Whitesnake_Zr Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Pa pazi,ako je Whitesnake bio tada glam,onda su bili naj bad boys glam bend ikad.Nisu oni onaj klasicni "Motley Crue,Poison i Cindarella" glam,bar po meni.Jbg,ljudi i Europe svrstavaju i u glam i u AOR,a sve je to jednom recju HARD AND HEAVY. 1 Quote
AuroraFallen Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Sto da ti oprostimo sto si to napisao? Pa tu nema nista lose. Pa pazi,ako je Whitesnake bio tada glam,onda su bili naj bad boys glam bend ikad.Nisu oni onaj klasicni "Motley Crue,Poison i Cindarella" glam,bar po meni.Jbg,ljudi i Europe svrstavaju i u glam i u AOR,a sve je to jednom recju HARD AND HEAVY. Lepo receno. Ok, mozda se jesu tapirali, ali setite se samo Breta Michaelsa sa karminom. Karminom, zaboga! Tu prestaje svaka slicnost izmedju gljemera i Snejka. Volim ja i gljem, i to dosta, ali Snejk ima mnogo slozeniji zvuk. Volim taj prizvuk old school-a i bluza koji se ponekad cuje. Uporedite samo npr. njihovu baladu sa baladom Poisona, ili nekom drugom ljigavstinom. (Sem Bon Jovija, njih mi ne dirajte!!!) Je l' kapira neko na sta mislim? :DDD Inace, slazem se da je album iz '87 najbolji. I ne kazem da nova verzija Here I Go Again ne valja, vec samo da meni vise prija stara. Edited January 27, 2011 by AuroraFallen Quote
Džonee Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Dajte ljudi, zar je važno? Sve je to R'n'R... I mi ga volimo. 1 Quote
Crna_Dama Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 To za album priznajem. Still of the Night je glamerska himna, sta god mi rekli. "Still of the night" je nesto posebno...i slazem se, skroz, skroz je glam-hard-sta god himna u najboljem mogucem smislu. Mada, sad kad je Turunenova obradila, bice i gothicarska himna. Prvo "Poison", sad ovo, voli zena da skrnavi `80-te. Quote
AuroraFallen Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Poison i nije losa obrada... ali mi se Still of the Night ne svidja. Volim ja Tarju, da se razumemo, ali Snejk nije za nju. :DDD Edited January 27, 2011 by AuroraFallen Quote
Divlji Tigar Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) nace, slazem se da je album iz '87 najbolji. Naravno da je najbolji kada je na njemu svirao i komponovao pesme John Sykes, jedio je solo na "Here I Go Again" svirao Adrian Vandenberg. Inače postoji i treća verzija pomenute pesme tj radio mix: http://www.youtube.com/watch?v=2IoSD9uSkoM Edited January 27, 2011 by Divlji Tigar Quote
Breakthru Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ta je najgora, nista bez spore prve strofe. Quote
AuroraFallen Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Ta, 'treca' verzija bila je predvidjena za album iz '87, ali je Cov u poslednjem trenutku promenio misljenje, i resio da ipak zadrze onu, sto Breakthru rece, verziju sa sporijom prvom strofom. Ovu su objavili '88. Inace, sam Coverdale uopste ne voli prvu verziju ove pesme. Procitah to u nekom intervjuu iz naftalina. Edited January 27, 2011 by AuroraFallen Quote
Sreta Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Jedno je sigurno , pokidace Halforda na bini , u mnogo boljoj je formi Quote
Amai_89 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Jedno je sigurno , pokidace Halforda na bini , u mnogo boljoj je formi O daaaaaa slazem se sa tobom!!! Quote
Breakthru Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Tu su negdi, Halford je izgubio visoki registar, and Coverdale onaj snazni srednje-visoki. Quote
LazaGNR Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Inače postoji i treća verzija pomenute pesme tj radio mix: http://www.youtube.c...h?v=2IoSD9uSkoM Meni je npr. bas ta verzija najomiljenija Mislim da se ta verzija nalazi i na onom best of-u iz '94...tad sam je valjda prvi put i cuo (na radiju) Quote
Divlji Tigar Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Nalazi se na tom best of-u,a nalazi se i na EP "1987 Version" koji je izdat samo u Japanu. Quote
Talvi Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TOwd30wXc-0 Quote
Whitesnake_Zr Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Za divno cudo,i meni se ova pesma svidja,nemam pojma zasto. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Jebem li ga,meni je kul,onako malo osamdesete u novom ruhu,sa gerimurskom solazom. Quote
azal Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 coverdale izgleda kao skrotum sa perikom Quote
Ајлин Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Alice Cooper u blond varijanti Car, svejedno. Balsamovao se, ali.. Praviti nove pesme u tim godinama i vitlati mikrofonom po nekim tamo gradovima.. ej. Svaka mu čast. Quote
Zoll Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Fino zvuči ovo. Jel se zna nešto kada bi album trebao da se pojavi? Quote
Ronnie_Wood Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Valjda krajem marta, u prodaji. Ako se ne varam 25-og marta ... Quote
heavyervin Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Sad se nesto prica da ce 29. marta izaci. Uskoro ce i procureti na net Quote
Recommended Posts