Vlakey_Board Posted May 12, 2003 Report Posted May 12, 2003 Hvala na podrshci bendu Abonos! Pozdrav! A gde je ta svirka 23. i 24. ??? U skadarliji, u Holideju. KONAČNO! KONAČNO! KONAČNO! Konacno i ja skinuh tu famoznu pesmu (trebalo je nekoliko dana , ali vredelo je a: ).Sad ću malo da se drogiram (verovatno do jutra ).Pa, laku noc! koju pesmu? Quote
Vlakey_Board Posted May 12, 2003 Report Posted May 12, 2003 Hteo bih da obavestim sve zainteresovane da je sajt Moondive-a postavljen, i da mogu da skoknu da bace pogled... Sajt je josh uvek u ranoj fazi, i ima josh nekih stvari koje treba da budu dodate, ali vetji deo je tu... ...uskoro tje biti postavljeni neki mp3-jevi, slike, i tekstovi pesama, tako da... proverite ga povremeno www.moondive.tk ako sluchajno zbog nekog razloga ova adresa ne bude radila :roll: , probajte www.geocities.com/moondive_bg 8) Quote
Toksa Posted May 12, 2003 Report Posted May 12, 2003 KONAČNO! KONAČNO! KONAČNO! Konacno i ja skinuh tu famoznu pesmu (trebalo je nekoliko dana , ali vredelo je a: ).Sad ću malo da se drogiram (verovatno do jutra ).Pa, laku noc! koju pesmu? Ma, nemam pojma, od nekih pozera! Quote
Vlakey_Board Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 Vlakey_Board zagladjuje kosu umashtjenu gelom, brishe prste o rokerku sa nitnama, i izjavljuje: "KAKVI BRE POZERI?!" Quote
Elessar Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 Vlakey,sine,tebra,nemo da se glupirash!Doveshchu ti brata od tetke mog poshtara koji usput radi kao izbacivch na zurkama u Mc-u,i to na onima do 7 godina!Izbushice te prachkom,eeeeeeeeeeej! Quote
Vlakey_Board Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 Vlakey,sine,tebra,nemo da se glupirash!Doveshchu ti brata od tetke mog poshtara koji usput radi kao izbacivch na zurkama u Mc-u,i to na onima do 7 godina!Izbushice te prachkom,eeeeeeeeeeej! (gromkim glasom) ...nestani. 8) Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 Vlakey_Board zagladjuje kosu umashtjenu gelom, brishe prste o rokerku sa nitnama, i izjavljuje: \"KAKVI BRE POZERI?!\" takva atmosvera treba da vlada Quote
Elessar Posted May 16, 2003 Report Posted May 16, 2003 Vlakey,sine,tebra,nemo da se glupirash!Doveshchu ti brata od tetke mog poshtara koji usput radi kao izbacivch na zurkama u Mc-u,i to na onima do 7 godina!Izbushice te prachkom,eeeeeeeeeeej! (gromkim glasom) ...nestani. 8) Evo,nestajem,nestajem...Nemo' da se uzrujavas...Ne valja za secer... Quote
scissors Posted May 18, 2003 Report Posted May 18, 2003 super su fotke, profi odrađene a: samo... gdje je druga pjevačica? :? Quote
Apeiron Posted May 18, 2003 Report Posted May 18, 2003 Ej, odusevile su me legende iz benda koje su napisale Pero Defformero medju omiljene bendove Samo pravi ljudi shvataju velicinu tog benda !! Da, slike su zaista odlicne, nema govora. Quote
Chicken Little 420 Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 A Maja Hadzi Ilic voli i Amentes... Slike su prva liga, mislim da ih treba postaviti i na www.serbian-metal.org Quote
Elessar Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 Jeste,super su!Mozda ce Zeljko da im postane maskota koliko ga gotive! Samo sto ne okace i njegovu zasebnu sliku kao clana benda(moralna podrska). Quote
Vlakey_Board Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 e hvala vam ljudi, drago mi je da vam se svidjaju fotke a: evo postavio sam i jedan wallpaper, i sredio "koncerte" i josh neke odeljke na sajtu... pa bacite pogled kad stignete www.moondive.tk samo... gdje je druga pjevačica? :? Maja je zbog prevelikih obaveza (pored Moondive-a) postala privremeni chlan (pomagatje nam samo povremeno sa pratetjim vokalima), pa i zbog toga nije na ovim fotkama... :| Ej, odusevile su me legende iz benda koje su napisale Pero Defformero medju omiljene bendove Samo pravi ljudi shvataju velicinu tog benda !! Pero je za mene uvek bio i ostatje nash najbolji prog bend Mozda ce Zeljko da im postane maskota koliko ga gotive! Samo sto ne okace i njegovu zasebnu sliku kao clana benda(moralna podrska). E, Zeljko nam je bio zaista velika podrshka onda kada nam je podrshka najvishe trebala, pa ga zato gotivimo, a to shto imamo fotku sa njim na sajtu, mislim da je okej, i da nije preterani pozeraj... verujte, umemo mi i mnogo gore Quote
Vlakey_Board Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 sa guestbooka na www.moondive.tk: ime : Jebaè e-mail : [email protected] grad : bg planeta : smaraš galaksija : s kim prièaš komentari : Diluvium mogu da vam prave decu!!! Quote
Cyber Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 E,a sto ljudi stalno nesto seru protiv vas? Quote
Angele Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 ljudi, vidimo se sutra u holiday-u....ko ne moze sutra - onda prekosutra! Quote
Angele Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Svirali smo sinoc i veceras u klubu Holiday u Skadarliji. Veceras, doduse, dosta losije, obzirom na jos vecu vrelinu nego obicno (pa vi sad zamislite) i cinjenicu da smo umalo popadali u nesvest...jedno po jedno. U svakom slucaju, hvala clanovima Afterlife-a na pozivu (ispali su pravi profesionalci i bilo je divno saradjivati sa njima) i hvala publici koja je izdrzala da i mi odsviramo sta smo imali!! Nadam se da se sledeci put vidimo na otvorenom, ili makar na mestu sa ventilacijom! a: Quote
Pagan Saviour Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Sajt je cool fotke su profi. Kad ce vise album i kad ce moci da se cihe ta famozna RED Quote
Recommended Posts