Apeiron Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Da, i ja sam cuo pesmu u KSTu sad u ponedeljak, i prvo sto sam pomislio - ovo je Dark Moor Mogao sam se zakleti... Samo napred ! Quote
Chicken Little 420 Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Da li Moondive ima neki demo na CD-u? Quote
scissors Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 imaju samo demo za pjesmu "End The Night", koju ću da postavim sutra na http://sbp.iuma.com/ ... odoh spavati sada Quote
LordHypnos Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 Da, i ja sam cuo pesmu u KSTu sad u ponedeljak, i prvo sto sam pomislio - ovo je Dark Moor Mogao sam se zakleti... Samo napred ! Hvala! To je zaista VELIKI kompliment!! a: Quote
scissors Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 MP3: Moondive - "End Of The Night" [6.55 MB] http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/74...f_The_Night.mp3 Quote
LordHypnos Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 MP3: Moondive - \"End Of The Night\" [6.55 MB] http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/74706/IUMA/Bands/Scissors_and_BLMetal_promotion/audio/Scissors_and_BLMetal_promotion_-_Moondive__End_Of_The_Night.mp3 Hmmm hmmm...Ime pesme je 'End The Night' , kao 'okoncaj noc' a ne 'End Of The Night' kao 'zavrsetak noci'...vrlo jednostavno, ali nema veze, hvala na upload-ovanju. Quote
scissors Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Hmmm, hmmm...Ime pesme je 'End The Night' , kao 'okoncaj noc' a ne 'End Of The Night' kao 'zavrsetak noci'...vrlo jednostavno, ali nema veze, hvala na upload-ovanju. hmm greška kad sam udarao ID3 tag :roll: ispraviću sutra Quote
LordHypnos Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Hmmm, hmmm...Ime pesme je 'End The Night' , kao 'okoncaj noc' a ne 'End Of The Night' kao 'zavrsetak noci'...vrlo jednostavno, ali nema veze, hvala na upload-ovanju. hmm greška kad sam udarao ID3 tag :roll: ispraviću sutra U principu i nije nesto bitno. Vazno je da ljudima pise kako treba kad download-uju fajl. Quote
Nesha Posted March 6, 2003 Author Report Posted March 6, 2003 Ma vazno je da se veceras ljudi uvere u kvalitet benda slusajuci 202! Quote
raal Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Dobar zavrsetak emisije, radio, 202. Mislim na Smiljkin (izvinjavam se ako sam pogresio, radio mi nesto krci) vokal. Nestrpljivo ocekujem najavljeni album, 20-30 dana( opet se izvinjam, isti razlog, mislim da je Marko pomenuo rok). Pominjali ste neku svirku. P.S. Zaboravio sam da se izvinim ako sam pogresno cuo ime gitariste( ovo sam sigurno dobro cuo), radio mi nesto krci. Quote
in_flames Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Dobar zavrsetak emisije, radio, 202.Mislim na Smiljkin (izvinjavam se ako sam pogresio, radio mi nesto krci) vokal. Nestrpljivo ocekujem najavljeni album, 20-30 dana( opet se izvinjam, isti razlog, mislim da je Marko pomenuo rok). Pominjali ste neku svirku. P.S. Zaboravio sam da se izvinim ako sam pogresno cuo ime gitariste( ovo sam sigurno dobro cuo), radio mi nesto krci. hehe haha Quote
Chlan 787 Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Abonosi su gotovi!! Salim se.Samo napred ljudi!"End the night" je super! a: a: Quote
Pagan Saviour Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 Moon Dive RULES I ja sam isto pomislio da je DarkMoor kada su pustili pesmu mislio sam da su stavili pogresan CD u Player Quote
blondie Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 pa predsjednik kostunica je NISTA u odnosu na to koliko sam ja neobavjestena! strasno... jedva cekam da ih cujem. a: Quote
Toksa Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Slusao sam sinoc 202 i ona pesma je FENOMENALNA! Da li ce skoro biti neka svirka? Quote
xxxxxxxxxxx Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Slusao sam sinoc 202 i ona pesma je FENOMENALNA!Da li ce skoro biti neka svirka? Pregovaramo za svirku. Trebalo bi da bude prilicno uskoro, a bicete svi obavesteni upravo u okviru foruma. Quote
xxxxxxxxxxx Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Da li je neko obratio paznju na nasu drugu stvar 'Let one go', posto ljudi uglavnom reaguju na 'End the night'? Quote
Pagan Saviour Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Dali je to mozda ona balada(mislim na Let one go) Quote
LordHypnos Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Dali je to mozda ona balada(mislim na Let one go) Jeste, upravo ta stvar. Sta mislis o njoj? Quote
Pagan Saviour Posted March 8, 2003 Report Posted March 8, 2003 Odlicna je pesma mnogo mi se svidja Quote
Pagan Saviour Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Il imate vi neko DEMO i kako on moze da se nabavi Kad ce album Dali ce te svirati na Hard n Heavy festu Quote
LordHypnos Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Il imate vi neko DEMO i kako on moze da se nabaviKad ce album Dali ce te svirati na Hard n Heavy festu Imamo samo jednu pesmu koja moze da se nabavi pre izlaska albuma. 'End The Night' mozes da skines sa http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/74...f_The_Night.mp3 Ni sami nismo sigurni kada ce album, veruj mi, mi bismo prvi voleli da znamo Ali, u svakom slucaju ce ubrzo...Malo je verovatno da cemo svirati na Hard N' Heavy festu, mada bismo mi voleli da se oprobamo na istom koncertu sa poznatim bendovima nase scene... Medjutim, veoma brzo krecemo sa svirkama (najverovatnije pocetkom aprila sviramo u Domu omladine-Bgd-a), radujemo se tome a posle te svirke bi trebalo da budemo prilicno koncertno aktivni. Quote
Pagan Saviour Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Il imate vi neko DEMO i kako on moze da se nabaviKad ce album Dali ce te svirati na Hard n Heavy festu Imamo samo jednu pesmu koja moze da se nabavi pre izlaska albuma. 'End The Night' mozes da skines sa http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/74...f_The_Night.mp3 Ni sami nismo sigurni kada ce album, veruj mi, mi bismo prvi voleli da znamo Ali, u svakom slucaju ce ubrzo...Malo je verovatno da cemo svirati na Hard N' Heavy festu, mada bismo mi voleli da se oprobamo na istom koncertu sa poznatim bendovima nase scene... Medjutim, veoma brzo krecemo sa svirkama (najverovatnije pocetkom aprila sviramo u Domu omladine-Bgd-a), radujemo se tome a posle te svirke bi trebalo da budemo prilicno koncertno aktivni. Skinuo sam pesmu i imam samo jedno pitanje. Posto sam cuo da postoje dve verzije pesme End The Night(Starija i novija)dali je ovo starija ili novija verzija Quote
Angele Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Skinuo sam pesmu i imam samo jedno pitanje. Posto sam cuo da postoje dve verzije pesme End The Night(Starija i novija)dali je ovo starija ili novija verzija To je nova verzija; naravno, uvek stoji i to da je kompresovana! Quote
Recommended Posts