Apeiron Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Odgledah i ja taj spot - super! Kole brutalni metalac, klavijaturista sajber metalac, Marko tezga metalac, Ivan prog metalac, a Smiljka - Smiljka ima SUPER frizuru i istu takvu haljinu Quote
xromance Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Odgledah i ja taj spot - super! Kole brutalni metalac, klavijaturista sajber metalac, Marko tezga metalac, Ivan prog metalac, a Smiljka - Smiljka ima SUPER frizuru i istu takvu haljinu Quote
DOMINION Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Odgledah i ja taj spot - super! Kole brutalni metalac, klavijaturista sajber metalac, Marko tezga metalac, Ivan prog metalac, a Smiljka - Smiljka ima SUPER frizuru i istu takvu haljinu bwuahahahaahahah ni ja bolje ne bi reko Quote
xromance Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 bwuahahahaahahah ni ja bolje ne bi reko Quote
Angele Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ishla sam naokolo i hvalila se svojim novoostvarenim poznanstvom sa gitaristom SikTha, al' evo da to uradim i na matichnoj temi prichamo u proseku 3 sata dnevno hahah i dala sam mu link za spot... bash me interesuje shta tje da kazhe. ne vredi, njegovo mishljenje bi mi bash znachilo Quote
Uros Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 uuu...! ja nisam to znao! Gde si se to hvalila?! Quote
Angele Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ne znam vishe gde se nisam hvalila...! elem, svidja mu se spot, svidja mu se refren, svidja mu se moj glas (yay!!!), ostalo mu je simpatichno, ali ne njegov fazon... s tim da otje da radi sa mnom muziku, i to je sam predlozhio hahah! weeeeeeeeeeeeeeeeeeee! kad sam mu isprichala kako se to ovde radi i snima umro je od smeha Quote
Milogled Bluff Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ne znam vishe gde se nisam hvalila...! elem, svidja mu se spot, svidja mu se refren, svidja mu se moj glas (yay!!!), ostalo mu je simpatichno, ali ne njegov fazon... s tim da otje da radi sa mnom muziku, i to je sam predlozhio hahah! weeeeeeeeeeeeeeeeeeee! kad sam mu isprichala kako se to ovde radi i snima umro je od smeha I tako ode Smiljka u solo pevaljke, a ko šljivi... Quote
DOMINION Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 (edited) ce da bude shtip shtip vrc vrc na sledecem spotu kad-e majke mi hahahahaha smiljka=pevaljka sta ces zivot je zaj****a stvar Edited April 22, 2006 by DOMINION Quote
Angele Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 I tako ode Smiljka u solo pevaljke, a ko šljivi... sve mi se trileri iz grla otimaju btw kasno sam doputovala i stomak mi otpade, lepo svirajte vecheras, nema shanse da dodjem! Quote
Angele Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 de si, bre, dejane! stani u odbranu moje metalske prirode odma' il' odoh ja stvarno u pevaljke, pokleknutju... metalske prirode! Quote
StratovariusBG Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 (edited) de si, bre, dejane! stani u odbranu moje metalske prirode odma' il' odoh ja stvarno u pevaljke, pokleknutju... metalske prirode! Ja to samo i cekam....cekam i vrebam....a onda cemo postati najbolji "duet"....... jos od vremena kemisha i zorice brunclik ili lepe brene i sase popovica Edited April 25, 2006 by StratovariusBG Quote
311 Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 ishla sam naokolo i hvalila se svojim novoostvarenim poznanstvom sa gitaristom SikTha, al' evo da to uradim i na matichnoj temi prichamo u proseku 3 sata dnevno hahah i dala sam mu link za spot... bash me interesuje shta tje da kazhe. ne vredi, njegovo mishljenje bi mi bash znachilo KO O CEMU,BABA O USTIPCIMA Quote
Angele Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 reci im how happy i am i shto me ispali juche?? Quote
fenster Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 KO O CEMU,BABA O USTIPCIMA Amen to that Ali nemas predstave koliko je ona srecna zbog toga Quote
Dowla Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 evo, pitanje je DANA kad tje sajt biti okachen! dana ili godine Quote
Angele Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 ahaha kako ti super iskopash moje postove kojih se ne setjam! godine, obviously.... Quote
fenster Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Smi, manje ustipaka i memorija ce biti SUPER Quote
Recommended Posts