Sleaze Glammer Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Pa bio sam na Tasu znam kaki su bili... Sad ce da budu bolji, od tada su stalno bili na nekim turnejama. Quote
Alx_WS Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ja sam sada skontao da postoji neka mala sansica da dodjem na Castle,naravno zbog Whitesnake-a,ali necu sigurno da propustim ni ostale bandove tipa - Judas Priest,Lordi,Helloween.... Hvala na obavestenju,pomoglo je Quote
Whitesnake_Zr Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 E u pm...Sad moram da idem u na Castle...JEl se karte prodaju kao set ili moze i na dane? Quote
Archibald Reiss Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 au do jaja znaci ipak WS u Srbiji ponovo? Quote
Alx_WS Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Pa sto se tice certa WS-a,ja sam se bas bio zagrejao za Banja Luku,i sada je premesten na Castle...znaci idem tamo... Ali to i nije tako lose - 5 dana metal i rock and roll svirki...odlicni headlineri,kampovanje,zezanje,pivo....to su stvari koje se pamte celog zivota... Karta od 5 hiljada mozda zvuci mnogo,ali kada razmislis i nije nesto,mozes do jula da skupis laaadno,samo ako se potrudis,znam da ja hocu Skupljao sam od nove godine,kada sam cuo za BL,i vec imam pola karte za Castle...jos pola...i super...vidimo se na castle festu...peace Quote
_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 5 dana metal i rock and roll svirki...odlicni headlineri,kampovanje,zezanje,pivo....to su stvari koje se pamte celog zivota... Lepo recheno Quote
_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Evo sad slusham audio verziju Rock in Rio 85, strashan koncert...Coverdale peva samo tako... milina ga slushati... vecheras cu staviti da skidam sa neta i video verziju ovog certa... Quote
Alx_WS Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Imam ja video - preko Aresa skinuo,najbolji koncert koji sam gledao... Quote
_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Verujem... znachi audio me je tako odushevio nemam rechi... slusham Love Aint No Stranger i jezim se...jbt kako su je odsvirali...ma ne samo nju nego i ceo jebeni koncert...setlista je savrshena, da sam ja birao ne bih mogao izabrati bolje pesme...skida se polako video verzija pa cu i nju sutra lepo odgledati... Ko ce dochekati taj jul... Quote
Alx_WS Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 E a zamisli da sam pomerio kevi letovanje za Castle,posto nisam trebao da budem u Srbiji tada,nisam ni planirao Smederevo,sada dolazim...makar crk'o... Skontaj koliko lik solira u Crying in the Rain... Quote
_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Skontaj koliko lik solira u Crying in the Rain... Da...evo sad bash slusham... strashno dobro odsvira ovaj solo Quote
Divlji Tigar Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Naravno da je strasno dobar solo kada svira John Sykes. Quote
_powerslave_ Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) Evo odgledah i ja video zapis ovog fantastichnog koncerta... odushevljen sam...shta reci... najbolji koncert Whitesnakea koji do sad odgledah...ali ubedljivo... Pochev od publike pa sve do same svirke ono je jebena perfekcija... i sad josh vishe jedva chekam taj jul i taj jebeni castle fest i apslotno sam ubedjen da cu stati u taj jebeni prvi red... Inache kad smo vec kod Sykesa, chitao sam u nekom chasopisu iz 80-ih gde je Coverdale izjavio za njega neshto tipa" Da je upola dobar chovek ko shto je dobar gitarista bilo bi super" i jbg bio je mnogo zajeban chovek i stvarno shteta shto ih napusti...kakav gitarista...kako svira onu dzitru...pa to je strashno... on sam svira bolje od ovog Aldriga i onog drugog gitariste (jebem li ga kako se zove) zajedno... Jedva chekam da chujem novi album i nadam se da ce me odusheviti bar upola kolko me je ovaj koncert. Edited February 18, 2008 by Steven Tyler Quote
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 A album izlazi u pre koncerta. Bice dojajno Rob Beach je drugi gitarista Quote
_powerslave_ Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Album bi trebalo da izadje u aprilu, mada ja ga ochekujem na netu vec u martu. Quote
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ja cu da kupim original ( pod uslovom da mi se svidi album prvo ) kada se pojavi ovde... ma kupicu ga ako budem imao kinte na Castleu. Valjda ce ga prodavati sa merchandiseom Quote
crusader84 Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) Meni lepo, pošto sam i onako već kupio kartu za Castle i nameravam da budem svih 5 dana... Mogla bi negde da izadje zvanična informacija oko ovoga za Whitesnake!!! (sajt Terra Nostre?) Jebote dakle stvarno, evo ja ću da vam doborovoljno apdejtujem sajt! Sretoh ovih dana neke ljude koji nisu na vreme saznali za sistem za headnagers pit karte za Maiden u Splitu, zato što nemaju vremena da po ceo dan vise na netu i ganjaju obaveštenja po forumima prepunim spama, a na sajtu Terra Nostre nije bilo obaveštenja... (pisao sam o tom problemu negde, ono na indexu sa strane, gde su koncerti, nema Maidena) Edited February 18, 2008 by crusader84 Quote
Alx_WS Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Evo odgledah i ja video zapis ovog fantastichnog koncerta... odushevljen sam...shta reci... najbolji koncert Whitesnakea koji do sad odgledah...ali ubedljivo... Pochev od publike pa sve do same svirke ono je jebena perfekcija... i sad josh vishe jedva chekam taj jul i taj jebeni castle fest i apslotno sam ubedjen da cu stati u taj jebeni prvi red... Sad znas kako je meni sve vreme - taj konc perfekcija...Castle - cant fuckin' wait!!!! Quote
DBrave Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 cekajte bre! pricate o tom koncertu kao da je svetinja pa zar je on toliko bolji od ovog zadnjeg DVD-ja, gledao sam samo njega i odlican je Quote
Trötter Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 skida se polako video verzija pa cu i nju sutra lepo odgledati... Odakle se skida? Quote
ZmYchE Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Karta od 5 hiljada mozda zvuci mnogo Nit zvuci, nit je mnogo. Ladnjaka moze da se skupe te pare, ipak je to 5 DANA!!!! i drugo na nasim prostorima su jeftini koncerti - za svaki koncert koji je bio kod nas, karta je bila jeftinija za nekih 10-30e kod nas nego u inostranstvu. Imate milion sajtova za karte i cene karata kako se sta krece u inostranstvu... Drago mi je sto je Whitesnake na Castle-u, volela bih da se doda jos hard rock i soft rock bendova.. i onda ce bidne full Naravno i jos heavy-ja hehe Quote
_powerslave_ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 cekajte bre! pricate o tom koncertu kao da je svetinja pa zar je on toliko bolji od ovog zadnjeg DVD-ja, gledao sam samo njega i odlican je Veruj mi jeste... postava je 10 puta bolja...a i svirka je energichnija nekako... a i Coverdale je u punoj snazi shto se bash ne da primetiti na zadnjem dvd-u. Odakle se skida? Sa neta. Quote
Alx_WS Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Pa samo treba reci da je ovaj dvd POSLEDNJI i sve ti bude jasno....znaci to je pre 20 i nesto god bilo,energija,zelja,zanos - sve jace nego ikada,ipak su oni sada malo matoriji i iscrpljeniji.... Mada - ta fraza i ne vazi toliko za WS koncerte,Coverdale je uvek 200% predan,i uvek se trudi da publici pruzi maximum - isto ocekujem i na Castle-u... @Trotter skini program ARES,ima sigurno preko 50 koncerta WS-a,kako ok verzija tako bootleg-a i spotova... Quote
_powerslave_ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Chekaj jel taj ares neshto slichno torrentu? Inache evo link za koncert iz Ria... http://www.stage6.com/user/Aigorcohone/vid...ock-In-Rio-1985 Quote
Recommended Posts