3MAJ Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 dechko je umislio da ako je metalac treba stalno da bude crn i da bude satanista... upropastismo temu zbog njega, savetujem da prekinemo ovu prichu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Ma tacno....nema potrebe za ma kakvim raspravama...i onakve komentare treba prosto procitati i preci preko njih...ovaj svet kao i muzicke scene u njemu sastoje se od raznih i najrazlicitijih pojedinaca tj bendova....samim tim su i publike razlicite...na kraju krajeva-koliko ljudi-toliko cudi...nema potrebe da se raspravlja o cinjenicama... ne volis....smara te?Nema apsolutno nikakvih problema...pozdravljam te ja licno i predlazem da nadjes neki bolji nacin da svoje vreme kreativno ispunis tako da ti donese ispunjenje u nekom duhovnom ili ma kakvom drugom za tebe odgovarajucem smislu....Tesko da ikoga moze da ispunjava da pokazuje sebe u svetlu koje indicira da imas problema sa smislom za humor ,karakterom i pogledom na svet i muziku...porazmisli malo o tome... ako na ovo dobijem licnih pljuvanja ne bi me iznenadilo....ali kao sto ti imas pravo da pises sta hoces imam i ja....ti si covek i mi svi smo tdje...a tezina nasih reci razlikuje se u pukoj formi i potkrepljenosti... sve najbolje! Maja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Heh, ne mogu da verujem da postoje ljudi kao Astral a da ozbiljno misle ono sto pricaju. Ne da im nije mesto na ovom forumu, nego im je mesto u nekoj ordinaciji da im cika doktor kaze gde je doslo do prekida u mozgu. Da li problem u mozgu ima on koji je izrazio svoje misljenje o ljigavosti ovde ili ti koji sebe vidis kao svinju i hoces da postanes dobra slanina?! 8O :? Da znas samo kakvo je Soli parce ne bi tako pricao...ZIVELA SLANINA! s;Tdje nisi u toku sa modernim tokovima savremenog humora,no dobro..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aruena Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Pozdrav Maycetu i Leni bodom Apeirone, poslala sam ti mejl! Mil besitos para ti!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Heh, ne mogu da verujem da postoje ljudi kao Astral a da ozbiljno misle ono sto pricaju. Ne da im nije mesto na ovom forumu, nego im je mesto u nekoj ordinaciji da im cika doktor kaze gde je doslo do prekida u mozgu. a: Da li problem u mozgu ima on koji je izrazio svoje misljenje o ljigavosti ovde ili ti koji sebe vidis kao svinju i hoces da postanes dobra slanina?! 8O :? Da znas samo kakvo je Soli parce ne bi tako pricao...ZIVELA SLANINA! s;Tdje nisi u toku sa modernim tokovima savremenog humora,no dobro..... Ah,zar ga ne bi tako posedovala na raznju ili na tanjiru sa dosta crnog luka... :roll: :roll: :roll: (ja sve ovo navedeno mrzim,ali znam ljude koji vole)A,Maki,fina, ''laka'' vecera.pored toga sto je dobro,mozda je soli i ''lako prace'' :roll: :roll: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Pozdrav Maycetu i Leni bodom Apeirone, poslala sam ti mejl! Mil besitos para ti!!!! Pozdrav i tebi a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 "]kako se ova tema razvodnjava :spavam: ... O da... potpuno si u pravu... Vidi dokle je dogurala tema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 neka,neka,deca vole da pisu.. a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Ma tacno....nema potrebe za ma kakvim raspravama...i onakve komentare treba prosto procitati i preci preko njih...ovaj svet kao i muzicke scene u njemu sastoje se od raznih i najrazlicitijih pojedinaca tj bendova....samim tim su i publike razlicite...na kraju krajeva-koliko ljudi-toliko cudi...nema potrebe da se raspravlja o cinjenicama... ne volis....smara te?Nema apsolutno nikakvih problema...pozdravljam te ja licno i predlazem da nadjes neki bolji nacin da svoje vreme kreativno ispunis tako da ti donese ispunjenje u nekom duhovnom ili ma kakvom drugom za tebe odgovarajucem smislu....Tesko da ikoga moze da ispunjava da pokazuje sebe u svetlu koje indicira da imas problema sa smislom za humor ,karakterom i pogledom na svet i muziku...porazmisli malo o tome... ako na ovo dobijem licnih pljuvanja ne bi me iznenadilo....ali kao sto ti imas pravo da pises sta hoces imam i ja....ti si covek i mi svi smo tdje...a tezina nasih reci razlikuje se u pukoj formi i potkrepljenosti... sve najbolje! Maja lepo recheno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 #ZMAJ=Hvala! #ARUENA=al cemo veceras u provod,nemoj da se nisi pojavila!!!!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Samo se vi provodite! Proslavi mi lepo rodjendan! Razbikoju flasicu za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Ma tacno....nema potrebe za ma kakvim raspravama...i onakve komentare treba prosto procitati i preci preko njih... da, preko njih, i njihovih autora... bukvalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 DA,TO SAVRSENO ZVUCI a: ,ALI IMAMO MAJUSNI PROBLEM .NIJE DOZVOLJENO FIZICKO ZLOSTAVLJANJE CLANOVA FORUMA :x ,SAMO PSIHICKIM PUTEM IM SE MOZES OSVETITI ,DA,DRAGI PRIJATELJU. a: a: a: a: a: a: a: POKAZI IM DA IMAS STA ONI NEMAJU MOZAK BRAIN POWER 8) 8) 8) 8) 8) 8) MI SVEZE OSISANI SMO NAJBOLJI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted October 25, 2003 Report Share Posted October 25, 2003 Hmmm. Dugo me nije bilo na ovoj temi i posle ovog post-a se ne javljam dok se ne objavi album Vidim da se svasta desava i pise. Savet #1~ nemojte praviti vasar od teme. Savet #2~ ne odgovarajte na svake provokacije pobogu. Savet #3~ izbegavajte privatizaciju foruma. Pozdrav ekipi! [mislim na clanove benda, u ostalo ne ulazim a: ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted October 25, 2003 Report Share Posted October 25, 2003 POKAZI IM DA IMAS STA ONI NEMAJU MOZAKBRAIN POWER 8) 8) 8) 8) 8) 8) MI SVEZE OSISANI SMO NAJBOLJI mmm... da.... nego, inache... kako sve pochinje da mi zvuchi sada, ipak gitara na novom albumu moondive-a netje biti tako tiha kao na demo verzijama.... m/ stereo slika rulz!!! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 Olgadnecu od ovolike price o jelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 neka,neka,deca vole da pisu.. a: a: a: Kucaju, draga, kucaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 preznojio sam se citajuci ove zadnje stranice!!!!!! ljudi, kakvi ste vi odvratni hriscani, na metal sajtu pricate ljubavne pricice !!!!!!! pa ne mogu da shvatim gde ovo vodi!!!!!!! i vi mislite da cemo mi tako u evropu???? nemate vi pojma, pozeri odvratni!!!!!!!!! pljujem na takve!!!!!! :ne: :ne: :ne: Ima nas svakakvih :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moonwitch Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 Jaoooo,kako ste smorili!!!O cemu bese ova tema??? :roll: Pozdrav bendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 preznojio sam se citajuci ove zadnje stranice!!!!!! ljudi, kakvi ste vi odvratni hriscani, na metal sajtu pricate ljubavne pricice !!!!!!! pa ne mogu da shvatim gde ovo vodi!!!!!!! i vi mislite da cemo mi tako u evropu???? nemate vi pojma, pozeri odvratni!!!!!!!!! pljujem na takve!!!!!! :ne: :ne: :ne: Ima nas svakakvih :| Mene u taj kosh ne stavljaj! Ne verujem u hriscanstvo... ZNaci, dakle nisam `rscanin Da, da p0z bendu... SMILJKA... ima li vesti od onih disko kuca? Tacnije sta si odlucila... P. S. Jesam li smeo ovo da kazem? UPS ako nisam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Nikako nisi smeo da kazes da ce Moondive snimiti disko album za disko kucu Daj da snime za koga bilo ... steta da ovakav bend ostane u demo okvirima :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Soli,ne zali se uvek na sve :roll: Disko je u modi a: :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Marija 8O 8O 8O 8O 8O Ne mogu da verujem kako ti je dobra ogrlica a: :roll: a: a: :roll: 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 E... nije samo ogrlica dobra Treba da vidish ostale slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Ne,ne ogrlica je u pitanju...suvise je komplikovano da sada pisem i objasnjavam.Znace Maya sta je u pitaju Mada ne sumnjam da ne valjaju ostale slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts