Ronnie_Wood Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 (edited) A jbt. ala oni kasne sa vestima...kupio sam taj Vecernji List juce ujutru,znaci 11.07. kad smo krenuli iz Osijeka za Bg i nishta,ni jedan jedini clanak nije bio o koncertu...jbte. ne verujem da su tek danas objavili clanke o koncertu...ovi hrvatski mediji i novinari su gori od nashih milion puta...kasne do yaya jbg. Edited August 8, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Archibald Reiss Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 samo 4000 ljudova bilo? au.... mizerija. Quote
Sleaze Glammer Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Da umro je ali bivši gitarista taj ti je svirao od 1982. do 1984. u WS. Malo veci raspon godina Mel Galley je u pitanju Quote
LazaGNR Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Nakon odličnog „Grin festa“ prošle nedelje u „Beogradskoj areni“ ovaj festival održan je prvi put i u Bugarskoj. Na stadion „Akademik“ u Sofiji, u petak uveče, došlo je više od 20.000 ljudi da uživa u nastupima legendarnih hard-rok grupa „Whitesnake“ i „Def Leppard“... E jebem mu mamu,to je bre fest,a ne ovaj "nas" Green fest gde dovode neke pedere...ne znam ni ja koje Nazalost,zbog drkanja sa vizom i pasosem (dobio sam ih taj dan u podne kad je bio i ovaj koncert u Sofiji) nije bilo sanse da stignem na ovo A bas sam planirao... Quote
Whitesnake_Zr Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Nasi dovode sve neke nazovimo zvezde u pm...Milion DJ-eva dodje,vise i sam Bog ne zna odakle nicu,a ne mogu da se udostoje da dovedu ponovo Ws,Def Leppard da ne spominjem.Kakvi debili... Quote
Ronnie_Wood Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Nasi dovode sve neke nazovimo zvezde u pm...Milion DJ-eva dodje,vise i sam Bog ne zna odakle nicu,a ne mogu da se udostoje da dovedu ponovo Ws,Def Leppard da ne spominjem.Kakvi debili... Iskreno me vishe i boli KURAC da li ce nashi jebeni organizatori da dovedu WS ili bilo koji drugi dobar bend,nek se jebu svi i ne moraju da dovode nishta,gledacu sve u okolini ako treba...Bosna,Hrvatska,Rumunija,Bugarska...au u kurac sa tim vishe!Cas ih dovode cas ne,cas otkazuju,cas ovo-cas ono...dosta bre vishe!!! Quote
Sleaze Glammer Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Vise otkazuju nego sto dovode Quote
Whitesnake_Zr Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Dok jednom ne dignemop ustanak i zapalimo Skupstinu...Na Tv-u Laza daje izjavu:Morali smo. Quote
Guest Vitez Kneza Lazara Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Uh,najbolji koncert u mom zivotu,Whitesnake na Tas-u,in the still of the night turneji.Svako ko je bio zna zasto su najbolji,pogotovo Coverdale,covek rastura kako peva. Quote
Whitesnake_Zr Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Da...Bio je to koncert za pamcenje... Quote
Dersu Uzala Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Otkad ove nisam slusao. Secam se kad je izasao Rady'n'Willing, mi po nekom kijametu sa Novog Beograda u Jakovo gde je ziveo bubnjar ovih mojih ortaka. Poneli frisku kopiju albuma kod njega, namontirali se u 'studio', pivdza i udri. Kakav album sunce ti... Quote
Whitesnake_Zr Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Da...Taj im je stvarno dobar...Ali,nista ne moze da se meri sa 87. Quote
Ronnie_Wood Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) Da...Taj im je stvarno dobar...Ali,nista ne moze da se meri sa 87. 1987. je sigurno najbolji njihov album! Kupio sam pre neki dan u Atini original za nepunih 10 EUR-a,odushevio sam se kakv je zvuk,ono vredi svaki EUR ... Da...Bio je to koncert za pamcenje... Jeste,da znash... A i Osijeku sad je isto bilo fenomenalno !!! Edited September 25, 2008 by Ronnie_Wood Quote
Zoll Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Ja sam u poslednjih par dana nekoliko puta preslušao ovaj novi "Good to be bad" album i sad kad se to malo "sleglo" moram da priznam da je album ustvari odličan! Nije mi se nešto mnogo sviđao u početku al evo poslednjih dana zaista uživam slušajući ga. Matorani ali prže i dalje! Quote
Whitesnake_Zr Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Da zaista,dobar im je poslednji album...Ja nisam ocekivao Bog zna sta,ali nekako su uspeli da mi opravdaju potajna ocekivanja. Quote
Alx_WS Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Na prvo slusanje i nije nesto... sto vise slusam - vise mi se svidja.... sada upravo slusam Bes Years, koja mi se i prvi put najvise svidela, a i sada e na neki nacin favorit... s konqrencijom do duse xD ali odlicnam album.... fenomenalne gitare, rifovi a i Coverdale za svaq pohvalu Quote
Guest Drkoslav Masturbatovski Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 mistični glas kaverdejla je moja večita inspiracija. Quote
Funeral Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ah,kakav bend,da su ostali blues kao na pocetku ne bi bili to sto jesu.Coverdale - perfektan kao i ceo bend. Quote
Ronnie_Wood Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Ah,kakav bend,da su ostali blues kao na pocetku ne bi bili to sto jesu.Coverdale - perfektan kao i ceo bend. Pa Coverdale ti je 90% benda praktično ... A slažem se to za blues,ipak je tad Rock bio na vrhuncu !!! Quote
drekstazi Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Jel dolaze mozda ove godine kod nas? Quote
Whitesnake_Zr Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 Nista se ne prica za sada...Mozda se i pojave.A ako se pojave,odosmo svi u majcinu od srece. Quote
Ајлин Posted March 1, 2009 Report Posted March 1, 2009 ja se nešto ne nadam neću nikad zaboraviti kako sam izvisila ispred taša jebem ti karte Quote
LazaGNR Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Ja dos'o na dan koncerta i uz'o kartu. Ne znam kako si ti izvisila? Jel dolaze mozda ove godine kod nas? Cisto sumnjam. I ne otvaraj posebnu temu o tome Quote
Ајлин Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 @laza pa došla sam BAŠ kasno. jbg. sećam se da sam gazila i 180 da stignem u beograd sa nekog puta, i stignem a koncert već počeo, a tapkaroša 2 cela stoje na ulazu, i panduri pored njih, i gledamo se, i ne mogu da uđem. Quote
Recommended Posts