Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bedaq...

E, ali svaka vam čast na brzini. Pokažite ovim pacerima iz Nightwish-a kako se to radi! (mislim, nalazi nova pevachica icon_smile.gif )

btw

Heeej, a da nije taj Smiljkin "novi projekat" vezan za Finsku kojim slučajem? laugh.gif

• 2 months later...
Posted (edited)

do kraja godine bi se trebao snimiti drugi album,koji ce biti u samoizdanju!

za svirke cete biti obavesteni!!!!

poz od potencijalnog novog kljavadzije benda!

Edited by Leshina
Posted
do kraja godine bi se trebao snimiti drugi album,koji ce biti u samoizdanju!

za svirke cete biti obavesteni!!!!

poz od potencijalnog novog kljavadzije benda!

Zasto potencijalnog icon_confused.gifmrred.gif

Posted

Matija akka leshina akka stimpi (valjda huh.gif ) nas je ZVANICNO zadovoljio i ZVANICNO postao clan ansambla poznatog pod imenom MOONDIVE!! icon_mrgreen.gif Puno srece u buducem radu i chestitke na zasluzenom angazmanu! icon_smile.gif

Samo vadi dushu tim kljavama!!! zuba.gif

See ya on da proba pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted
Matija akka leshina akka stimpi (valjda huh.gif ) nas je ZVANICNO zadovoljio i ZVANICNO postao clan ansambla poznatog pod imenom MOONDIVE!! icon_mrgreen.gif Puno srece u buducem radu i chestitke na zasluzenom angazmanu! icon_smile.gif

Samo vadi dushu tim kljavama!!! zuba.gif

See ya on da proba pivopije.gificon_rockdevil.gif

Čestitke i do mene, al' eto sad mi ostasmo bez klavijaturiste, pa ćemo morati da drljamo bez njih neko vreme. Najbolje bi nam bilo da sviramo nešto k'o Setherial ili Immortal. icon_twisted.gif

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Odakle poceti... Nije me bilo duze vreme i ako sam uspela da pohvatam bend je u poprilicno drugacijem sastavu. Obradovala sam se vasoj svirci u Domu Omladine i imala sam u planu da dodjem ali su iskrsli neki problemi. Jako me zanima kako sad zvucite (a nadam se da cu imati priliku i da cujem :da: ) i drago mi je sto ste se ponovo aktivirali :pivopije:

Jos uvek imate punu podrsku od mene pa... LET'S ROCK MADRFAKRS!!!!!!!! :rockdevil: