Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odgledah i ja taj spot - super! Kole brutalni metalac, klavijaturista sajber metalac, Marko tezga metalac, Ivan prog metalac, a Smiljka - Smiljka ima SUPER frizuru i istu takvu haljinu icon_da.gifpivopije.giforangelistening.gif

Posted
Odgledah i ja taj spot - super! Kole brutalni metalac, klavijaturista sajber metalac, Marko tezga metalac, Ivan prog metalac, a Smiljka - Smiljka ima SUPER frizuru i istu takvu haljinu icon_da.gifpivopije.giforangelistening.gif

icon_cool.gificon_cool.gificon_cool.gif

Posted

bwuahahahaahahah

ni ja bolje ne bi reko mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

Posted

ishla sam naokolo i hvalila se svojim novoostvarenim poznanstvom sa gitaristom SikTha, al' evo da to uradim i na matichnoj temi icon_smile.gif

prichamo u proseku 3 sata dnevno hahah i dala sam mu link za spot... bash me interesuje shta tje da kazhe. ne vredi, njegovo mishljenje bi mi bash znachilo icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

ne znam vishe gde se nisam hvalila...!

elem, svidja mu se spot, svidja mu se refren, svidja mu se moj glas (yay!!!), ostalo mu je simpatichno, ali ne njegov fazon...

s tim da otje da radi sa mnom muziku, i to je sam predlozhio hahah! weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

kad sam mu isprichala kako se to ovde radi i snima umro je od smeha icon_smile.gif

Posted
ne znam vishe gde se nisam hvalila...!

elem, svidja mu se spot, svidja mu se refren, svidja mu se moj glas (yay!!!), ostalo mu je simpatichno, ali ne njegov fazon...

s tim da otje da radi sa mnom muziku, i to je sam predlozhio hahah! weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

kad sam mu isprichala kako se to ovde radi i snima umro je od smeha icon_smile.gif

I tako ode Smiljka u solo pevaljke, a musik29.gif ko šljivi...

Posted
I tako ode Smiljka u solo pevaljke, a musik29.gif ko šljivi...

sve mi se trileri iz grla otimaju icon_smile.gif

btw kasno sam doputovala i stomak mi otpade, lepo svirajte vecheras, nema shanse da dodjem! icon_sad.gif

Posted (edited)

de si, bre, dejane! stani u odbranu moje metalske prirode odma' il' odoh ja stvarno u pevaljke, pokleknutju...

metalske prirode!  icon_smile.gif  wallbash.gif  wallbash.gif

Ja to samo i cekam....cekam i vrebam....a onda cemo postati najbolji "duet"....... jos od vremena kemisha i zorice brunclik ili lepe brene i sase popovica icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gif

Edited by StratovariusBG
Posted

ishla sam naokolo i hvalila se svojim novoostvarenim poznanstvom sa gitaristom SikTha, al' evo da to uradim i na matichnoj temi  icon_smile.gif

prichamo u proseku 3 sata dnevno hahah i dala sam mu link za spot... bash me interesuje shta tje da kazhe. ne vredi, njegovo mishljenje bi mi bash znachilo  icon_mrgreen.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

KO O CEMU,BABA O USTIPCIMA icon_rolleyes.gif