enclave Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ko im jebe mater neka idu u Ameriku da sviraju pred hiljadu ljudi kao sto je The Cult pred 500... Quote
Whitesnake_Zr Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Koje cimanje...Dokle misle da nas jebu?!DOKLE?! Quote
Alx_WS Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Koje cimanje...Dokle misle da nas jebu?!DOKLE?! Srbija...brate - Srbija.... dok se ne opasuljimo, spostanemo qlturni, a mozda i da se uvucemo malo EU u dupe kao sto nam je sada lepo krenulo... :\ Quote
Guest Black Gruja Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Koje je ovo sabanisanje sa pomeranjima datuma, to nije normalno. Quote
Archibald Reiss Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Ko im jebe mater neka idu u Ameriku da sviraju pred hiljadu ljudi kao sto je The Cult pred 500... LOL, EUropski bendovi (hard rock) u USA lose prolaze? A opet idu u 'bogate krajeve' a ovde na 'ratom razrusenom stadionu' bio najbolji 'cert na celoj tureniji Quote
enclave Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 LOL, EUropski bendovi (hard rock) u USA lose prolaze? Ne znam stvarno za ostale ali iz znam da je na The Cult u Portlandu bilo 500 ljudi i jos nije napunio halu. U toj istoj hali je svirao Dimmu Borgir i napunio je. Toliko o tome. Mogu da se kladim da ni Whitesnake ne bi bolje prosao. Ko im jebe mater. Quote
Alx_WS Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=dViNBcay6bg http://www.youtube.com/watch?v=WXV9YxE5QUA...feature=related Quote
Archibald Reiss Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 sunce ti!!!!!!!!!!!!!! kako tip skida Coverdale-a!!! Quote
Whitesnake_Zr Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Dobro ovaj peva Here i go again,nema sta...Da ga ne vidim,cak bi mozda i pomislio da je Coverdale u pitanju. Quote
Alx_WS Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Dobro ovaj peva Here i go again,nema sta...Da ga ne vidim,cak bi mozda i pomislio da je Coverdale u pitanju. Ma ni nalik, ima potpuno drugu boju glasa, ali lik i dalje kida.... Taj lik je prosle godine pobedio na finskom Idolu - znaci - WS-Here I Go Again, Led Zeppelin - R'n'R, Iron Maiden - Evil That Man Do & Wasted Years, Deep Purple - Perfect Strangers, Skorpions - Still Lovin' You, Stratovarius - Hunting High And Low.... i kazu da je prvi koji je pobedio sa heavy metal-om... Sada je klasicna zvezda... Ima svoje muzike i svasta... xD Quote
Alx_WS Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Onaj prvi Norvezanin zvuci ko kralj. Ma bolji bre Finac, ima svoj fazon xD Quote
Whitesnake_Zr Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Pa da,kao i sve zvezde danas...Izdao metal i otisao u fensere. Quote
Guest --OgY-- Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 OBOJICA BRE FENOMENALNO PEVAJU (TJ OVAJDRUGI NISAM SIGURAN DA JE MUSHKO)...TJ KIDAJU...SVAKA NJIMA CHAST... POSEBNO NORVEZANIN... Quote
Alx_WS Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 OBOJICA BRE FENOMENALNO PEVAJU (TJ OVAJDRUGI NISAM SIGURAN DA JE MUSHKO)...TJ KIDAJU...SVAKA NJIMA CHAST... POSEBNO NORVEZANIN... Pravo zboris junace.... Ari je musko xD Quote
LazaGNR Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Koje je ovo sabanisanje sa pomeranjima datuma, to nije normalno. E stvarno Picka im materina E da mu jebem mater bash!!!! Proshle godine hteo u Peshtu - otkazano! Ove u Banja Luku - otkazano! Pa onda u Sofiju - otkazano!!! Sad mi ostaje ili Peshta ili Karlovy Vary... Za Osijek mi ne odgovara datum Nadam se da i ovo necje biti otkazano!!!! Ti Karlovy Vary su u Ceskoj,Poljskoj ili...? A u Bugarskoj uopste ne sviraju? (ima neko link za zvanicnu turneju Whitesnake-a?) Quote
Elldamar Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 E stvarno Picka im materina Ti Karlovy Vary su u Ceskoj,Poljskoj ili...? A u Bugarskoj uopste ne sviraju? (ima neko link za zvanicnu turneju Whitesnake-a?) Ne sviraju uopshte u Bugarskoj I da,Karlovy Vary su mesto u Cheskoj,blizu granice sa Nemachkom.Banja tj.,ali jedno od najlepshih mesta koje sam ikada video... http://whitesnake.com/redsite/index.asp Ovo ti je oficijalna stranica,malko desno imash turneju...retardiran je sajt pa je malko zajebano za snalazhenje... Tuesday, July 1 Karasaki Stadium Athens, Greece Thursday, July 3 STADIUM Tirana, Albania Friday, July 4 STADIUM Sofia, Bulgaria Sunday, July 6 Masstival, Parkorma Istanbul, Turkey Tickets: Showtime Tuesday, July 8 ROMEXPO Bucharest, Romania Thursday, July 10 Old Fortress Osijek, Croatia Saturday, July 12 Bad Arolsen Festival Bad Arolsen, Germany Monday, July 14 CIA Cardiff, Wales Tickets: www.livenation.co.uk Tuesday, July 15 Echo Arena Liverpool, England Tickets: www.livenation.co.uk Thursday, July 17 Nottingham Arena Nottingham, England Tickets: www.livenation.co.uk Saturday, July 19 Karlovy Vary, Czech Rep. Info: www.vlny-musicag.cz Sunday, July 20 Castle Clam Klam, Austria Info: www.clam.at Monday, July 21 Petofi Csarnock Budapest, Hungary Info: www.concerto.hu Wednesday, July 23 Villa Contarini Padova, Italy Info: www.liveinitaly.com Znachi ne verujem da su sada ponovo vratili Sofiju na listu!?!??!!Do juche je nije bilo,pre nedelju dana je bila skinuta sa liste...Jbt ko zna shta se ovde deshava Quote
enclave Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Njima ko da je dosadno pa se tako sprdaju... Quote
LazaGNR Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Znaci ipak ima Sofije? Cak sam sad gledao tu turneju i pravio rezervni plan da mozda odem 8. jula u Bukurest na tu svirku (ako i tamo sviraju sa Def Leppard-om) Quote
Archibald Reiss Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Bedak ovaj novi album vredi cuti live... Ajmo svi u Tiranu Quote
_NeSa_ Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Skinuo sam sa neta njihov najgori video koncert ikada - Monsters of Rock Argentina '98. ...sve je tu pogresno... Tako da,ja sam tu i tamo zadovoljan danasnjim WS-om Quote
Rox Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Skinuo sam sa neta njihov najgori video koncert ikada - Monsters of Rock Argentina '98. ...sve je tu pogresno... Tako da,ja sam tu i tamo zadovoljan danasnjim WS-om Cudno, ja sam ih bas gledao negdje u tom periodu, mozda 97 a mozda bas 98 u Stockholmu i koncert je bio fenomenalan. Ili si ti potrefio losu noc ili ja dobru. Quote
Recommended Posts