Toksa Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 Sta svirate u nedelju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 3 nase i 3 obrade...toliko, mora da ostane nesto i za iznenadjenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 puna podrska Moondive-u! Dolazim u nedelju da (i) vas cujem.Posebno pozdravite Hadzu,sa kojim nam je bilo izuzetno drago blejati u KST-u u prosli ponedeljak a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 hehe, meni je bilo jednako dobro, moramo to ponoviti definitivno. Pozdrav Dungeon Bell i Afterlife ekipama, vidimo se u nedelju, gledacu da budem tamo :oops: 8O 8) :ne: Nemojte da dolazite praznih ruku!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 Eto, i on malo da piskara... 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 hehe, meni je bilo jednako dobro, moramo to ponoviti definitivno. Pozdrav Dungeon Bell i Afterlife ekipama, vidimo se u nedelju, gledacu da budem tamo :oops: 8O 8) :ne: Nemojte da dolazite praznih ruku!! jos ne znam ko ce od ekipe doci,ali bice nas,to je sigurno! necemo biti praznih ruku,nosicemo "gorivo" a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Као и увек супер свирка. Добро је што сте свирали још једну вашу ствар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 jos ne znam ko ce od ekipe doci,ali bice nas,to je sigurno! necemo biti praznih ruku,nosicemo "gorivo" a: a: a: I tako i bi !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Iskreno se nadam da ce Moondive svirati nekad van KSTa jer tamo na koncerte vise ne idem. Na osnovu 1 demo snimka zvuci odlicno! Narocito mi se svidja sto je deo ekipe iz Valjeva!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATHORY Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Pa ovako.....primecuje se odredjena doza neorganizovanosti tako da bi trebalo poraditi na tome... a: a: a: Sto se tice Maje sve pohvale samo mi je zao sto se dosta slabo cula(znam da je ona prateci vokal :roll: ...) i sto je bila sabijena u onom cosku kod pojacala tako da se jedva videlo da je tu.......mislim neki ce reci nije bilo mesta i bla bla :x ......ali bilo ga je sasvim dovoljno pored Smiljke.Pa valjda su svi clanovi benda ravnopravni??? :? Sto se tice Smiljke njeno pevanje kad je u pitanju Stratovarius i moze da prodje tj sasvim je ok,ali Nightwish :roll: definitivno treba da ukloni iz repertoara(bez uvrede) a: a: a: .Ako se ipak insistira na pesmama Nightwish-a onda bi trebalo da dodje do zamene "pozicija" predhodno pomenutih vokala... PS.Ova "kritika" se odnosi (uglavnom) na jucerasnji nastup Moondive u KST-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dima Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 jos ne znam ko ce od ekipe doci,ali bice nas,to je sigurno! necemo biti praznih ruku,nosicemo "gorivo" a: a: a: I tako i bi !!!!!! da da...i sva sreca pa mi niste napili bubnjara bio je pijan kao majka i bacao je pegle ispred KST-a P.S: jos jednom,ako ovo procitas pre nego li otputujes,srecan ti put i lepo se provedi! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksa Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 E, sve pohvale za svirku, ili sam ja bio previse pijan, ili ste vi odlicno odsvirali. Btw. kad Smiljka rece da ce biti iznenadjenje, ja mislio da je klavijaturista naucio da svira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 Slazem se s Bathory (shto po pitanju Moondive-a , shto po pitanju njenog potpisa ) , obrada Nightwisha je totalno nepotrebna , Angele tako dobro peva te mushke vokale ......jeste da Wishmaster prilichno podize gomilu ali ipak.......josh jednom moram da spomenem da su odlichno svirali u KST-u a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 Meni zapravo nije smetalo mesto gde sam,prosto-nisam imala previse posla,mada jedino mi je krivo sto sam ledjima bila okrenuta delu bodrece ekipe koja se zdusno trudila da izvuce max energije iz svega i veliki poz svima! :* a: Istina je sledeca-ja u zivotu goru tonsku probu nisam nit imala nit videla,mada nije i da sam ocekivala nesto mnogo.Ipak,bilo je kako biti mora i ja sam zadovoljna kako svojim tako i performansom ostatka benda. Bilo je uzivanje pevati ovom prilikom,kao i saradjivati sa ovako ozbiljnim(khm ) ma pozitivnim ljudima. cya again some day! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 Eeeee...vi ste za razliku od nas bar imali tonsku probu. Marko je lud na gitari. Pacov-Mis-Pacov-Mismaster! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothsbl Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 ne znam za vas ali meni su se definitivno svidjali. Maja je bila ok iako se nije preterano cula, ali i Smiljka je bila takodje ok. Mozda bi trebalo malo da poradi na svom glasu ali ima vremena, za pocetak je odlicna. Pesme su bile sasvim u redu. Pogotovu njihove... Prvi put sam cula na koncertu sad i bas sam se odusevila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 Smiljka sest godina radi profesionalno na svom glasu, tako da joj nije jasno o cemu pricate. Kako bi bilo spomenuti nula monitora na bini u KST-u i gomilu ljudi koji su pevali cak i nase pesme (svaka im cast!!) jace od mene same, tako da nisam ni cula sta pevam, da budem iskrena. Atmosfera je bila fenomenalna, nema boljeg osecaja za mene. Pozdrav za sve ljude koji nas bodre i vole ono sto radimo!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 Evo, upravo gledam onaj vas video iz Holideja... dosta dobro zvuci A sto se tice ovog koncerta, meni je bilo fantasticno, vase pesme su 10 puta bolje od obrada, i trebate maximalno da ih forsirate. Zvuk jeste bio gadan, jos smo mi bili skroz napred, tako da se vokali nisu bas najbolje culi. A i gitara koja se nije cula u Malmsteenu :ne: Kako god, vokalne sposobnosti Smiljke definitivno nisu upitne, a ni Majine takodje . Alikvotni niz... Marko me odusevio kao gitarista, jedan od boljih metal gitarista u nasoj zemlji. Ne bih da poredim sa nekim nahvaljenim gitaristima, ali on je mnogo bolji od vecine takvih. Takodje, Vlada, covek je zasigurno JEDINI klavijaturista u ovoj zemlji na svetskom nivou sviranja. Jednostavno, covek je bez mane. Pohvalio bih i basistu, ali kako se lose cuo, necu nista reci Vidimo se u skorije vreme, pa da sviramo MISHmastera 20 puta za redom POZdRaV!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 Alikvotni niz....lol.... Mishmaster juuhuuu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 Bas mi je zao sto sam propustila ceo festival, pa i vasu svirku . Ma sve svirke sam propustila zbog ispita... Vidim bili ste dobri, nisam ni sumnjala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 For The Mish,for The Pacov,for The Glodar.......and fun.....the best of times.........shall be repeated! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 ... as soon as possible... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted July 18, 2003 Report Share Posted July 18, 2003 ...and only to get ...better.....in...power......bip..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Apatinsko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIHILISTA Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Jagodinsko Stvarno sve pohvale i jedva cekamo sledeci nastup (kad ce? ). Sve pohvale svima narocito Smiljki i Maji . A sto se tice bodrece ekipe mogu samo da kazem da onaj Andrej definitivno nije normalan Bar ce ga kamerman pamtiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts