xromance Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 woohoo svidja mi se kakva je scenografija (?!) smi izgledas ql i dosta drgacije nego uzivo i najzad, znate li tacno kad ce biti gotov spot...??? Danas smo saznali spot ce biti gotov u sredu Quote
PlanetHell Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Danas smo saznali spot ce biti gotov u sredu okejk cekamo do srede!! Quote
fiction Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Hoce li bit kakav mpg za download? Quote
Ywan Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Hoce li bit kakav mpg za download? Pa, ne znamo dal' ce bas mpg biti, ali bice nesto, to je definitivno Quote
Vlakey_Board Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Atmosfera na slikama je extra. A Simche je vilenjachica samo tako. Jel mozhe ekskluzivno po koja fotka na moj mail, da vas vidim sve, ako me josh uvek rachunate kao honorary member-a? Poz! Quote
Ywan Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Jel mozhe ekskluzivno po koja fotka na moj mail, da vas vidim sve, ako me josh uvek rachunate kao honorary member-a? Skivi, skivi, zemo, zemo .... Quote
Angele Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Atmosfera na slikama je extra. A Simche je vilenjachica samo tako. Jel mozhe ekskluzivno po koja fotka na moj mail, da vas vidim sve, ako me josh uvek rachunate kao honorary member-a? Poz! Dez Vladoooooo! Quote
xromance Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ocje l' taj spot skoro? U sredu Quote
Elldamar Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ok...hvala javascript:emoticon('') Quote
PlanetHell Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 (edited) Ok...hvala javascript:emoticon('') i ti si mi neki admin n` umesh ni smajli da ubacis Edited November 7, 2005 by Planet_Hell Quote
xromance Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ok...hvala javascript:emoticon('') Quote
Elldamar Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 i ti si mi neki admin n` umesh ni smajli da ubacis Radim na Macintoshu po drugi put u zivotu! Radim na MAC OS X po prvi put! Korsitim Safari browser bez podrshke za javu! Quote
Elldamar Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Drago mi je da smo to razjasnili...elem back to topic....sutra je sreda Quote
xromance Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Spot ipak nece biti gotov pre vikenda. Quote
xromance Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Eto ti sad Sad nista ne zavisi od nas.Trebalo je da do sutra bude sve zavrseno ali moracemo da sacekamo jos koji dan Quote
Elldamar Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Jbg...znam kako to ide...zivela Srbija Quote
Ywan Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Spot ipak nece biti gotov pre vikenda. ... a nesto mi govori da nece biti ni za vikend ... hmm ... jezik pregiz'o ... Quote
*One Wish* Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 pu pu.. nemoj bre nikola da ureknesh.. bicje za ovaj vikend.. Quote
Recommended Posts