Branislav Stankovic Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 C c c... Kako to ljudi govore o devojkama - "riba" Naravno pozeraj se podrazumeva 8) 8) 8) Ma, Smiljka je pastrmka i po P.S. Zasto pastrmka??? A ko sam ja uopste??? A o cemu mi uopste ovde govorimo??? :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 C c c... Kako to ljudi govore o devojkama - "riba" Jes' vala Milane, sram me bilo!!! Ma, jebi ga kad sam neotesani Crnogorac! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Eto, sta ste sad uradili - natjerali ste me da izmijenim post, a to je za jednog Crnogorca naporan pos'o. Pa nadji odgovarajucu stranicu, pa nadji "edit", pa se ispravi, da dodaj nesto novo, pa postuj... To je zlocin sta ste vi nocas napravili!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIHILISTA Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 "]C c c... Kako to ljudi govore o devojkama - "riba" Naravno pozeraj se podrazumeva 8) 8) 8) Ma, Smiljka je pastrmka i po P.S. Zasto pastrmka??? A ko sam ja uopste??? A o cemu mi uopste ovde govorimo??? :? :? :? Ni meni uopste nije nista jasno :? , za mene ste vi svi gomila pozera koji u 2 ujutru nemaju pametnija posla nego da razmenjuju misljenje sa drugim pozerima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 a sta znaci biti pozer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted September 3, 2003 Report Share Posted September 3, 2003 Ma Milan Nihilista je ovde najveci pozer... pa onda smiljka, tu kao nesto joj slike izlaze po novinama i tako... ma pozeraj sta da kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 4, 2003 Report Share Posted September 4, 2003 da ne znam novosti,huper,i sl.... samo dok ne izadjemo u crnoj hronici B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 4, 2003 Report Share Posted September 4, 2003 ili josh gore-u trecem oku! 8O +o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted September 4, 2003 Report Share Posted September 4, 2003 da ne znam novosti,huper,i sl.... samo dok ne izadjemo u crnoj hronici B92 Cuti, Draconic je izasao u B92...uf... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 gitara i klavijatura sviraju solo u isto vreme a nema podrske u vidu jos jedne gitare (ili leve ruke na klavijaturi). le... leva ruka? kakva leva ruka ?! 8O :? 8O :? ........... leva ruka je na pitch bend-u (bilo bi kul da zvuci punije a verujem da Vlada moze to da obavi kako treba)...Znam, znam ,Vlado ,kad se klavijaturista uhvati soliranja, nikad kraja bolest svih klavijaturista( pentatonike nikad dosta ...) ma moze punije, naravno, ali mora da se navezba..... i moratju da se ne slozim sa tobom u jednoj stvari.... kamo sretje da je bolest svih klavijaturista soliranje... onda ne bismo imali ovoliko uobrazenih gitarista... zamisli samo..... onda bi bilo ritam klavijaturista, solo klavijaturista.... pa Zajecharska Klavijaturijada.... idi bre... bolje od onoga sto Vlada radi sigurno ne moze :ne: Srbija ce mozda za sto godina videti takvog klavijaturistu. MOZDA. :oops: :oops: :oops: simche, hvala ti za tako neskromne pohvale, ali ne mogu da se slozim sa tobom... siguran sam da ima mnogo talenata na dirkama nalik meni koji tek treba da se probiju... meni tje biti najvetji kompliment ako svojom svirkom budem uticao na ljude da uzmu dirke pod prste i pochnu da vezbaju a: a: a: P.S. navijam za baneta i djedu, oni su prvi mladi klavijaturisti koje sam upoznao, a da valjaju... (nisu u fazonu znam sve molove i sve dureve, i sad sam faca :roll: ) a sta znaci biti pozer? to ti je kad si ko angele ili [Cy_b_eR_S.T.A.R.] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 zaboravih da dodam, WWW.MOONDIVE.TK je update-ovan! ima nekih novosti, ima slika iz KST-a i sa Gitarijade, ima nekih mp3-jeva, ma chudo jedno ...........overite sajt shto pre!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 E ovako hteo bih da pohvalim ucesce na Gitarijadu blistali ste samo jedna mala zamerka bio sam u prvom redu i gledao nasu dragu,zgodnu Smiljku:) Imas mnogo veliki razmak izmedju prednjih zuba i ti si svesna toga pa ceo nastup si pokrivala onako gornjom usnom sto je umanjilo tvoje glasovne sposobnosti nemoj pogresno da svatis meni se cinilo tako.Najaci ste samo tako nastavite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 ma jok, ucinilo ti se, tako ja pevam a nemam problem s tim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 ma moze punije, naravno, ali mora da se navezba..... i moratju da se ne slozim sa tobom u jednoj stvari.... kamo sretje da je bolest svih klavijaturista soliranje... onda ne bismo imali ovoliko uobrazenih gitarista... zamisli samo..... onda bi bilo ritam klavijaturista, solo klavijaturista.... pa Zajecharska Klavijaturijada.... idi bre... E, Vlakey , legenda si , majke mi a: a: a: a: Odgovor ti je do jaja POZDRAV!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 E ovako hteo bih da pohvalim ucesce na Gitarijadu blistali ste samo jedna mala zamerka bio sam u prvom redu i gledao nasu dragu,zgodnu Smiljku:)Imas mnogo veliki razmak izmedju prednjih zuba i ti si svesna toga pa ceo nastup si pokrivala onako gornjom usnom sto je umanjilo tvoje glasovne sposobnosti nemoj pogresno da svatis meni se cinilo tako.Najaci ste samo tako nastavite e Nergal aj se ne petljaj bolje kad se ne razumes Jesi ikad isao na pevanje? Nisi....bolje cuti....kad apsolviras (makar) tehniku pevanja onda se javi a: ,i nemoj da izmisljas razne nebulozne razloge... :ne: :roll: I kako te nisam videla?!?! :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 e, izgleda da je ceo dot.tk puko privremeno, tako da za ubudutje znate, ako se isto desi, osim na www.moondive.tk nashem sajtu mozete pristupiti i sa adrese www.geocities.com/moondive_bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 10, 2003 Report Share Posted September 10, 2003 Lokacija: Vienna? Znaci, nisi vise medju nama, a prijatelju? Bas steta, retko ko ovde svira klavijature kao ti, a uz to je jos i skroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 medju vama sam s' vremena na vreme, kada se sve sjebe, i treba neko da odrzi ravnotezu univerzuma, i da pobedi skeletora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 11, 2003 Report Share Posted September 11, 2003 E ovako hteo bih da pohvalim ucesce na Gitarijadu blistali ste samo jedna mala zamerka bio sam u prvom redu i gledao nasu dragu,zgodnu Smiljku:)Imas mnogo veliki razmak izmedju prednjih zuba i ti si svesna toga pa ceo nastup si pokrivala onako gornjom usnom sto je umanjilo tvoje glasovne sposobnosti nemoj pogresno da svatis meni se cinilo tako.Najaci ste samo tako nastavite e Nergal aj se ne petljaj bolje kad se ne razumes Jesi ikad isao na pevanje? Nisi....bolje cuti....kad apsolviras (makar) tehniku pevanja onda se javi a: ,i nemoj da izmisljas razne nebulozne razloge... :ne: :roll: I kako te nisam videla?!?! :? JEsam iso na solo pevanje na tvoje razocarenje )))))BIo sam u prvom redu na gitarijadi kad pustali snimak bio sam na tv-u ))Nisi me videla jer sam odma u 3 uvece otiso na voz.Izvini Smiljka duso nisam mislio nista lose. p.s Super pevas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 pa mogao si se javiti... aj nema veze... hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Nisam te video majce bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 14, 2003 Report Share Posted September 14, 2003 ma opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted September 14, 2003 Report Share Posted September 14, 2003 Puno pozdrava za MOONDIVE od bivseg gitariste!Bilo je cool raditi sa vama.Treceg cu biti u prvom redu,zato vezbajte!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 da,da......vezbacemo........ti si blesav da znas,al to sam ti vec rekla.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted September 15, 2003 Report Share Posted September 15, 2003 Blesav, blesav... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts