Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

A jbt. ala oni kasne sa vestima...kupio sam taj Vecernji List juce ujutru,znaci 11.07. kad smo krenuli iz Osijeka za Bg i nishta,ni jedan jedini clanak nije bio o koncertu...jbte. ne verujem da su tek danas objavili clanke o koncertu...ovi hrvatski mediji i novinari su gori od nashih milion puta...kasne do yaya jbg.

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159
  • 4 weeks later...
Posted
Nakon odličnog „Grin festa“ prošle nedelje u „Beogradskoj areni“ ovaj festival održan je prvi put i u Bugarskoj. Na stadion „Akademik“ u Sofiji, u petak uveče, došlo je više od 20.000 ljudi da uživa u nastupima legendarnih hard-rok grupa „Whitesnake“ i „Def Leppard“...

E jebem mu mamu,to je bre fest,a ne ovaj "nas" Green fest gde dovode neke pedere...ne znam ni ja koje :mad::udri::puke:

Nazalost,zbog drkanja sa vizom i pasosem (dobio sam ih taj dan u podne kad je bio i ovaj koncert u Sofiji) nije bilo sanse da stignem na ovo :(

A bas sam planirao... :(

Posted
Nasi dovode sve neke nazovimo zvezde u pm...Milion DJ-eva dodje,vise i sam Bog ne zna odakle nicu,a ne mogu da se udostoje da dovedu ponovo Ws,Def Leppard da ne spominjem.Kakvi debili...

Iskreno me vishe i boli KURAC da li ce nashi jebeni organizatori da dovedu WS ili bilo koji drugi dobar bend,nek se jebu svi i ne moraju da dovode nishta,gledacu sve u okolini ako treba...Bosna,Hrvatska,Rumunija,Bugarska...au u kurac sa tim vishe!Cas ih dovode cas ne,cas otkazuju,cas ovo-cas ono...dosta bre vishe!!!

• 3 weeks later...
Guest Vitez Kneza Lazara
Posted

Uh,najbolji koncert u mom zivotu,Whitesnake na Tas-u,in the still of the night turneji.Svako ko je bio zna zasto su najbolji,pogotovo Coverdale,covek rastura kako peva.

• 2 weeks later...
Posted

Otkad ove nisam slusao. Secam se kad je izasao Rady'n'Willing, mi po nekom kijametu sa Novog Beograda u Jakovo gde je ziveo bubnjar ovih mojih ortaka. Poneli frisku kopiju albuma kod njega, namontirali se u 'studio', pivdza i udri. Kakav album sunce ti...

Posted (edited)
Da...Taj im je stvarno dobar...Ali,nista ne moze da se meri sa 87.

1987. je sigurno najbolji njihov album! Kupio sam pre neki dan u Atini original za nepunih 10 EUR-a,odushevio sam se kakv je zvuk,ono vredi svaki EUR ...

Da...Bio je to koncert za pamcenje...

Jeste,da znash...

A i Osijeku sad je isto bilo fenomenalno !!!

Edited by Ronnie_Wood
  • 1 month later...
Posted

Ja sam u poslednjih par dana nekoliko puta preslušao ovaj novi "Good to be bad" album i sad kad se to malo "sleglo" moram da priznam da je album ustvari odličan! Nije mi se nešto mnogo sviđao u početku al evo poslednjih dana zaista uživam slušajući ga. Matorani ali prže i dalje! :rockdevil:

Posted

Na prvo slusanje i nije nesto... sto vise slusam - vise mi se svidja.... sada upravo slusam Bes Years, koja mi se i prvi put najvise svidela, a i sada e na neki nacin favorit... s konqrencijom do duse xD ali odlicnam album.... fenomenalne gitare, rifovi a i Coverdale za svaq pohvalu :)

Guest Drkoslav Masturbatovski
Posted

mistični glas kaverdejla je moja večita inspiracija.

• 2 months later...
Posted
Ah,kakav bend,da su ostali blues kao na pocetku ne bi bili to sto jesu.Coverdale - perfektan kao i ceo bend.

Pa Coverdale ti je 90% benda praktično ... A slažem se to za blues,ipak je tad Rock bio na vrhuncu !!!

• 3 weeks later...
Posted

Ja dos'o na dan koncerta i uz'o kartu.

Ne znam kako si ti izvisila? :confused:

Jel dolaze mozda ove godine kod nas?

Cisto sumnjam.

I ne otvaraj posebnu temu o tome :da:

Posted

@laza

pa došla sam BAŠ kasno. :) jbg. sećam se da sam gazila i 180 da stignem u beograd sa nekog puta, i stignem a koncert već počeo, a tapkaroša 2 cela stoje na ulazu, i panduri pored njih, i gledamo se, i ne mogu da uđem.