Nesha Posted October 28, 2003 Author Report Share Posted October 28, 2003 Mnogo drage pevaljke Mayu treba staviti u izlog decije radnje da pravi konkurenciju ostalim lutkama a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Ma,dobra je ona.Necemo da je menjamo.Covece,gde ti je sebicnost?Ako je stavimo u izlog,moramo da je delimo.Danas sam malcice sebicne,zato nema sanse!!!! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Bas vas briga, imate 30 stranica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted October 29, 2003 Author Report Share Posted October 29, 2003 Ma,dobra je ona.Necemo da je menjamo.Covece,gde ti je sebicnost?Ako je stavimo u izlog,moramo da je delimo.Danas sam malcice sebicne,zatonema sanse!!!! a: a: Ajde da je onako slatku spakujemo u veeeeeeeeliko "Milka" pakovanje i da je podelimo. Ne,ne,neeee......da je ja ipak pojedem sam? jel dovoljno sebicno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Ne,meni je sada bio rodjendan i ja je dobijam ,a mozda mozemo da podelimo,mislim nas dvoje starateljstvo nad Mayamilkom a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted October 29, 2003 Author Report Share Posted October 29, 2003 I meni je skoro bio rodjendan Mislis bolje je starateljstvo nego da je pojedemo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 29, 2003 Report Share Posted October 29, 2003 Milka u meni budi zver.Nestane za milisekund,cela bez obzira na grame ili kilograme ako govorimo o milenium milka duze ce da nam traje.Moj rodje je bio skorije i punoletstvo.Receno mi je da se jako vredne stvari tada dobijaju,zato kao poklon ja imam vece pravo na nju,ali mogu i da delim ,ako nije puno ljudi u pitanju.Sa jednom osobom mogu da delim,ali sa vise :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 Milka u gramima ja u kilogramima...... ovo se polako pretvara u temu chokolada & sex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 Za cokoladu mi je jasno,ali zasto trpas sex gde mu nije mesto :roll: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted October 30, 2003 Author Report Share Posted October 30, 2003 Milka u meni budi zver.Nestane za milisekund,cela bez obzira na grame ili kilograme ako govorimo o milenium milka duze ce da nam traje.Moj rodje je bio skorije i punoletstvo.Receno mi je da se jako vredne stvari tada dobijaju,zato kao poklon ja imam vece pravo na nju,ali mogu i da delim ,ako nije puno ljudi u pitanju.Sa jednom osobom mogu da delim,ali sa vise :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mmmmmmmilka 8O I ja sam pomalo "zveroljubiv" kada je cokolada u pitanju,ali mislim da ce nas nasa Milkica streljati kada bude procitala sve ovo.Imamo srece sto nije uplatila internet Srecno ti punoletstvo!!! I meni se dogadjaju "vredne" stvari za rodjendan.Ja ga nikad ne slavim I zato milku mogu da pojedem saaaaaaam Cak i kad mi neko dodje kao sada zadnji put,niko ne trazi cokoladu vec pivo(a ja ne pijem ) I tako i nemam s kim da podelim cokoladu Ali evo sada imam sansu Slazem se da tebi kao sveze punoletnoj pripada malo veci deo,ali ne zaboravi da se i MayaCokoladica nesto pita.Pusticemo nju da sama izabere. Hey Talconer,veruj mi da je ovo mnogo sladje cistije od sexa a: Nemoj da nam prljas temu a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 30, 2003 Report Share Posted October 30, 2003 Pa kada bi se hrana pitala,mnoga nas ne bi odabrala.Lepo ce se Maki sa nama sloziti,mora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 Jel to vame nesto smeta sex a?? Pa dobro sta je bolje milka ili sex (eto nama nove teme da je otvorimo ) Jel moze jedno sa drugim :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 Za cokoladu mi je jasno,ali zasto trpas sex gde mu nije mesto :roll: a: Pa svo ono lizanje cokolade Zaboravili ste ako pravite od Maye onda ce to biti Bela cokolada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted October 31, 2003 Author Report Share Posted October 31, 2003 Pa kada bi se hrana pitala,mnoga nas ne bi odabrala.Lepo ce se Maki sa nama sloziti,mora MORA!!! Nego sta nego mora! Samo ipak Maki nije kao sva ostala hrana,ona je ipak extra talentovana,aktivna(u svemu i svacemu),mudra i povrh svega slatka cokolada.Znaci ona ipak moze da se pita. a: Ona je slatkis sa razumom i zato mozemo lako da nadrljamo kada budemo zasukali rukave sa idejom da je pojedemo. For Talconer:Razlika izmedju milke i sex-a je ta sto je milka uvek slatka,a sex ne!!!!Svaka milka je super,a svaki sex? :ne: Razlika je sto Milka ima etiketu i zna se koja je vrsta cokolade,a rec "sex" je toliko sirokog znacenja da sama po sebi nista precizno ne odredjuje. Zato navijam za Milku,jer milka je slatkis,a sex pored moze da bude i djavo i sve najcrnje.Blud! :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 Nesho, posle ove maya-chokoladne on line ekstaze, moram priznati da se malo brinem za tebe a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted October 31, 2003 Author Report Share Posted October 31, 2003 samo sam cekao neki ovakav odgovor Ali da ces se bas ti upecati,nisam ni sanjao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 Pa kada bi se hrana pitala,mnoga nas ne bi odabrala.Lepo ce se Maki sa nama sloziti,mora MORA!!! Nego sta nego mora! Samo ipak Maki nije kao sva ostala hrana,ona je ipak extra talentovana,aktivna(u svemu i svacemu),mudra i povrh svega slatka cokolada.Znaci ona ipak moze da se pita. a: Ona je slatkis sa razumom i zato mozemo lako da nadrljamo kada budemo zasukali rukave sa idejom da je pojedemo. For Talconer:Razlika izmedju milke i sex-a je ta sto je milka uvek slatka,a sex ne!!!!Svaka milka je super,a svaki sex? :ne: Razlika je sto Milka ima etiketu i zna se koja je vrsta cokolade,a rec "sex" je toliko sirokog znacenja da sama po sebi nista precizno ne odredjuje. Zato navijam za Milku,jer milka je slatkis,a sex pored moze da bude i djavo i sve najcrnje.Blud! :| Pa bas zato sto je jako pametna moze da nas ne odabere.Sto se tice komentara o cokoladi,slozila bih se sa Nesom,a za sex :roll: nisam kvalifikovana da sudim,ali cu se odsloniti na vase iskustvo,pa sami presudite. Ekrone,sto se tice bele Milke,ima da nema,mrzim belu cokoladu,nervira me ukus...zato ona ne sme biti bela cokolada. Ah,Maya ce nas obesiti da visimo na sred Terazija,ali mene tek u junu sledece godine.Gledacu vase besenje u slikama sa okupljanja i mislicu o tome sta mene ceka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted October 31, 2003 Author Report Share Posted October 31, 2003 Eeeeee Lena Bodom,lepo si se ti izvukla Do juna sledece godine ce sve biti zaboravljeno,a ja cu izgleda biti jedini obesen.Pa to nije fer :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~}AnGeL~of~Love{~ Posted October 31, 2003 Report Share Posted October 31, 2003 hmmm, da li sam zalutala ili je ovo i dalje MOONDIVE???? :roll: :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted November 1, 2003 Author Report Share Posted November 1, 2003 Ops :oops: Mozda smo malo i skrenuli sa teme,ali evo ja cu prvi da ispravim stvar jednim pitanjem.Da li neko zna kako napreduje snimanje?Jel gotovo sve?Ja sam pricao s Vladom i Markom tokom snimanja,ali zanimam me ima li rezultata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~}AnGeL~of~Love{~ Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 Evo ja cu ti, jel ovako iz ogromnneeee blizine jednog od chlanova =), reci da ima puno toga .... rezultata ima - radi se, Vlada na snimanju a ja radim na Vladi a: :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 E sad... Ja cu da postavim BOLJE PITANJE... Koja diskografska kuca CE ili JE sklopila ugovor sa Moondive-om? SMILJKA JAVI SE...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted November 1, 2003 Author Report Share Posted November 1, 2003 Evo ja cu ti, jel ovako iz ogromnneeee blizine jednog od chlanova =), reci da ima puno toga .... rezultata ima - radi se, Vlada na snimanju a ja radim na Vladi :oops: E ovo me raduje Drago mi je sto se radi,samo cuvaj se Vlade,ipak je on fanatik za dirke Nemoj posle da bude ono "Vladoooooo,pa jel si ti normalan?! Jel znas koliko je sati?Dokle mislis da orguljas?!!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 Ovo je ziv dokaz da se pijanista treba kloniti.Nikad dosta......njihov klavir=centar sveta :roll: :roll: a: a: a: a: Za''orguljanje'' ne znam :roll: :roll: :roll: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted November 2, 2003 Author Report Share Posted November 2, 2003 Ma zato i kazem "dirke"...sve ti je to isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts