Nesha Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Mislim da se tako zovu.Zna li neko nesto o njima? Quote
Lorienne Posted October 16, 2002 Report Posted October 16, 2002 Koliko se ja secam, radi se o bendu iz Valjeva ili su barem pojedini clanovi Sviraju muziku tipa Rhapsody, sa simpaticnim klavijaturicama a: Quote
The Inquisitor Posted October 22, 2002 Report Posted October 22, 2002 Koliko se ja secam, radi se o bendu iz Valjeva ili su barem pojedini clanoviSviraju muziku tipa Rhapsody, sa simpaticnim klavijaturicama a: Ja bih rekao miks Rhapsody-a i Nightwish-a.Cuo sam samo jednu pesmu,mnogo mi se dopada. Quote
Chicken Little 420 Posted October 23, 2002 Report Posted October 23, 2002 Ima li taj bend neki snimak? :? Zna li neko kontakt adresu? Quote
The Inquisitor Posted October 23, 2002 Report Posted October 23, 2002 Ima li taj bend neki snimak? :? Zna li neko kontakt adresu? Imaju jedan demo snimak.Tako sam cuo.Mislim da bi vise informacija dobio od Olge Kepcije sa 202-ke,posto ih je tamo pustala. Quote
Chicken Little 420 Posted October 23, 2002 Report Posted October 23, 2002 Ima li taj bend neki snimak? :? Zna li neko kontakt adresu? Imaju jedan demo snimak.Tako sam cuo.Mislim da bi vise informacija dobio od Olge Kepcije sa 202-ke,posto ih je tamo pustala. Hvala ali kako da stupim sa Olgom? Mi ovde u Kikindi slabo hvatamo radio 202... Quote
Lorienne Posted October 23, 2002 Report Posted October 23, 2002 Koliko se ja secam, radi se o bendu iz Valjeva ili su barem pojedini clanoviSviraju muziku tipa Rhapsody, sa simpaticnim klavijaturicama Ja bih rekao miks Rhapsody-a i Nightwish-a.Cuo sam samo jednu pesmu,mnogo mi se dopada. Nightwish-moooozda :roll: ...zbog zenskog vokala, inace, dosta podsecaju na Rhapsody dok su oni jos bili demo bend a: Quote
ASKE Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 pa ja sam dobila informaciju da je nekoliko clanova iz Bga.... Quote
... Posted October 26, 2002 Report Posted October 26, 2002 Imaju demo sa samo jednom pesmom, koja se moze cuti na DEMO EXPRESSU na 202. Kol'ko sam zapamtio Olga Kepcija rece da su iz Smedereva, a da su trnutno u Beogradu. And the night im je super. Quote
Lorienne Posted October 31, 2002 Report Posted October 31, 2002 Imaju demo sa samo jednom pesmom, koja se moze cuti na DEMO EXPRESSU na 202. Kol'ko sam zapamtio Olga Kepcija rece da su iz Smedereva, a da su trnutno u Beogradu. And the night im je super. Ne,ne,ne sigurna sam da je bilo Valjevo u pitanju a: Quote
Angele Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Moondive trenutno zavrsavaju materijal, koji se najverovatnije nece vrteti kao demo snimak u prvo vreme, zato sto postoje odredjeni pregovori sa ceskim izdavackim kucama... Iz pouzdanih izvora znam da je jedino sto su planirali da objave kao demo "End the night", a ostalo ce se naci na albumu, osim ako se pregovori ne oduze, pa bi moglo da se desi da puste jos jednu stvar na demo top listi kod Olge. Quote
Angele Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 U pravu si, ima clanova iz Valjeva. Troje su iz Valjeva, troje iz Beograda. Smederevaca nema Eto, misterija razresena! 8) Quote
Angele Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Tesko je reci na osnovu jednog snimka o kakvoj je muzici rec, ali ce se cuti. JESTE mesavina Rhapsody-ja i Nightwisha, bar sto se tice pesme "End the night". Stil drugih pesama nije preterano ni slican ni razlicit, ali se mora primetiti da je harmonija u "End the night" dosta neuobicajenija od Rhapsodyija i Nightwisha, kao i vokalna postava. Quote
Angele Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 kontakt adresa: [email protected] Quote
LordHypnos Posted February 8, 2003 Report Posted February 8, 2003 Da, da. Doslo je vreme da se oglasim, nenaglaseno, nepretenciozno i sasvim opusteno :? Drago mi je sto se za Moondive vec culo, iako pravi posao tek predstoji, to garantujem. Ne vidim mnogo razloga zasto bi se Moondive muzika poredila sa muzikom takvih asova kao sto su Rhapsody ili Nightwish. Cinjenica je da naginjemo takvom zvuku (i da neizmerno postujemo i volimo gore napomenute bendove), ali kako na nas muzicki (i zivotni) stil uticu sijaset bendova i pravaca ne bih smeo da se toliko ogradim od ostatka metala, pa i rock muzike. U svakom slucaju, Moondive jeste valjevsko-beogradska kombinacija, sa rezidencijom u Beogradu. Sprema se album, redovno se vezba, nadamo se skorom izlasku na binu, kada ce se jasnije 'videti' linija po kojoj idemo. [/b] Quote
xxxxxxxxxxx Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 Cestitam rodjendan Smiljki, najlepsoj pevacici srpske metal scene. Quote
xxxxxxxxxxx Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Uskoro ce "End the night" moci da se downloaduje sa sajta http://angelfire.lycos.com/musicals/moondive U pitanju je demo verzija, samo da se cuje ideja (ko je nije cuo) Za pravu verziju sacekajte album Quote
Chicken Little 420 Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 Ja nikako da uspem da skinem pesmu... Moze li uopste? Dobro bi bilo da se napravi jedna mala prezentacija na netu... Najvaznije je poceti na vreme... Quote
in_flames Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 Ja nikako da uspem da skinem pesmu... Moze li uopste? Dobro bi bilo da se napravi jedna mala prezentacija na netu... Najvaznije je poceti na vreme... Na sajtu se radi. Nova verzija "End the night " ce uskoro biti postavljena na http://www.scissors.tk/ Quote
Angele Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 HIT !!!!i ja to mislim a: a: a: a: Emmm... Cekajte da cujete Red! hehe Pravo vreme za to: cetvrtak, Radio 202, Olgina emisija, od 21h! Quote
raal Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 Cuo sam vasu pesmu u KST-u. Super. Hocu jos!!!! Quote
lady_of_the_snow Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 HIT !!!!i ja to mislim a: a: a: a: Emmm... Cekajte da cujete Red! hehe Pravo vreme za to: cetvrtak, Radio 202, Olgina emisija, od 21h! E da,cula sam za to u cetvrtak,obavestenje iz prve ruke! Pa da vidim i to cudo,dan kad Maja,iVan i Boban "rade! nesto zajedno u istom bendu,hehe! 8O Quote
Recommended Posts