Angele Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Imamo novog bubnjara. Marko Tica. Divan mladitj. Zhelimo mu da ostane stabilnog uma u nashem okruzhenju. Quote
Dowla Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Sta je sa Koletom? Sto je otisao? Jel ovaj bubnjar svira i u Decontrolled? I kad ce bre novi sajt??? Quote
Angele Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Sta je sa Koletom? Sto je otisao? Jel ovaj bubnjar svira i u Decontrolled? I kad ce bre novi sajt??? Kole ima odredjenih problema zbog kojih ne mozhe da svira. Marko svira u Decontrolled, da, svira gitaru. Svira i u State of Grey, bubanj. Quote
xromance Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 I kad ce bre novi sajt??? Radi se na novom sajtu.Uskoro ce biti postavljen Quote
DOMINION Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 a meni se nishta ne prijavljuje sramota heheheeh kao sto rece onaj lik srecan vam novi clan Quote
Guest princess Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Cestitam na odlicnom izboru novog bubnjara(Tice)!!! Jedva cekam da Vas cujem uzivo i nadam se da ce to biti pre Exita. Veliki poljubac Quote
xromance Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Cestitam na odlicnom izboru novog bubnjara(Tice)!!! Jedva cekam da Vas cujem uzivo i nadam se da ce to biti pre Exita. Veliki poljubac Hvala i mi se nadamo Quote
Ywan Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Moondive je od skoro na MYSPACE-u! Tu mozete naci najnovije informacije o bendu, nove slike, datume svirki itd. Feel free to check it out!!!! moondive@myspace Ziveli!! Quote
PlanetHell Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 kul, evo poslao sam rikvest da me adujete Quote
xromance Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 kul, evo poslao sam rikvest da me adujete Sad si i zvanicno prijatelj benda Quote
xromance Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Malo obavestenje: Moondive ce svirati u Subotici 17.06.2006 u Klubu Alkatraz. Quote
xromance Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Jos jedno obavestenje: posle visegodisnje saradnje bend je napustila pevacica Smiljka.Ona sada radi na novom projektu i mi je maksimalno podrzavamo Nova pevacica Moondivea je Anita Gvozdic. Detaljnije o svemu na http://www.myspace.com/moondiveband Quote
StratovariusBG Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Jos jedno obavestenje: posle visegodisnje saradnje bend je napustila pevacica Smiljka.Ona sada radi na novom projektu i mi je maksimalno podrzavamo Nova pevacica Moondivea je Anita Gvozdic. Detaljnije o svemu na http://www.myspace.com/moondiveband Sad kad nisi clan benda...mogli bi konacno da se smuvamo Jer sad vishe nece se uplitati ljubav i posao Salu na stranu...Smi...Puno srece u daljem radu...a ja cu ti svesrdno pomagati...maaa....uostalom...znas i sama Quote
Ywan Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Evo par novih promo fotki. Imate priliku da se upoznate sa novom pevacicom Anitom Gvozdic, kao i sa Markom Ticom koji je vec nekoliko meseci zaduzen za lupanje po bubnjevima. Ostale novosti uvek mozete naci na adresi >> http://www.myspace.com/moondiveband Quote
Milogled Bluff Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Dobre photke... Pozdraw Aniti i ostaloj new equipi... Valjda ćemo i svirati negde 2gether... Quote
xromance Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Dobre photke... Pozdraw Aniti i ostaloj new equipi... Valjda ćemo i svirati negde 2gether... Moramo obavezno! Quote
LordHypnos Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Hmmm! Budući da je Smiljka imala ogromnog udela u bendu, biće zanimljivo videti u kom pravcu će sada ići zvuk. Tekstovi takođe. U svakom slučaju ~ samo hrabro i snažno! Poz! Quote
Recommended Posts