Angele Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 ti si nenormalan! otvorih link, iscepah se i sad odoh na fax, dan mi je super poceo... ps. vlakey je moj idol... Quote
Valtiel Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 NA ALBUMU NE ZVUCE LOSE ALI SU UZIVO KATASTROFALNI. Quote
lemmy sixx Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 a ko je na prvom mestu...? Interfector...ali moze se srediti da se stvari malo promene...da zamenimo mesta...poklonite mi onu simpaticnu devojcicu,pa da vidite kako cete se brzo probiti na prvo mesto. Quote
Valtiel Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 poklonite mi onu simpaticnu devojcicu,pa da vidite kako cete se brzo probiti na prvo mesto. POKLONE TREBA DELITI. Quote
Vlakey_Board Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 @ lemmy sixx SMRT KORUPCIJI!!! Radje tju na drugom mestu koje sam sam zaradio, nego da mi Njemci idu preko Neretve!!!! @ Euphorion Care... @ Angele Drago mi je da sam ti ulepshao dan... seti se ovoga ako ikada pomislish da nisi teorijski potkovana... uvek ima gore! P.S. Za one koje mrzi da idu na predhodnu stranu, stavio sam "h-dur" link i u moj potpis... tu odma ispod... Quote
xromance Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 @ lemmy sixx SMRT KORUPCIJI!!! Radje tju na drugom mestu koje sam sam zaradio, nego da mi Njemci idu preko Neretve!!!! @ Euphorion Care... @ Angele Drago mi je da sam ti ulepshao dan... seti se ovoga ako ikada pomislish da nisi teorijski potkovana... uvek ima gore! P.S. Za one koje mrzi da idu na predhodnu stranu, stavio sam "h-dur" link i u moj potpis... tu odma ispod... Ti si najveci lik Quote
mistress Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Svaka cast za teoriju o H-duru, ali na zalost mnogi je i dalje koriste!!! Pravi si car, odavno se nisam toliko smejala Quote
Vlakey_Board Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 "Chega se pametan stidi, lud se time ponosi!" ali opet, tu je i ona... "jebe lud zbunjenog"... Nadam se da nikog nisam zbunio ovim... jer taj tje da najebe... Quote
lemmy sixx Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 @ lemmy sixx SMRT KORUPCIJI!!! Radje tju na drugom mestu koje sam sam zaradio, nego da mi Njemci idu preko Neretve!!!! Quote
keygirl Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Hey ljudi, da li cete mozda da sredite sajt Moram priznati da je malo zastareo POZDRAV Quote
PlanetHell Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Hey ljudi, da li cete mozda da sredite sajt Moram priznati da je malo zastareo POZDRAV I JA SE PRIDRUZUJEM ZAHTEVU!!!!!!!!!!!!! Quote
Manga Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 el da da sam zlatna? Jesi jesi! Ostavio sam ti post na APC. U vezi divixa. Quote
mistress Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Hocete li uskoro negde svirati?! Malo zabusavate Mislila sam da cete cesto svirati kad izdate album Quote
Vlakey_Board Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Chim dobijem naredjenja iz moondive headquarters-a, radim na sajtu. Quote
xromance Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Chim dobijem naredjenja iz moondive headquarters-a, radim na sajtu. Naredjenja stizu Zezam se, koga briga za sajt! E sad se stvarno salim Quote
keygirl Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Sta se desava sa klavijaturistom, jeste li nasli nekog, hocete li uskoro svirati negde Quote
Ywan Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ZVANICNE NOVOSTI IZ MOONDIVE TABORA : Danas je otkazana proba Quote
Recommended Posts