crusader84 Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Bedaq... E, ali svaka vam čast na brzini. Pokažite ovim pacerima iz Nightwish-a kako se to radi! (mislim, nalazi nova pevachica ) btw Heeej, a da nije taj Smiljkin "novi projekat" vezan za Finsku kojim slučajem? Quote
Leshina Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) do kraja godine bi se trebao snimiti drugi album,koji ce biti u samoizdanju! za svirke cete biti obavesteni!!!! poz od potencijalnog novog kljavadzije benda! Edited October 6, 2006 by Leshina Quote
xromance Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 do kraja godine bi se trebao snimiti drugi album,koji ce biti u samoizdanju! za svirke cete biti obavesteni!!!! poz od potencijalnog novog kljavadzije benda! Zasto potencijalnog Quote
Leshina Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ako budem zadovoljio bend,upascu-jednostavno! Quote
Osmi Putnik Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ma...upao si sinak,provereno pozdrav bendu! Quote
xromance Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ma...upao si sinak,provereno pozdrav bendu! Eeeeeeee,......pa to jos nije sigurno Salim se naravno da je u bendu Quote
Milogled Bluff Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 ako budem zadovoljio bend,upascu-jednostavno! Oh! Quote
PlanetHell Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Leshina cje da vas zadovolji u svakom smislu He's tha man! Quote
xromance Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Leshina cje da vas zadovolji u svakom smislu He's tha man! Quote
Ywan Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Matija akka leshina akka stimpi (valjda ) nas je ZVANICNO zadovoljio i ZVANICNO postao clan ansambla poznatog pod imenom MOONDIVE!! Puno srece u buducem radu i chestitke na zasluzenom angazmanu! Samo vadi dushu tim kljavama!!! See ya on da proba Quote
Postmortal Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) Дец ма бое, Стајмеп! :децкровил: Edited October 12, 2006 by Manja Quote
Leshina Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Дец ма бое, Стајмеп! :децкровил: izmamio si moj "vetrovit" osmeh u ove sitne sate manjosljave!!!! tacnije sperame! Quote
Leshina Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 sviramo najverovatnije 24.novembra u domu omladine,pa dojdite!!!! :vopsopije: Quote
Postmortal Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 sviramo najverovatnije 24.novembra u domu omladine,pa dojdite!!!! :vopsopije: Ин д Дом оф Омледајна? Ам соу дер, мадафаказ! Quote
Despot! Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Matija akka leshina akka stimpi (valjda ) nas je ZVANICNO zadovoljio i ZVANICNO postao clan ansambla poznatog pod imenom MOONDIVE!! Puno srece u buducem radu i chestitke na zasluzenom angazmanu! Samo vadi dushu tim kljavama!!! See ya on da proba Čestitke i do mene, al' eto sad mi ostasmo bez klavijaturiste, pa ćemo morati da drljamo bez njih neko vreme. Najbolje bi nam bilo da sviramo nešto k'o Setherial ili Immortal. Quote
Leshina Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 na sledecoj svirci ocekujte i da vam predstavimo 1,do 2 nove pesme!!!! pesme su veoma izprogresovanisanovanovane!!!! Quote
Leshina Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 bend je i dalje u fazi pripremanja! nismo imali probe dve nedelje i malo smo iskocili iz sina!!!! cim se sremimo,bice.... Quote
Dowla Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Ivane srecan rodjendan Srecna nova godina svim clanovima benda Quote
Leshina Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 OK!!!! potvrdjeno,sviramo 19-og januara u domu omladine na metal sound festu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Leshina Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) e tema NECE OPET OTICI NA DRUGU STRANU!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited January 12, 2007 by Leshina Quote
Petar the Great Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Dakle zelim vam srecu Na svirci Tema se vraca Na Prvu stranu Quote
IVANNAH Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Odakle poceti... Nije me bilo duze vreme i ako sam uspela da pohvatam bend je u poprilicno drugacijem sastavu. Obradovala sam se vasoj svirci u Domu Omladine i imala sam u planu da dodjem ali su iskrsli neki problemi. Jako me zanima kako sad zvucite (a nadam se da cu imati priliku i da cujem ) i drago mi je sto ste se ponovo aktivirali Jos uvek imate punu podrsku od mene pa... LET'S ROCK MADRFAKRS!!!!!!!! Quote
Recommended Posts