Vlakey_Board Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 WWW.MOONDIVE.TK je apdejtovan! Noviteti su: - Sajt je sad malo drugachijeg dizajna (a pleasant shade of grey? ). - Sajt je u dve verzije, na Srpskom i na Engleskom jeziku. 8O - U "Download" odeljku sada mozete skinuti audio i video verziju Malmsteen medley instrumentala "Trilogy/Krakatau" - Josh shtoshta... ne setjam se... - Obavezno se upishite u guestbook!! UZIVAJTE!!! 8) P.S. E, da! sretjan vam svima Valentine's Day! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 sVAKA CAST I PLZ AKO MOZES URADI ONO (NE RADI MI TASTATURA IZVINITE ZA CAPS) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claymore Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 Skinuo sam audio verziju Malmsteen Medley-a. Zvuk je malo losiji, ali je svirka jebitacna! a: Hail to Moondive! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Amm... E se deshava neshto sa Moondive-om? Imal kakie novosti? Videh sajt, qlishic. Album, neko neshto? P. S. Dizhemo topik iz mrtvih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 E sad pogledah... josh linkova, tacnije odoh na download... i videh pesme... To Vlaki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Opishteno, DZHI Album se radi, ali obaveze malo usporavaju sve, pa ne ide kako je planirano... :x medjutim, ko shto rekoh, album se radi, vetj par pesama je praktichno zavrsheno skroz, i opasno zvuche... ...al dobro, to je subjektivno mishljenje.... :roll: Chim bude bilo finalnih mikseva, bitje i mp3 semplova, a to tje znachiti da je album pred vratima.... *KUC KUC* drago mi je da vam se svima svidja sajt! a: pozdrav i uzivajte!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Zvali su Marka da sutra dodje na 202-ku i da pusti neke nove stvari (Chanceless, i EVIL&LIVE), tako da, ako ste pri radiju sutra uveche u 9, poslushajte emisiju... POZ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 To su semplovi zar ne? Kad ce bre SmiX da peva? Mislim, kad ce sve to da se isfrikombinuje? Pitao sam je... ali ona tek nema pojma... Izgubljeni sluchaj, totalno )))))))))) hehehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 Ko? Ja? Slucaj? Izgubljen? Ko si bre ti??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 O NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeee... neko joj je namestio NET... a nisam ja... Hehehehhe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 govorish o snimcima s neta ili o live nastupima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Cuo sam vam pesme one sa onog sajta. Dobri ste, imate potencijala, ona pesma Rhapsody Y je odlicna. Samo sto morate da radite na vokalu. Po meni, nije kvalitetan, onaj visi jos moze i da prodje, onaj nizi mi se uopste ne svidja, treba devojka da pusti glas a ne da se stidi, odmah ce se boja glasa poboljsati. Gitara i klavijatura se odlicno uklapaju... ali cim pocne pevanje, ja se smorim bar sam iskren Ako su ti snimci sa net-a ono što su Mare i Smiljka pravili u Cubase-u, onda nije ni čudo što ti se vokal ne sviđa. Znaš kakvi su uslovi potrbni i kakva oprema (ne mislim na instrumente, već računarske komponente) da bi to bilo idealno (mada ništa nije idealno). Ja ovde imam End Of Night i sasvim je pristojno, mada očigledno da treba i mora bolje. Čuo sam da je bio totalni popizditis napraviti da i ovako bude. Da li sam upravu!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 govorish o snimcima s neta ili o live nastupima? meni je Marko javio da napishem na temi, nisam siguran shta je u pitanju... poslushajte pa tjete provaliti valjda... Samo sto morate da radite na vokalu. Po meni, nije kvalitetan, onaj visi jos moze i da prodje, onaj nizi mi se uopste ne svidja... taj vishi i taj nizi su ista osoba... a vokali tje biti bolji nego na demo-u, ne zvao se ja Derek... a i ne zovem se tako... ...vokali tje biti najbolji shto mozemo da izvuchemo iz Smiljke... shto znachi odlichni... treba devojka da pusti glas a ne da se stidi, odmah ce se boja glasa poboljsati. Gitara i klavijatura se odlicno uklapaju... ali cim pocne pevanje, ja se smorim bar sam iskren Mi tjemo da izadjemo iz prostorije kad Simche bude snimala, da se ne stidi... A iskrenost cenim... Ne stvarno... bitje opasno kad se zavrshi! Čuo sam da je bio totalni popizditis napraviti da i ovako bude. Da li sam upravu!? Jebiga, zaista veliki nivo ciganije mozesh da postignesh ako snimash u svojoj sobi 2x2 sa golim zidovima... Hvala za objashnjenje, vetjina ljudi zamishlja neki studio koji su videli na videu tipa "3 years in the life of Bon Jovi" Shto i nije tako loshe... ali je daleko od realnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Govorim o snimcima onim sa njihovog sajta, a uzivo ih nisam slusao. Imam neke video snikmke od pevaca Dream Theater-a kako snima glas u studiju (ovaj novi album), da vi vidite samo kako se on dere, da ga stavis na sred kalisa, ceo Beograd bi ga cuo. Verujem da je takav slucaj i sa drugim pevacima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 Moondive je zaista fenomenalan bend. Bio sam na nekoliko njihovih svirki, nažalost ni na jednoj van "čuvenog" holideja. Međutim, svaki put, nastup je bio sjajan. Smiljka zaista ima fenomenalne vokalske sposobnosti, a kao što sam već jednom spomenuo na ovoj temi, autorski rad je odličan. Jedino što mi se ne sviđa kako zvuči je kad otpeva Hunting High And Low. Jednostavno mi tu loše zvuči (instrumentalni deo je ok). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeeGerman Posted February 26, 2004 Report Share Posted February 26, 2004 ... moja najnajnajnajomiljenija pesma je... The bad in me...ALI STVARNO BRE! (Da ne bude, skrecem sa teme... kao malocas JA gore) Što kaže Smiljka, "Krevet u meni". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 ... moja najnajnajnajomiljenija pesma je... The bad in me...ALI STVARNO BRE! (Da ne bude, skrecem sa teme... kao malocas JA gore) Što kaže Smiljka, "Krevet u meni". "Krevet u E"!!!!! K'o provali ovo dobije vrednu nagradu :? :ne: :| 8O 8O 8O 8O 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 a jel ima neke nagrade ako umesto u E bude u C#. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 nadam se da je nagrada makar pivo...! ... musical theory 101 do, re, mi... d bed in mi! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Govorim o snimcima onim sa njihovog sajta, a uzivo ih nisam slusao. Imam neke video snikmke od pevaca Dream Theater-a kako snima glas u studiju (ovaj novi album), da vi vidite samo kako se on dere, da ga stavis na sred kalisa, ceo Beograd bi ga cuo. Verujem da je takav slucaj i sa drugim pevacima. Ufff, kako bi to lepo bilo kada bismo svi u Srbiji (metal bendovi) imali uslove kao DT. Inače, i ja sam od snimaka slušao samo demo. Jedva čekam album. Live nastupi su super. Ma ne razumes sta sam hteo da kazem, mislio sam na pevaca kako se dere punim grlom a ne na konacan rezultat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 nadam se da je nagrada makar pivo Ne, nego nesto jos bolje: moje vecno divljenje!!!!! 8O NAPOMENA: divljEnje NE divljAnje!!!!!! :roll: :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Ha! Dozivesmo da se na ovoj temi spomene pivo! Tooooo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claymore Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 Govorim o snimcima onim sa njihovog sajta, a uzivo ih nisam slusao. Imam neke video snikmke od pevaca Dream Theater-a kako snima glas u studiju (ovaj novi album), da vi vidite samo kako se on dere, da ga stavis na sred kalisa, ceo Beograd bi ga cuo. Verujem da je takav slucaj i sa drugim pevacima. Ufff, kako bi to lepo bilo kada bismo svi u Srbiji (metal bendovi) imali uslove kao DT. Inače, i ja sam od snimaka slušao samo demo. Jedva čekam album. Live nastupi su super. Ma ne razumes sta sam hteo da kazem, mislio sam na pevaca kako se dere punim grlom a ne na konacan rezultat. Razumeo sam ja tebe u potpunosti. Samo kažem da bi bilo strava da svi bendovi ovde imaju uslove DT-a. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted February 28, 2004 Report Share Posted February 28, 2004 E, sto se tice pevanja, ja to radim za klasu bolje od labria. Sto je najgore, ja sam ozbiljna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts