Archibald Reiss Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 ma nema leba od njihovog dolaska u ove krajeve... Quote
dark earendil Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Oni nece doci kod nas,pomirite se sa tim.Ako i krenu na turneju neku nou,koju su pre nesto vremena koliko ja znam priveli kraju,ili je privode...Ako uopste krenu na turneju to ce biti americka turneja,ljudi,nemozemo se tome nadati,to je stvarno smesno,...Zbog cega bi uopste dosli u bg? moj favirit trenutno je slow 'n' easy i standing in your shadow Quote
Prinzessin Tinea Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ima li neko koncert WS... bilo koji? Quote
.alex. Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 shta recji gotivim whitesnake,pogotovo njihove balade kad sam tuzna Quote
шмизла Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 ne volim.... ima jedna pesma koja mi se svidja,valjda is this love,ali ostalo ne... ustvari,ima jos jedna-cryin in the rain se valjda zove Quote
:Dea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Sta reci? Evo slusam ih celo prepodne! Trenutno - sailing ships sa starkersa... Quote
.alex. Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 danas je bash bio spot "here i go again" aaa dobro mu stoje kozne lone Quote
Prinzessin Tinea Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Coverdale je predivan... u svakom smislu... netju da navodim detalje Quote
Wild Rose Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 (edited) e da secam se i ja da je neka do yaya riba Ta riba je u vecini njihovih spotova (koje imam sve! ) i koliko ja znam to mu je bila zena... Sad, mozda sam ja zaboravila pricu, ili je netacna (zaboravih vise), ali koliko ja znam ona mu je bila zena, i kad ga je ostavila zavrsio je u ludari, pa je valjda posle toga napisao album Restless heart... Davno saznah tu pricu... Moracu ovih dana da obnovim izvore-kod bivseg... ***EDIT: I da dodam-pocinjem da shtekam od septembra kesh, pa ako u nekom skorijem periodu budu bili bilo gde makar malo blizu idem sigurno!!! Jedini bend za koji bi isla bilo gde ako mi finansije to dozvole, samo da ih cujem... Bila im je turneja ove ili prosle godine? Neshto skoro znam da je u pitanju... Edited April 15, 2005 by Wild Rose Quote
Platina Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Nekadasnji njihov fan.. I to jedan od najvecih.. Sad prema ws osecam prezir i nista vise, shvatam povrsnost njihove muzike, ocajne tekstove.. Ne shvatam ljudsku opsesiju tim bendom ima toliko boljih. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Bas mi se svidja u sta se izrodila ova tema! Videh onu bivsu Daveovu u emisiji "40 Least Metal Moments" na VH1. Je l' moze neko da mi objasni po kom kriterijumu su nju odabrali da komentarise sta je metal, a sta ne, s obzirom da je metalu najblize bila 20 cm (+- 10%) u vreme dok je bila missis Coverdale? Quote
Demonizer Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Starkers in Tokio-Coverdale i Vanderghberg, najace delo rock muzike samo jedan vokal moze da pokrije celu pozadinu kad nema benda naravno Coverdale Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 - Dosao sam na koncert grupe Rainbow i posle otisao iza scene da se pozdravim sa prijateljima. Lepo sam se zabavljao dok nisam osetio da me neko vuce za kosu. Okrenuo sam se i ugledao Ritchieja. Zavrsili smo na podu kao dve kurve koje se tuku oko musterije. Rekao sam mu da izadje napolje da ga dokrajcim, ali su nas razdvojili. Ne znam zasto me je napao. Mozda je to bio revans za ono kada sam ga jos u Deep Purple jednom prikucao za zid. Ako ga ikada ponovo vidim, bice sranja. Necu mu prebiti ruke i time ga ostaviti bez 'leba, ali cu da mu promenim licni opis! David Coverdale, "Rock 82" br. 16, 28.VII 1982. Quote
acanikolic Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 - Dosao sam na koncert grupe Rainbow i posle otisao iza scene da se pozdravim sa prijateljima. Lepo sam se zabavljao dok nisam osetio da me neko vuce za kosu. Okrenuo sam se i ugledao Ritchieja. Zavrsili smo na podu kao dve kurve koje se tuku oko musterije. Rekao sam mu da izadje napolje da ga dokrajcim, ali su nas razdvojili. Ne znam zasto me je napao. Mozda je to bio revans za ono kada sam ga jos u Deep Purple jednom prikucao za zid. Ako ga ikada ponovo vidim, bice sranja. Necu mu prebiti ruke i time ga ostaviti bez 'leba, ali cu da mu promenim licni opis! David Coverdale, "Rock 82" br. 16, 28.VII 1982. E procitao sam i ja to pre jedno sest sedam godina i nacisto zaboravio na tu "anegdotu". I mogu da kazem da to uopste nije cudo s obzirom da je Blackmore oduvek bio ljubomoran na pevace, sem na "look at avatar" za koga je jedino reko da mu je krivo kad je izasao iz grupe! Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 The band scored a trifecta in 1989 with the top 10 multi-platinum selling album, Slip of the Tongue, which Coverdale regards as his “musically over flamboyant chapter. We looked like an over decorated Christmas tree. Somehow in all the fuss we lost sight of our original blues based roots.” Quote
shock! Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 hm, objavili su deo letnje turneje....za sada sve u Americi..... Quote
srnde2 Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Meni je The Deeper The Love najjacha !!! Quote
Prinzessin Tinea Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Meni Love ain't no stranger... Quote
Archibald Reiss Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Meni je The Deeper The Love najjacha !!! jebiga... bila je i meni najjaca.. do skoro. An’ the deeper the love The stronger the emotion, An’ the stronger the love The deeper the devotion ... I don’t mind, what you’re doing to me, I don’t mind, ’cause you’re all I can see I don’t mind, baby, you mean the world to me... Quote
Prinzessin Tinea Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Dobra.Kao i Is This Love, Still Of The Night, Slow An' Easy.... Meni je u globalu ceo album Slide it in iz '84. Pazi ovo... Don't try running away, You know you get nothing that way 'Cos it's too late, I'm gonna prove it to you Too late, I'll do what you want me to do Too late, You can't run anymore Cos' it's too late for you now!!! Znaci kako dobar text... inace pesma All or nothing sa Slide it in Quote
shock! Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 mnogo tesko odluciti se za jednu pesmu ........ajd nek budu Still Of The Night i Now You're Gone.... Quote
Sarah_Key Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Meni Love ain't no stranger... Slažem se kao i Looking for love i Jugement day Quote
Archibald Reiss Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 (edited) ma fool for your lovin' je keva... samo sto ja uvek moram do da iskusim na svojoj kozi svaki put nije mi jasno.. Edited June 28, 2005 by J0N B0N J0\/1 Quote
blondie Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 ja sam stvarno tru fan, ali svojevremeno me david v. u kst-u smorio s whitesnake - znaci - still of the night i here i go.. I NISTA DRUGO. pa onda jedna stvar od bon jovija i opet WS, pa jedna g`nr pa opet WS... i tako stalno.. i onda sam prestala da idem u KST i da slusam WS. Quote
Guest burn Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 (edited) Mislim da Whitesnake nikad ne moze da smori, osim pesama kao sto su HERE I GO AGAIN i FOOL FOR YOUR LOVIN (izvini BON JO\/1 ali neki ljudi stvarno previse pustaju-pevaju te pesme) sto se ostalih pesama tiche ma koloko ih slusala uvek se osecam kao da ih slusam prvi put.. Mislim da ne postoji najbolja pesma jer su sve mnogo dobre, ali jedna od boljih pesama je "Sailing ships".. So find the strength and you will see You control, your destiny, After all is said and done Edited June 30, 2005 by burn Quote
Recommended Posts