Jump to content

Recommended Posts

Posted

a joj...bitje...jos malo...mi se sve nesto mnogo trudimo i opet nikako da to zavrsimo... a Red je stvarno super - moj favorit! (bitje i tvoj :wink: )

Posted

Moondive sam cuo prosle nedelje, napokon, i veoma mi se svidjaju.

svaka cast, samo napred. mislim verovatnmo ovo svi kazu,posto nikako ne moze nesto drugo!

i pevacica peva, pa rastura,kao i gitarista,odlicni ste! biggrin.gif:wink:

Posted

Нешто неће да се отвори сајт. Појављује се као нека грешка?!

ne znam o chemu se radi... :ne: chas radi chas ne radi.. sad.gif

geocities je neshto sjeban valjda... ali zbunjuje me da ja imam sajt svoj na geocitiesu, koji uvek radi, chak i kad moondive ne radi....

nije mi jasno! :? :ne: :? :ne: :?

ako neko ima savet, a da nije neshto tipa "otvori sajt negde drugde" biggrin.gif , bio bih prezahvalan... :|

Posted

Nekoliko novosti vezanih za bend! Posto je Vlakey trenutno u Bechu, nista od sledeceg se za sada ne moze procitati na nasem sajtu na www.moondive.tk

Prvo: Doslo je do personalnih promena u Moondive-u. Naime, imamo novog bubnjara - Milana zvanog Kole :mrgreen:

I ovom prilikom zelim mu veeeeeeliku dobrodoslicu!

Drugo: U organizaciji grupe Moondive, zakazana je svirka u klubu Holiday, 20-og juna, sa pocetkom od 22h. Sviraju sledeci bendovi (redom): Silent Land, Moondive i the Afterlife. S obzirom na to da je Vlakey otputovao a i da ce taj koncert biti vatreno krstenje (novi bubnjar) - Moondive se nije usudio na potpunu promenu repertoara. Ipak, moram da najavim nekoliko iznenadjenja, a medju njima verovatno najinteresantnije - obrada Rhapsody-ja!

Dodjite da nas podrzite!!

I,da, nemojte sad "jao, gde Holiday, ta vrucina" i sl. Sve mi to znamo, ali to je bila jedina moguca solucija. All in all, muzika je u svemu tome bitna... :twisted:

Posted

Novi bubnjar, konachno! Congratulations! :mrgreen:

Nadam se da ovaj, za razliku od prethodnog, zna da "vozi" double-shot pedalu!!! To im je potrebno vise nego ishta!!! biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Inace su odlican bend. Veliki pozdrav za njih!!! biggrin.gif

Posted

Novi bubnjar, konachno! Congratulations! :mrgreen:

Nadam se da ovaj, za razliku od prethodnog, zna da "vozi" double-shot pedalu!!! To im je potrebno vise nego ishta!!! biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Inace su odlican bend. Veliki pozdrav za njih!!! biggrin.gif

Pa jesi li slusao ti Draconic? E, pa, Kole ono svira uzivo smile.gif

• 2 weeks later...
Posted

Jeste bilo neke frke u Holiday-u i gazda je spominjao da mozda nikakvih vise svirki nece biti (dok ne nabave klimu ili sta vec) i inace bih ih prva podrzala u toj ideji da nismo bas mi iz Moondive-a organizovali svirku... smile.gif

Ali, eto, morala sam i na ovoj temi da napisem da ce svirke BITI, tako da se vidimo u petak, 20. jun u 22h...tamo! Obavezan dolazak!

biggrin.gif

Posted

pa predsjednik kostunica je NISTA u odnosu na to koliko sam ja neobavjestena!

strasno...

jedva cekam da ih cujem.  :da:

ajooooo blondie nisi svesna kako cu da te ubijem od zezanja smile.gifsmile.gifsmile.gif ajooooooooooooooooooooooooooooo ajooooooooooooooooooooooooooooo ajooooooooooooooooooooooooooooo ajooooooooooooooooooooooooooooo ajooooooooooooooooooooooooooooo

Posted

8)  angele,sto si ti kuuul...hocu i ja da budem takva kad porastem...i da pevam kroz zube ohmy.gif ...i da imam zube k`o raspored casova u muzickoj skoli(1 imam 2 nemam 2 imam 1 nemam) biggrin.gif

Pa, moze da se sredi da imas takve zube ako ovako nastavis... Meni je, makar, to prirodno. biggrin.gifa:

Inace, bas prija osecaj kad se neko registruje samo da bi zbog mene napisao nesto! smile.gif

pusti verovatno je ljuboran/ljuborna ko zna da li je muski ili zensko smile.gifsmile.gifsmile.gif

Posted

E posto sam do sada samo pratio temu da se ukljucim i ja ovde smile.gif

Prvo odlicni ste svaka vam cast uz jos par bendova mozete da se izdvojite kao vodeci bend (ili jedan od jelte) na yu sceni a nadam se i sire jer mozete da se probijete i u inostranstvu...i zelim vam svu srecu jer to zasluzujete smile.gif

I jos nesto... posle TARJE iz najtvisa (ona je boginja) Moondive i Abonos imaju ubedljivo najlepse pevacice na samo kod nas nego i u metalu uopste

(jos ce da bude i da vas muvam smile.gif

SRECNO I vidmo se na svirkama smile.gif