cruel Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Stojkovic, zvani Shesti (imao je bend Dan Shesti, u Valjevu nekad davno - nas Valjevac ). On nam je mnogo pomogao... Zhivio! A Haris...pa, radi covek...svira na HuaHua sa nekim bendom...extra muzicar! To bese splav Quote
Baki Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Kakvo je sad stanje sa koncertima? Hoce li ih biti? Ako da, ne zaobilazite Chachak! Quote
keygirl Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Kakvo je sad stanje sa koncertima? Hoce li ih biti? Ako da, ne zaobilazite Chachak! Ni Pancevo Quote
xromance Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Uskoro cemo krenutu sa svirkama.Mada izbor mesta ne zavisi od nas. Quote
keygirl Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Uskoro cemo krenutu sa svirkama.Mada izbor mesta ne zavisi od nas. Ako bude sanse dodjite u Pancevo obavezno Quote
cruel Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Koliko se ja setjam, da. Da se razumemo sa vama je pevao covek koji u slobodno vreme peva narodnjake Quote
Vlakey_Board Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Da se razumemo sa vama je pevao covek koji u slobodno vreme peva narodnjake Pa? Quote
solicitor Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Da se razumemo sa vama je pevao covek koji u slobodno vreme peva narodnjake Jedva cekam da se ozenis da vidim hoce li ti Napalm Death svirati na svadbi Quote
Angele Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Da se razumemo sa vama je pevao covek koji u slobodno vreme peva narodnjake peva i razvaljuje! Quote
Vlakey_Board Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Jedva cekam da se ozenis da vidim hoce li ti Napalm Death svirati na svadbi Meni i Danijeli je u kolima na putu do opshtine treshtao Whitesnake. Quote
xromance Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Meni i Danijeli je u kolima na putu do opshtine treshtao Whitesnake. Quote
keygirl Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Meni i Danijeli je u kolima na putu do opshtine treshtao Whitesnake. E pa to je za svaku pohvalu Quote
ReAmroth Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 E pa to je za svaku pohvalu Kako nije!!! Quote
Vlakey_Board Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Ej, ljudi, chisto me onako interesuje... koji je po vashem mishljenju bolji cover art, ovaj zvanichni (slika se mozhe videti na glavnoj strani na sajtu), ili onaj sa wallpapera (par redova ispod prve slike)... ? Quote
keygirl Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Ej, ljudi, chisto me onako interesuje... koji je po vashem mishljenju bolji cover art, ovaj zvanichni (slika se mozhe videti na glavnoj strani na sajtu), ili onaj sa wallpapera (par redova ispod prve slike)... ? Wallpaper je mozda previse jednostavan za omot.Mada ok izgleda. Quote
Vlakey_Board Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Imali smo te dve varijante... odluchili smo se za ovu plavu, ali me chisto zanima mishljenje ljudi... Hvala za komentar. Quote
keygirl Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Imali smo te dve varijante... odluchili smo se za ovu plavu, ali me chisto zanima mishljenje ljudi... Hvala za komentar. Ona crno-bela je mozda mogla da bude na samom disku. Quote
mistress Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Meni je mozda i bolja ona slika sa punim mesecom.Ali je ova definitivno upadljivija. Quote
cruel Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Meni i Danijeli je u kolima na putu do opshtine treshtao Whitesnake. E bez obzira na Moondive legenda si. Quote
*One Wish* Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Ona crno-bela je EXTRA ... jedno vreme mi je stajala kao pozadina.... Ona mi se mnogo vishe svidja... I druga je dobra ali bih je ja josh malo sredila,nekako joj neshto fali.. Ipak mi je crno-bela nekako potpuna i upecatljiva... Bash mi se dopada.... Quote
Vlakey_Board Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Meni je mozda i bolja ona slika sa punim mesecom.Ali je ova definitivno upadljivija. Pa i ja kapiram da je tako... Vlado jesi li ti radio obe slike Meni i Danijeli je u kolima na putu do opshtine treshtao Whitesnake. E bez obzira na Moondive legenda si. B A J T C H E J K ... P Y J'I 3 ! ! ! ...Ipak mi je crno-bela nekako potpuna i upecatljiva... I meni je favorit, al dobro, bar sad imam shta da shtamapam na crnu majicu. Quote
Angele Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Vlakey, ja lepo predlozih za majice... mOOndive sa OO preko sisa... Quote
Vlakey_Board Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 Vlakey, ja lepo predlozih za majice... mOOndive sa OO preko sisa... Odlichna ideja! ... Ovako? Quote
Recommended Posts