Routasydän Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 cuh da ce ipak svirati u Srbiji jel to istina??????????? Jeste ako u medjuvremenu izvrsimo invaziju i okupiramo Albaniju sa sve Tiranom Quote
enclave Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 cuh da ce ipak svirati u Srbiji jel to istina??????????? Odakle ti to? Quote
Black Diamond Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 koja sam glupa guska to me loze za 1 april Quote
Ronnie_Wood Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Jeste ako u medjuvremenu izvrsimo invaziju i okupiramo Albaniju sa sve Tiranom :rockdevil: :rockdevil: Rat Turcima !!!!!!!!!!!!!!!!! koja sam glupa guska to me loze za 1 april :) :) :) Quote
Guest Black Gruja Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Jeste ako u medjuvremenu izvrsimo invaziju i okupiramo Albaniju sa sve Tiranom Onda sta cekamo na Albaniju! ZA WHITESNAKE, JURIS!!!! Quote
Routasydän Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Ali ovo je samo zbog WS, inace zasto bi mi okupirali Albance Quote
Alx_WS Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Friday, June 27, 2008 Graspop Metal Dessel, Belgium http://www.graspop.com/ Tuesday, July 1, 2008 Karasaki Stadium Athens, Greece Friday, July 4, 2008 Akademik Stadium Sofia, Bulgaria Sunday, July 6, 2008 Masstival, Parkorma Istanbul, Turkey Thursday, July 10, 2008 Old Fortress Osijek, Croatia Saturday, July 12, 2008 Bad Arolsen Festival Bad Arolsen, Germany Ko ce gde? Takodje - nema Albanije... Quote
Mia Tallica Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Preuzeto sa myspace buletina.... Hi folks... Whitesnake Charmers is a site made by SPV to promote the new CD, and it is an interesting idea they have. If you are so inclined, please click on it and register, then fill out your bio there. Make sure to check your spam folders if you don't get a confirmation in a reasonable amount of time. Thank you for your support! WhitesnakeCharmers. com is the Whitesnake online team where you can get involved and help promote Whitesnake. You'll find your own personalized banner code and links that automatically earn you points. There's an exclusive prize bin loaded with items you won't find anywhere else. No really... there are prizes like autographed drum heads, postcards, stickers, posters and magnets that are all waiting for you to redeem once you've earned enough points. Download the latest banners, wallpapers, and flyers. Dakle, www.whitesnakecharmers.com, registrujte se!!! Quote
Alx_WS Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Preuzeto sa myspace buletina.... E hvala....mene mrzelo da pisem.... na muci se poznaju junaci xD...a i vidi se ko ima WS na space-u xD Quote
Ronnie_Wood Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Friday, June 27, 2008 Graspop Metal Dessel, Belgium http://www.graspop.com/ Tuesday, July 1, 2008 Karasaki Stadium Athens, Greece Friday, July 4, 2008 Akademik Stadium Sofia, Bulgaria Sunday, July 6, 2008 Masstival, Parkorma Istanbul, Turkey Thursday, July 10, 2008 Old Fortress Osijek, Croatia Saturday, July 12, 2008 Bad Arolsen Festival Bad Arolsen, Germany Ko ce gde? Takodje - nema Albanije... Ja sam razmishljao o ovoj varijanti za Osijek,to je i najjeftinija varijanta,samo neznam koliko je to bezbedno s' obzirom da je Hrvatska upitanju...mada mislim da je skroz OK,kad nikakvih problema nije bilo u Sarajevu na Deep Purple-u,mislim da nece biti ni ovde,brem se nadam :confused: Quote
Alx_WS Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ja sam razmishljao o ovoj varijanti za Osijek,to je i najjeftinija varijanta,samo neznam koliko je to bezbedno s' obzirom da je Hrvatska upitanju...mada mislim da je skroz OK,kad nikakvih problema nije bilo u Sarajevu na Deep Purple-u,mislim da nece biti ni ovde,brem se nadam Brateee.... cert Whitesnake-a... ne idu tu ljudi da se biju.... samo ne moras bas sa tetovazom Draze i zastavom dvoglavog orla kroz Osijek..... ko ce znati da si iz Srbije za jedan dan..... a nije ni bitno - nisu svi kromanjonci.... Bila moja drugarica, bilo je super - isto prosle god u Hr.... Bilo je i gomila Hrvata u Bg-u na Maidenima.... Ne vidim zasto bi ko strahovao, mogucnosti za sranja ne certu u Hrvatskoj su jedva malo veca od koncerta bilo gde.... to je samo misljenje Quote
Archibald Reiss Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 E, ne moze to tako rodjaci, ako idete u HR izdajnici ste! Bravo, drago mi je da i dalje ima ljudi kojima je muzika iznad svih ostalih gluposti i podela... Quote
Whitesnake_Zr Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Koga jos zabole ko je koje nacionalnosti na koncertima kao sto je Whitesnake?Kad covek zapeva Crying in the rain,bas ce nekog za zabole da li je ovaj do njega srbin,hrvat,arapin...Zagrle se svi zajedno i pevaju,kao sav norlaman svet. Quote
Alx_WS Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) Koga jos zabole ko je koje nacionalnosti na koncertima kao sto je Whitesnake?Kad covek zapeva Crying in the rain,bas ce nekog za zabole da li je ovaj do njega srbin,hrvat,arapin...Zagrle se svi zajedno i pevaju,kao sav norlaman svet. NEEEEE!!!! To je hrvatski vazduh i hrvatska kisa..... puj..... HAHAHAHA Ma ljudi su seljaci.... ima takvih i medju nama i medju njima... zbog te nekolicine i pocinju sva sranja.... Ma ljudi - ja sam se skontao - sve j PEACE & LOVE..... a muzika.....to je jos vise iznad....... Edited April 7, 2008 by Whitesnake_91 Quote
Archibald Reiss Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Koga jos zabole ko je koje nacionalnosti na koncertima kao sto je Whitesnake?Kad covek zapeva Crying in the rain,bas ce nekog za zabole da li je ovaj do njega srbin,hrvat,arapin...Zagrle se svi zajedno i pevaju,kao sav norlaman svet. Pa naravno, ali posto smo mi poznat kao narod "zabodi noz samome sebi u nogu" ima mnogo onih tr00 fanova muzike koji ce zbog politickih (da ne kazem nacionalistickih) ubedjenja sebi uskratiti priliku da uzivaju malo u zivotu... i to bez vize Quote
Ronnie_Wood Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) Brateee.... cert Whitesnake-a... ne idu tu ljudi da se biju.... samo ne moras bas sa tetovazom Draze i zastavom dvoglavog orla kroz Osijek..... ko ce znati da si iz Srbije za jedan dan..... a nije ni bitno - nisu svi kromanjonci.... Bila moja drugarica, bilo je super - isto prosle god u Hr.... Bilo je i gomila Hrvata u Bg-u na Maidenima.... Ne vidim zasto bi ko strahovao, mogucnosti za sranja ne certu u Hrvatskoj su jedva malo veca od koncerta bilo gde.... to je samo misljenje Pa i ja mislim isto...iskreno se nadam da za ovaj moj strah apsolutno nemam opravdanja,ipak kao što ti kažeš svi su tamo Rock 'N' Roll :rockdevil: E, ne moze to tako rodjaci, ako idete u HR izdajnici ste! Bravo, drago mi je da i dalje ima ljudi kojima je muzika iznad svih ostalih gluposti i podela... :pivopije: Taj rad... bilo bi lepo da svi na to tako gledaju,eh kad bi svi slušali R'n'R Koga jos zabole ko je koje nacionalnosti na koncertima kao sto je Whitesnake?Kad covek zapeva Crying in the rain,bas ce nekog za zabole da li je ovaj do njega srbin,hrvat,arapin...Zagrle se svi zajedno i pevaju,kao sav norlaman svet. :rockdevil: Osećam da će i biti tako ... Nego,jer bi išao ti na cert možda ? A i Osijek ti je blizu,da nekažem da prepišaš Edited April 7, 2008 by Janick_Gers Quote
Whitesnake_Zr Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Tesko...Nemam ja zivaca da se malteritam po susednim drzavama. Quote
Black Diamond Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 joj sto je meni nesto sad lego wajtsnejk hir aj gou agen uh... Quote
Sleaze Glammer Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 A je li ? Pa pazi... kolko kosta karta za konc WS u Osijeku? Ako nije previse ja cu ici definitivno! Quote
Ronnie_Wood Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 A je li ? Pa pazi... kolko kosta karta za konc WS u Osijeku? Ako nije previse ja cu ici definitivno! 120 kuna,to ti je nekih 1.300 din. i prevoz do tamo...bla,bla...sve u svemu nije mnogo uopšte! Quote
Archibald Reiss Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ladno, a nas bi odrali ove godine (organizatori) min 2500 za WS u BG Quote
Ronnie_Wood Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ladno, a nas bi odrali ove godine (organizatori) min 2500 za WS u BG Pa da,slepci ... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Kako, bre, ne kapirate? To je zato što imamo visok standard... Quote
Recommended Posts