_powerslave_ Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Neshto ne vidim da si ga na ovoj temi pitao. Quote
enclave Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Moguce da nisam. izvini. Elem, pitao sam ga da li dovode Whiesnake da bi pomerio let i rekom mi covek ne. Quote
Archibald Reiss Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Ovo je iz nekog teksta iz Blica od pre nekih mesec dana valjda... Idiot! Jebo mater, pa čak i ako bi došlo 5.000 ljudi, a verujem da bi bilo i više, karta recimo 2000, 25€ x 5.000 = 125.000€, e pa ako to nije dosta da se isplati bend i pokriju svi troškovi i još nešto i ućari, a pritom ne računamo sponzore!!! Jbg, pi*ka. P.S. Nisam uopste znao da je WS tako jeftin?! Njihove kolege tipa Aerosmith, Bon Jovi traze po milion evra. Al' to su ameri u pohodu na evropu... Quote
Ronnie_Wood Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Jbg, pi*ka. P.S. Nisam uopste znao da je WS tako jeftin?! Njihove kolege tipa Aerosmith, Bon Jovi traze po milion evra. Al' to su ameri u pohodu na evropu... Pa i WS su sada Ameri jbg. ,mislim od 2003. god. ova nova ekipa,nemislim da onu staru gardu! Sem Covi-ja,naravno ,mada je i on njihov drzavljanin . Quote
_NeSa_ Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Nista ja to ne verujem dok ne vidim crno na belo . Nego,skinuh sinoc WS Live in Buffalo 1990. bootleg...je li gledao neko? Quote
Limunovo_Drvo Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Dolaze u Banja Luku '08 godine Quote
crusader84 Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Dakle, 2. jun 2008. - Banja Luka! Ako Niš bude 31. maja, kada su na Legacy festu Jorn Lande i Rage izmedju ostalih, ja ne znam, idem u Banja Luku! A možda bih mogao i u Niš i u Banja Luku, samo ako me ne skembaju u vojsku do tada, i ako nadjem tolike pare za sve što se sprema sledeće godine.... Aaaaaa... ne mi dobro... Quote
_powerslave_ Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 (edited) A možda bih mogao i u Niš i u Banja Luku I ja sam razmishljao o toj varijanti... al sve zavisi od toga kako cu finansijski stajati u tom periodu. Edited November 28, 2007 by -powerslave- Quote
_NeSa_ Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Nisam,gde si to skinuo ???? I mjul Quote
LazaGNR Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Videcu to jos za Banja Luku (voleo bih da odem,al' videcemo jos),nego @Elldamar:OK,cenim ja te tvoje brojeve,al' ako neces da im obasnis sta je nemoj da ih postujes Mislim,vidis da to samo vodi u offtopic Quote
Guest Miki 13991 Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ne bi oni bili tako dobri, da Koverdejl nije bio u DP-u 8) xD Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Banja Luko here i come Quote
Guest Wh1t3sn4ke Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 OK,ljudi molim vas,sada da ne listam sve ove stranice,imam spor net,molim vaaaaas pogledajte moj nick,i odgovorite mi: KADA DOLAZI WS U NISH????? PLSSS Quote
Guest Wh1t3sn4ke Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 ok,sad....video sam za Nis,i ipak mi nije jasno - je l' dolaze oni ili ne,i kakav je to festival u Nishu??? Neka mi neko objasni,pls Quote
enclave Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Znamo koliko i ti. A takodje znamo da idemo i u Banja Luku. Quote
Andrijana Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Jedan od meni najboljih bendova.....omiljena pesma i spot Now You're Gone......nikad necu prezaliti sto nisam otisla na njhov koncert..... Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Necu ni ja... al zato se sledece godine mora to nadoknaditi. Nisam gledao spot za pesmu Now You're Gone, al ta pesma kida... Quote
Andrijana Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Onda moras da odgledas.....pravi spot 80's.... Quote
Џејсон Њустед Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ajde placite jos malo.Imam kuci jednog takvog sto place,vratio se sa stanice ,daleko mu da putuje u Bg,doduse tada je imao 8 godina ali ga mladji brat jebe vec godinu i nesto kako je bio dobar koncert.PS,mladji je tada imao nepunih 7 godina,ha ha PS 2 Idem porodicno u Banja Luku,vidimo se!!! Quote
Vlaja Buraz Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=87363 WHITESNAKE Announces New Drummer - Dec. 27, 2007 "The new WHITESNAKE album, 'Good To Be Bad', scheduled for release in the spring of 2008 will be their 10th studio record and will feature the exceptional percussive talents of Chris Frazier, the latest member to grace the ranks of the band alongside Doug Aldrich on guitar, who also co-wrote and co-produced the album with David Coverdale and Michael McIntyre, Timothy Drury on keyboards, the terribly good-looking Uriah Duffy on horny bass, and Reb Beach on guitar. Chris takes over the drum chair from the ambidextrous Mr. Tommy Aldridge, drummer par excellence, who earlier in the year left to pursue alternate musical adventures. We all wish TA well on his journey and take great delight in introducing to you a new and remarkable talent... So, without further adieu, please say hello to Chris Frazier…" *** I tako je Whitesnake opet tačno 100% tezga bend. *** Dodatak/podatak: kopiran je samo dio vijesti - na linku se nalazi i intervju sa novim dobošarem. Quote
enclave Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Mislim gde je Marco na basu, sto nestade onaj bubnjar jbt?bas sam popizdeo.... Quote
Routasydän Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Onda moras da odgledas.....pravi spot 80's.... Apsolutno se slazem Odlicna pesma, a jos bolji spot, pogotovo sto se pojavljuje Steve Vai Quote
Recommended Posts