zahvalan da mi pošalje, treba mi! Hvala unapred! Quote
legend of rock Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Ljudi Whitesnake snima novi album na jesen 2010,i onda krecu na turneju,pocinju u Engleskoj,pa je onda logicno da nastave dalje u Evropi,tako da ih ja ocekujem kod nas u 1/4 2011.Napravio sam grupu na fejsbuku,zove se WE WANT WHITESNAKE IN SERBIA(AGAIN),pa vas pozivam sve da se pridruzite... Quote
Ајлин Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Dakle matori je neuništiv Jedva čekam da vidim tu novu postavu. 1 Quote
Zoll Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Do jaja, baš me zanima kako će novi album zvučati, Good to be bad beše odličan album! Quote
legend of rock Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Cuo sam da Coverdale ponovo ima probleme sa nekim clanovima benda,ali nisam cuo da je ista promenio u odnosu na postavu koja je snimala good to be bad...mada je onaj bubnjar barem po meni prosecan,i mislim da bi trebao da ga menja... Quote
..charlie.. Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Mogli bi oni i na neku turneju, pa da nam svrate malo... 2 Quote
Sreta Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Bice tamo negde u julu u Banja Luci , nije daleko , ne treba pasos , nije skupo ... koga zanima ima i riba kolko pozelis Quote
kiss of death Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Ali to je Whitesnake MM clasic - s Mickyjem Moodyjem, Barnie Marsdenom.. Quote
Recommended Posts