Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa bass nije najbitniji u ovom bendu... a postoje tu jos i neke otezavajuce okolnosti... + tonsku nismo imali, a bitno je da se Marko i Vlada medjusobno dobro cuju (sto je par puta bio problem!) ... itd. da se ne vadim sad...

Da ne zaboravim, veliko hvala i pozdrav vasem basisti CARCASS-u za pomoc na trgu!

KEEP ON ROTTING IN THE FREE WORLD!!!!!!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...
Posted

To je ta reklama, a?

Pazi Smiljce da ne preteras, ipak napisala si citavu jednu recenicu, koja je u svemu informativna icon_smile.gificon_mrgreen.gif

Poz i vidimo se uskoro nadam se!

Posted

Solidno je zvucalo na trgu, dobar zvuk, osim tiseg bubnja

no.gif Zvuk gitare nikako nije valjao (i u domu). Morace malo vise da se potrudi - pogotovu sto imate samo jednu gitaru. Totalno ne energican zvuk.

Posted

slusao sam nesto kod Marka ustvari pustao mi je sve ovo zvuci neverovatno mislim da trenutno u SCG ne postoji bolji dvojac Marko i Vlada su ultra brzi ,mislim da da imaju bolju ritam sekciju da bi bili #1

Upravu si Lakicu nikad da cujem taj bass kao da je zesce utisan

• 2 weeks later...
Posted

Odlicno, neki su vec culi album!

Veliko bravo, fenomenalan je, necemo se pokajati kada ga budemo kupile icon_rolleyes.gif !

Jednu informaciju smo saznali. Cekamo nove informacije...! icon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Malo je kasno da hvalim prosle svirke, ali dobro bice tu...jooos svirki,

kako me je "neki momcic" uputio... icon_wink.gificon_razz.gif

Samo jos moram da branim basistu, pojacace se on, ali dobro, stvarno su se desile neke nezgode! icon_da.gificon_da.gif

POZDRAV SVIMA

• 3 weeks later...
Posted

Jedna informacija:

Moondive je sinoc nastupio na Gitarijadi sa novim klavijaturistom koji se zove Alexandar. Vlada je, naravno, jos uvek deo ekipe koliko je to moguce, s obzirom na to da nije stalno u mogucnosti da bude tu kada je potrebno, ali ce dolaziti s vremena na vreme...a i angazovan je za jos poneke stvari vezane za album. Sale je, po mom misljenju, odlicna zamena, ko je gledao Gitarijadu valjda ce deliti to misljenje. Pozdrav!

• 3 weeks later...
Posted

WWW.MOONDIVE.TK

je apdejtovan ponovo, posle x meseci... icon_biggrin.gif

Sada mozete skinuti mp3 "The Bad In Me" (puna verzija sa albuma), kao i jedan medley (mix klipova sa novog albuma).

Poslushajte i uzivajte... svi komentari su dobrodoshli!

Takodje, zeleo bih da pozdravim pomenutog Saleta klavijaturistu, kog nisam imao prilike da upoznam (koliko se setjam icon_mrgreen.gif ),

i da mu pozelim puno solaza i unisa dok se ja ne vratim... icon_smile.gif

...a onda tjemo verovatno napraviti koncert sa aranzmanima za dve klavijature, a to tje biti... icon_rockdevil.gif

verujte mi... icon_wink.gif

Do sledetjeg puta... pozdrav svima!!! pivopije.gif

Posted

Hey Vlakey, jel postoji neka sansa da uradimo jedan e-mail intervju za moj zine a mozda i live ukljucenje?

i da li bih mogao da dobijem/kupim promo ili full verziju albuma, da ga recenziram i pustim u mojoj radio emisiji?