Evil warning Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Ceo "1987" album je fenomenalan i pun hitova Quote
dr.lecter Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Nista ne moze primaci Love Hunter-u pa ide Come An´Get It.... Quote
dark earendil Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Hm Wings Of Storm,naravno je keva!!!Ali po meni Last Note Of fredom ostaje najjaca Coverdale-ova stvar! Quote
shock! Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 (edited) Nista ne moze primaci Love Hunter-u zanimljivo ja nesto ne gotivim Love Huntera Edited December 8, 2004 by shock! Quote
Archibald Reiss Posted December 9, 2004 Report Posted December 9, 2004 Ni ja. Slide it in rules. Naravno pored legende "1987". @dark e: Last note of freedom volimo ti, ja i Ksenija Mijatovic Quote
dr.lecter Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 zanimljivo ja nesto ne gotivim Love Huntera Pa toje za mene pravi Whitesnake od prvog do Slide It In onaj bluzerski Hard Rock..................... Love Hunter ima gomilu besmrtnih hitova.... Quote
Archibald Reiss Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 btw, jel neko gledao juce na TV STANKOM-u bio Whitesnake koncerAt. Po mojim procenama, ono je bila neka 85 godina ili tako nesto. Jer ako je Slide it in izasao 84, a svirali su turnieju za njega, onda je to to. A i po stajlingu se provaljuje. Ja pomislio da je Coverdale odapeo (ne daj Boze) cim Stankom pusta koncert. Ali posle je isao i Judas Priest. Ne znam sta im bi, ali bilo bi super da nastave Quote
dark earendil Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 I'm running away from a feeling Hiding my face in the sand I'm scared to love and lose again I don't know if I can I don't need the night to remind me Where the lonely people go I try running away from love But, my heart keeps telling me no Too many people Standing in the shadow of love Too many people Are standing in the shadow Standing in the shadow of love I've been living so long in the darkness I know the cold embrace of the night, When morning comes I close my eyes 'Cos I'm blinded with the light Taking a chance of a feeling Is like waiting for a flower to grow, So I stand at the crossroad, baby, Wondering which way to go Too many people Standing in the shadow of love Too many people Are standing in the shadow. Standing in the shadow of love I'm running away from a feeling, Hiding my face in the sand I'm scared to love and lose again I don't know if I can I don't need the night to remind me Where the lonely people go I try running away from love But, my heart keeps telling me no Too many people Standing in the shadow of love, Too Many people Are standing in the shadow, Standing in the shadow of love... Sta mislite o ovoj pesmi? Quote
dark earendil Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Hm jel se svidja kome verzija Sailing Ships na Starkers In Tokyo vise od originalne?Meni bolja ova na suvo! Quote
shock! Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Hm jel se svidja kome verzija Sailing Ships na Starkers In Tokyo vise od originalne?Meni bolja ova na suvo! bolji mi je org. inace mnogo gotivim ovu pesmu! Quote
shock! Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Kad je ono bese rodjen Covi? oktobra 20 i nekog? Ko ce da bude Minja Subota? jaaaa...22.10.1951 Quote
LARA CROFT Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Hm jel se svidja kome verzija Sailing Ships na Starkers In Tokyo vise od originalne?Meni bolja ova na suvo! jes' fantasticna je, kao i sve sto Coverdale radi pazi, obe imaju smek na svoj nacin. Quote
Imenjak Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Hm jel se svidja kome verzija Sailing Ships na Starkers In Tokyo vise od originalne?Meni bolja ova na suvo! jel tu cika Vaja svira dzitru ili ko? Quote
shock! Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 jel tu cika Vaja svira dzitru ili ko? Vai je svirao gitaru na Slip of the toungue '89 Quote
Archibald Reiss Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Pa Sailing Ships i jeste pesma sa tog albuma. Quote
shock! Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Pa Sailing Ships i jeste pesma sa tog albuma. pa to i kazem Quote
Dushan S Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Pa Sailing Ships i jeste pesma sa tog albuma. On je mislio na live verziju sa "Starkers In Tokyo" albuma, gde je u pitanju, naravno Vanderberg. Nju je uporedio sa originalnom. Quote
Tatyannahhh Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 zanimljivo ja nesto ne gotivim Love Huntera svako ima svoj ukus ja nisam jedno vreme a onda mi se naglo svideo! Quote
shock! Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 jel zna neko planove/price za sledecu turneju....mrzi me da trazim po netu... Quote
dark earendil Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Ja ne znam.... i da mislio sam na Sailing Ships sa Starkers In Tokyo Quote
Archibald Reiss Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Zavrsena je EU turneja 2004: http://whitesnake.com/new/interview2004 Quote
shock! Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Will Whitesnake tour in 2005? If so, in which continents are you most likely to perform? Wherever we’re invited I suppose...Probably the US...Japan...I have heard there’s a possibility of us doing some European festivals...As yet there is nothing confirmed...only tentative discussions...There is still a lot to do on the ‘live’ record...and I have been writing quite a lot with Doug... I would definitely like to make a start on a studio record...if indeed there is a market for studio albums in this day & age...I have a feeling 2005 is going to be a very busy year... znaci ovako stoje stvari sto se tice turneja za sad..... Quote
Prinzessin Tinea Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ma Whitesnake je najjacha hard rock grupa zajedno sa Deep purple- naravno Coverdale je zakon Je'l znate da Whitesnake pravi novu turneju(tako sam nachula) i da nece doci u Beograd???? :evil Quote
stivi Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 To (da nece doci ovde) je bilo za ocekivati. Quote
:Dea Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Sto se tice ljudi koji bi isli na WS (ako zamislimo da bi oni dosli) mislim da bi to bio priblizan broj ljudi koji su isli i na deep purple! Quote
Recommended Posts