Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 tu -tuuu-ru-tu-tu dok Smiljka ne stigne Quote
Branislav Stankovic Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ....manamana... (ajde sada Simche!) Quote
Angele Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 :********** aaaaaaaaaaa sad sam se setila DRUM N BASSSSSSAAAAAAAAA OD SINOTJ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Branislav Stankovic Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Bio je drum? brate....gde sam ja bio? propustih najbolji deo...ja chuo samo onaj glupi Slayer shto su Urosh i Mirko pushtali... Mada beshe dobar onaj CHaron... Nego bre - nastavljaj Muppet pesmicu! Quote
Angele Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Gde si bio??? Na krevetu odmah pored, spavo ko zaklan, dok je Lazar pokushavao da probudi tvoj libido (??? mama.....) ???? It's time to ......play the music? It's time to light the lights.......... It's time to meet the muppets on the muppet show toniiight.... manamana?? Quote
Angele Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 inache, bane.... imam neke visokointelektualne predloge za tumachenja skrivenih znachenja u tvom dilindzherskom potpisu.... no, to tjemo jednom kad se upustimo u neke blago idiotske razgovore... Quote
Branislav Stankovic Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Drago mi je da je konachno neko primetio ... Onaj NJ UG hip deo zhurke je bio iskren...Laza, Zhelja i ja u elementu...jeeeee!!! Ja sam spavao??? jebote, ne secjam se tog dela...verovatno su mi se baterije ponovo napunile pa sam nastavio dalje...znam samo da smo svi mazili Lazu Ma bre! Manamana tu tuuu ru tu tu....manamana - tu tu ru tu...manamana - tu tuu ru tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu ru ru ru tu tu tu tu tu....Vljda tako neshto Idem da se nalazim sa ovima u gardu sa ovima...zlo! Quote
Angele Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 ' date='9. 4. 2006, 15:35'] Idem da se nalazim sa ovima u gardu sa ovima...zlo! Ali, izvali rechenicu! ok, ja pishem seminarski i preskachem druzhenje Quote
DOMINION Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 preveo sam vam sanekih japanskih sajtova da ste trazeni tamo ono kao svi albumi su vam rasprodati samo ne pishe koja kolicina je u pitanju....... e da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa de si bwe ti? Quote
Angele Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 kod Japanaca je sve malo (tako sam chula, da ne bude zabune ) Quote
Rob Swire Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Onda na turneju po Japanu i ne treba da idete... Quote
Branislav Stankovic Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 preveo sam vam sanekih japanskih sajtova da ste trazeni tamo ono kao svi albumi su vam rasprodati samo ne pishe koja kolicina je u pitanju....... e da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa de si bwe ti? Svih 5 komada! Shalim se... Quote
DOMINION Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 kod Japanaca je sve malo (tako sam chula, da ne bude zabune ) nemoj sad da se vadish Quote
xromance Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 preveo sam vam sanekih japanskih sajtova da ste trazeni tamo ono kao svi albumi su vam rasprodati samo ne pishe koja kolicina je u pitanju....... e da mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa de si bwe ti? Evo me,gde si ti Quote
DOMINION Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 otjete se smuvati vas dvojica? smi pa ti znash da ja zhelim samo tebe Quote
Rain delay Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Konacno sam i ja video vas spot. Super je... Moderan skroz. Izvinjavam se zbog prekida spama. Quote
Branislav Stankovic Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Konacno sam i ja video vas spot. Super je... Moderan skroz. Izvinjavam se zbog prekida spama. Kako vas nije sramota.... Quote
Angele Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 rain, sharkey zapravo, super je fora kad ovde kazhesh neshto shto ima smisla i shto ima veze s bendom.... zbunimo se svi Quote
DOMINION Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 smi udaj se za mene i kupicu ti procesor za glas Quote
Milogled Bluff Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Kakav procesor bre, ništa brez lampaša!!! Quote
Recommended Posts