Angele Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 al' Smiljka ce na sledecem albumu da jodluje, pa da vidish koliko ce da je forsiraju! Quote
rose Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 al' Smiljka ce na sledecem albumu da jodluje, pa da vidish koliko ce da je forsiraju! To Smiljka pokazi kako se jodluje Quote
keygirl Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 al' Smiljka ce na sledecem albumu da jodluje, pa da vidish koliko ce da je forsiraju! Quote
Vlakey_Board Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Simche, 'otjesh neki instructional video da ti donesem? Jodlovanje je prilichno popularno ovde u Austriji... E da, ladno svira Dream Theater ovde u Linzu (nedaleko od Becha) u junu... jipiii! Quote
keygirl Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Simche, 'otjesh neki instructional video da ti donesem? Jodlovanje je prilichno popularno ovde u Austriji... E da, ladno svira Dream Theater ovde u Linzu (nedaleko od Becha) u junu... jipiii! A kad ces ti da sviras u Bg. Quote
Alicia Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Mislim da se u recenzijama Moondivea previse forsiraju Marko i Vlada.Smiljka je napisala sve pesme koliko ja znam. Pa normalno je da se forsira ono sto je najkvalitetnije. Quote
xromance Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 A kad ces ti da sviras u Bg. To svi cekamo Quote
Vlakey_Board Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 ahahahah Pa razmishljao sam da dopalim ako je ona pricha o koncertu Pero Defformero u Novom Sadu istinita, pa mozhda da i uradimo neki koncert tih dana.... mada... kako stojim s lovom, bitje veselo, pogotovo shto se shtedi za DT A da bi voleo, voleo bi Quote
RNA Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Какав, бре, Перо Деформеро концерт? Кад? Где? На то мора да се иде, то би било ходочашће! Quote
Dowla Posted March 15, 2005 Report Posted March 15, 2005 Jester 666 je rekao da ce Pero Defformero imati koncert pocetkom aprila u NS,ali ako Vlaki dolazi u Srbiju mislim da bi bilo cool da se uvezba sa bendom FANCY i da sa njima nastupi kao predgrupa Quote
mistress Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Jester 666 je rekao da ce Pero Defformero imati koncert pocetkom aprila u NS,ali ako Vlaki dolazi u Srbiju mislim da bi bilo cool da se uvezba sa bendom FANCY i da sa njima nastupi kao predgrupa A mogao bi malo da svira i sa Moondiveom Quote
Vlakey_Board Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 uuuu od Fancy-ja nema nishta.... gitarista je u francuskoj... a Paja... nadam se da je zhiv josh uvek A shto se tiche Moondive-a... ako budem dolazio... najavitju se unapred, i onda.... Marko, vezhbaj unise, i nabavi onaj senzor protiv radarske kontrole.... chujem spustishe ogranichenje na 150 bpm... Shto se tiche Pero Defformero-a ... pitajte Lakija (Apeiron), mislim da bi on trebalo da zna do sad da li je to for real ili ne.... Pozdrav! Quote
mistress Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 uuuu od Fancy-ja nema nishta.... gitarista je u francuskoj... a Paja... nadam se da je zhiv josh uvek A shto se tiche Moondive-a... ako budem dolazio... najavitju se unapred, i onda.... Marko, vezhbaj unise, i nabavi onaj senzor protiv radarske kontrole.... chujem spustishe ogranichenje na 150 bpm... Shto se tiche Pero Defformero-a ... pitajte Lakija (Apeiron), mislim da bi on trebalo da zna do sad da li je to for real ili ne.... Pozdrav! Podrska za svirku.Odavno vas nismo gledali zajedno.Poz. Quote
xromance Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 uuuu od Fancy-ja nema nishta.... gitarista je u francuskoj... a Paja... nadam se da je zhiv josh uvek A shto se tiche Moondive-a... ako budem dolazio... najavitju se unapred, i onda.... Marko, vezhbaj unise, i nabavi onaj senzor protiv radarske kontrole.... chujem spustishe ogranichenje na 150 bpm... Shto se tiche Pero Defformero-a ... pitajte Lakija (Apeiron), mislim da bi on trebalo da zna do sad da li je to for real ili ne.... Pozdrav! Quote
rose Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 uuuu od Fancy-ja nema nishta.... gitarista je u francuskoj... a Paja... nadam se da je zhiv josh uvek A shto se tiche Moondive-a... ako budem dolazio... najavitju se unapred, i onda.... Marko, vezhbaj unise, i nabavi onaj senzor protiv radarske kontrole.... chujem spustishe ogranichenje na 150 bpm... Shto se tiche Pero Defformero-a ... pitajte Lakija (Apeiron), mislim da bi on trebalo da zna do sad da li je to for real ili ne.... Pozdrav! Vlaki jel imaju da se nadju video skole za klavijature negde Quote
Vlakey_Board Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Ja imam jedino Jordan Rudess-ovu shkolu, i to sam nabavio od nekog lika iz inostranstva... mada nije neshto... ne znam da li neko to ima kod nas... potrazhi po katalozima na berzi... mozhda ti se posretji... Mozhda bi mogao da ja sastavim neku mini shkolu.... Quote
rose Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Ja imam jedino Jordan Rudess-ovu shkolu, i to sam nabavio od nekog lika iz inostranstva... mada nije neshto... ne znam da li neko to ima kod nas... potrazhi po katalozima na berzi... mozhda ti se posretji... Mozhda bi mogao da ja sastavim neku mini shkolu.... Vlakijeva skola Hvala na informaciji. Quote
cruel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Ja imam jedino Jordan Rudess-ovu shkolu, i to sam nabavio od nekog lika iz inostranstva... mada nije neshto... ne znam da li neko to ima kod nas... potrazhi po katalozima na berzi... mozhda ti se posretji... Mozhda bi mogao da ja sastavim neku mini shkolu.... Vi ste bas puni sebe Quote
rose Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Vi ste bas puni sebe Tebi bi dobro dosla jedna Vlakojeva video skolica kao najvecem fanu ovog benda. Quote
mistress Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Vi ste bas puni sebe Decko sta tebi fali Quote
Angele Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Decko sta tebi fali bunda od dalmatinaca Quote
solicitor Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Mislim da je ipak u pitanju Vladina skola Quote
Angele Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 soli, mislim da je u pitanju tvoja inspiracija za najjache avatare Quote
xromance Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 soli, mislim da je u pitanju tvoja inspiracija za najjache avatare e tu se slazemo Poz. Quote
Recommended Posts