Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Da, sad mi pade na pamet. Kada se pojavio Slip Of The Tongue, novinari su postavili pitanje da nije malo ziheraski da prvi spot i singl bude Fool For Your Loving, na sta su Vanderberg i Vai rekli da su oni apsolutno bili protiv te pesme koju su okarakterisali kao "previse hladnu". Da su njih dvojica mogli da biraju, to bi bila Judgment Day. Svako, ali apsolutno svako koga sam poznavao u to vreme, a da je slusao Whitesnake, ocekivao je da ce Fool... biti prvi singl! Quote
deley-a Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 koncerta ce biti,karte su u prodaji(skc,dom omladine)cena je 2300din. a predgupa nije cactus jack ako se oni grupom uospte mogu nazvati..nego alogia i kraljevski apartman!!po meni idealan odabir predgrupa!! Quote
Mary Joe Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 29-og moto fest u B.Crkvi, a 30-og ujutru povratak u BG, pa uvece na Whitesnake. Tog vikenda ce biti veselo. Quote
LazaGNR Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Vidis...mozda bi mog'o i ja da iskombinujem tako nesto... A posle Whitesnake-a produzim za Bugarsku Quote
Divlji Tigar Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 "Whitesnake" su majsorski odradili koncert. Quote
:Dea Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Ono sinoc je zaista bilo nesto neponovljivo. Hocu opet. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Sacekaj da prodje jos 31 godina, pa ce DC ponovo doci u "Bejograd". Quote
Vampireli Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 da, "Bejograd". Ma bilo je super! Mnogo dobro odradjeno! Nema mane! Quote
SiLverWare88 Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Samo mi je krivo sto nisu svirali don't break my heart again To mi je do jaja stvar Quote
Shuma Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Koji su djavo povezali Burn i Stormbringer?Mislim moze ali tako kako su oni nikako!!I sto je najgore gde je tu Mr. HUghes da peva? Quote
Archibald Reiss Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 pa na celoj turneji tako rade......... i na dvd-ju je tako. I bas je cool. Doduse skratili su Stormbringera... al' jbg, bar smo culi i tu pesmu. Pa pevaju back vokale tu svi... -- you know we had no timeeeeeeeeeee.... bla bla...... posebno je Marco Mendoza stari basista WS-a dobro izvlacio visoke tonove kod onog dela "time to die".. Quote
Jabba the Hutt Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Meni je najcudnije bilo to sto je princezea Coverdale ladno odsvirala Solider of Fortune... Quote
Archibald Reiss Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 nije odsvirala nego otpevala pa sta je cudno, na skoro svakom certu ove turneje je pevao Soldier-a.. Quote
LARA CROFT Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Aurora super su slicke one moje sa WS-a su na : http://photosbylara.fotopic.net/ Quote
Vlaja Buraz Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Nešto što sam upratio prije koji dan: BB: There's a label out of France called Axe Killer that has remastered the '87 Whitesnake album. Have you seen it? JS: Yeah, I've got that. BB: It sounds phenomenal. They also give you a bunch of bonus tracks and You're Gonna Break My Heart Again is on there. That's a great tune. JS: That was on in some club we went to. Someone played it I think actually, because I walked in. I didn't even realize it was me until the solo kicked in. I was like, "That son of a bitch is trying to cop all my licks!" [laughs] I figured out it was me! 'Cause I haven't heard the song for so long man, we recorded it and it wasn't on the '87 album. http://www.johnsykes.com/bbinterview.html Quote
AIC Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 (edited) jako dobar band...ali su mi je ipak bolji Purple Edited October 28, 2006 by AIC Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 Purple je jako dobar bend, ali su mi Whitesnake ipak bolji. Quote
AIC Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 sto se tice WS kako im je dosao Vai u band tako im je popularnost odjednom skocila... Quote
Archibald Reiss Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Ma da. Vai je zasluzan za popularnost i to sto je preradio stare pesme. Pre ce biti Sykes da je zasluzan... zbog 87-ice... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 sto se tice WS kako im je dosao Vai u band tako im je popularnost odjednom skocila... Prvo da naglasim, pitanje koje ces procitati nije diskreditacija ni u kom smislu. Koliko godina imas, tj. koliko si imao onda kada je Vai odsvirao album i turneju "Slip Of The Tongue"? Quote
Archibald Reiss Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Prvo da naglasim, pitanje koje ces procitati nije diskreditacija ni u kom smislu. Koliko godina imas, tj. koliko si imao onda kada je Vai odsvirao album i turneju "Slip Of The Tongue"? Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Znaci, nisi prikupljao podatke dok su bili friski. Od cega sad da pocnem? Npr. od izjave koju je Vai dao 1990. kada su nastupali na MOR-u: "Do albuma '1987' nisam znao sta je to Whitesnake." I onda sledi fantasticno obrazlozenje: "Znate, ja sam Amerikanac." Tu vidis kada su se i kojim albumom probili i u Americi. Evropa je davno bila pokorena. Jadranka Jankovic je napisala prilicno negativan izvestaj sa MOR-a u Nemackoj. Otprilike se sve svodi na to je Vanderberg bio suvisan, posto je Vai individualac. I na zaprepascenje mnogih, covek je 'ladno davao odvojene intervjue kojima je promovisao svoj solo album. Odmah je i prostrujala vest da je covek samo odradjivao ugovor koji ga je obavezivao da odsvira album i turneju i to je sve. Koliko god mi ide na nerve David Lee Roth, ispalo je da je bio u pravu kada je izjavio da je Coverdale angazovao Vaia samo zato sto je "aktuelna faca". Da ne sirimo dalje njegovo teoretisanje. E, tada pocinjem da slusam komentare kako je Coverdale ispao glup sto je dao... (sledi neka neproverena cifra)... miliona dolara coveku koji mu je upropastio album. Naravno, takve izjave su bile preterivanje. Kao i ono sto se letos pisalo po kojekakvim dnevnim novinama, da je "Slip of the Tongue" bio "veliko razocaranje" i sl. Cinjenica je da je album definitivno komercijalno podbacio u odnosu na prethodnika. To je kljuc odgovora zasto ne stoji ono sto si izjavio. Jedino sto sam zakljucio iz tvog posta je da nemas dovoljno informacija. Kao epilog, navescu i da je Coverdale tri godine kasnije dao intervju za VH1 povodom izlaska albuma Coverdale - Page. Opisujuci Pagea, rekao je: "Jimmy je fantastican. On ne koristi pesmu kao izgovor da pokaze sta sve moze da odsvira." Pretpostavljas li na koga je aludirao? Izvini ako sam bio preopsiran. Bas je poenta da sam izvukao samo mali deo podataka koje znam. Ziv bio! Javi ako nabavis snimak iz Beograda. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Je l' to iz vremena kada su bili zajedno u bendu ili nesto novije? Quote
Recommended Posts