:={MaYa}=: Posted November 10, 2003 Report Share Posted November 10, 2003 Hmmmm...Znaci dopisni pomocni clan bend-a vecinom odgovara na pitanja o bendu u temi, i popularise isti? Das ist sehr interessant... Maki, da li ti se posao P.R.-a racuna kao honorarni? ne,ako je for the cause;uvek pomazem onome u sta(koga) verujem.....a narocito onima koje volim......."dopisni" clan il ne mene to ne interesuje.....ja samo pevam a muzika ima i sama svoj zivot...ko god da je peva,svira,slusa,pravi....ona kad nastane bice je za sebe....zato verujem u Moondive....i nadam se realizaciji u najboljem mogucem izdanju.... a samo bih rekla da ja ne odgovaram nista konkretno i da moji postovi sluze da odrze nivo postovanja i zainteresovanost dok se konacno materijal ne osvesti...tj dok se ne privede suncu zivota.......tj.....dana..... eto....... za dalje informacije obratiti se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted November 10, 2003 Report Share Posted November 10, 2003 haha.....e lud si 100%.... ne brini sumnjam da ce doci do toga.... poz JA?! Cekaj da vidish kako pravim palacinke pa sto ne kazes..... nebitno lepo je videti da si zainteresovan za tako mnoge stvari kao sto je Moonndive,Moondive i sl..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 10, 2003 Report Share Posted November 10, 2003 Kad bih sad prokomentarisao... hehehhe, ali necu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 To opet neka prozivka, odnosno kulturno spushtanje? Previshe sam iskusan forumash da bi se time zamlacivao... pIz 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 nekad mi bude bash zao....... Ovo nije skretanje sa teme? OK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 molim te ne skreci s teme vise stalno,za sve ostalo imas pp .. i ovo je naravno TEMA? Devojko sa tobom neshto nije ... hmmm hmmm... OK?! p0z 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Je`l ti to mene zaaajebavash ili shta? PP?! Pa shta sam ja... debil? Kao shto rekoh, nije mi prvi forum... bilo je pre ovoga i klanrur-a i ovog i onog... a na pocetku inteli.co.yu . No to tebe ne interesuje... zar ne?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesha Posted November 19, 2003 Author Report Share Posted November 19, 2003 molim te ne skreci s teme vise stalno,za sve ostalo imas pp .. i ovo je naravno TEMA? Devojko sa tobom neshto nije ... hmmm hmmm... OK?! p0z 8) Nemoj tako. :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 Je`l ti to mene zaaajebavash ili shta?PP?! Pa shta sam ja... debil? Kao shto rekoh, nije mi prvi forum... bilo je pre ovoga i klanrur-a i ovog i onog... a na pocetku inteli.co.yu . No to tebe ne interesuje... zar ne?! ja sam tebe samo lepo nesto zamolila.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 G, ne kenjaj mnogo i diraj je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 20, 2003 Report Share Posted November 20, 2003 ... moja najnajnajnajomiljenija pesma je... The bad in me... ALI STVARNO BRE! (Da ne bude, skrecem sa teme... kao malocas JA gore) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~}AnGeL~of~Love{~ Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 ...zar nismo golupchitji...? ... moja najnajnajnajomiljenija pesma je... The bad in me...ALI STVARNO BRE! (Da ne bude, skrecem sa teme... kao malocas JA gore) sad bash radim na njoj... uspeo sam da odradim isti uvod kao na demo verziji.... bitje do jaja... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Pa to je sjaaaaaaaaajno... A kad ce moci da se cuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIckey Posted November 27, 2003 Report Share Posted November 27, 2003 VLADO BRATE KO TI ' OVA MALA TEBE SAM PREPOZNAO PO TJELI I DREAM MAJICI ALI OVA MALA TI JE OPASNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 pa... koja plavooka bi imala tweety-ja na majci, i smela da me drzi za ruku...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 i cigareta naravno....e moj Vlado..... :ne: al divni ste a: PS:Imam neke slike iz KST-a,secate se?Sa Festa....i u pozadini a ko no vas dvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~}AnGeL~of~Love{~ Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 ...hmmm ja bih ipak da se ovde nesto pokrene a: moglo bi malo slova, kashichica tachkica, u tri prsta zareza i vrlo malo smisla da da pravu -notu- celini... a nebi bilo loshe svemu tome dodati i kashicicu emocija, kako bi tematika bila sladja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 VAZNO OBAVESHTENJE! na nashem sajtu, WWW.MOONDIVE.TK sada mozete skinuti sve pesme moondive-a koje su bile snimljene kao demo... ima ih ukupno sedam, pa... navalite.. a: nadam se da tje ovo da vam da razlog da razmishljate kakve tje stvari biti na albumu koji se privodi kraju, i koji tje da bude... ...uzivajte, i sretjna vam nova godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 Она слова што јуру курсор ме стварно плашу! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 VAZNO OBAVESHTENJE! na nashem sajtu, WWW.MOONDIVE.TK sada mozete skinuti sve pesme moondive-a koje su bile snimljene kao demo... ima ih ukupno sedam, pa... navalite.. a: nadam se da tje ovo da vam da razlog da razmishljate kakve tje stvari biti na albumu koji se privodi kraju, i koji tje da bude... ...uzivajte, i sretjna vam nova godina! fino, radujemo se tome a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Diiiivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 red upravo skinuh, najbolja je... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Ljudi,kad ce vise taj album biti zavrsen...Krajnje je vrijeme :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Kad je vec tema zazivela. Smiljka srecan rodjendan! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts