Claymore Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Tako je. James je ima malčice ograničen raspon glasa. Quote
Vlakey_Board Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 E, sto se tice pevanja, ja to radim za klasu bolje od labria. Jesi mi koleginica, al u LaBrie-ja me ne diraj! On je na prvom albumu sa DT-om pevao 1000 oktava u sekundi! To ochekujem i od tebe! Sto je najgore, ja sam ozbiljna. Ok... drzhatju te za rech! Posle snimljenih vokala, za svaki falshitj koji nadjem, dobijem pivo... ...imaj obzira da imam slabu jetru! Quote
imaginos Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 E, sto se tice pevanja, ja to radim za klasu bolje od labria. Sto je najgore, ja sam ozbiljna. moilm te mi reci da se salis. samo za trenutak me je napustio smisao za humor, pa se bojim da mozda nisam shvatio tvoju poruku kako treba (zbog mnogo smajlija i izjave da si ozbiljna). Quote
:={MaYa}=: Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Vlakey,loooooooooooood si! Maca je precakana!! A istina-put do Zajecara je bio duuuuuuuuuuuuuug,duuuuuuuuuuuuug.............drago mi je da si setio da okacis crteze,super su!! God bless tour dragon....... Quote
Vlakey_Board Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Majo... Trenutno se radi na spotu za "Bad In Me", montiramo razne kadrove sa dosadashnjih svirki, i iako se nisam nadao (zbog materijala koji mozemo da upotrebimo za spot), izgleda da tje ispasti odlichno! Veeeeliki update se blizi... Quote
Angele Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 E, ja ne mogu da se snadjem na ovom novom serveru.....'bote, ko da sam corava... A i nestalo mi nekih postova. Elem, najbitniji (a nema ga) je bio: Nadji jednu moju ozbiljnu poruku i imas pivo....upuceno je...nekome... ne znam nik...nije ni bitno, bitno je da sam ja neozbiljna...ozbiljno! Quote
imaginos Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 E, ja ne mogu da se snadjem na ovom novom serveru.....'bote, ko da sam corava... A i nestalo mi nekih postova. Elem, najbitniji (a nema ga) je bio: Nadji jednu moju ozbiljnu poruku i imas pivo....upuceno je...nekome... ne znam nik...nije ni bitno, bitno je da sam ja neozbiljna...ozbiljno! ta poruka je bila upucena meni, i ako se dobro secam, trebalo je da nadjem dve tvoje ozbiljne poruke da bih zaradio pivo... elem, posto je sajt bio padnut , nisam ih nasao, ali radim na tome. uskoro cu objaviti kako se zavrsila moja potraga. Quote
Aris Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Angele covece (zeno), mnogo si neozbiljna, samo se bre zezate! Kada ce vise taj koncert?!!! Quote
Aris Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 E kada moze moja seka mogu i ja! Niko da nije zezao Angele, ako pusti glas na vas, gotovi ste! Pomoc ne trazite! Koliko poznajem basistu, Angele je ozbiljnija od njega! Neozbiljni pozdrav za basistu! Ajd, pozdrav i za sve ostale! Quote
Invictus Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Hmmm...pitam se ko li se krije pod ovim nickom?! Quote
Ywan Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Hmmm...pitam se ko li se krije pod ovim nickom?! Neznam, meni je to nedokucivo... Quote
Aris Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Hmmm...pitam se ko li se krije pod ovim nickom?! Pa takodje se i mi pitamo ko se krije pod nickom-Invictus?! Znam sigurno da ti mene poznajes, a drugu mene nepoznajes ili drugu mene poznajes a prvu mene nepoznajes, ili znas i mene i drugu mene, a mozda ne znas ni jednu mene, znam a i ja druga znam da ti poznajes i mene i mene jer ja i ja znamo tebe!!! E te tvrde glave, ko kaze da smo glupi! Quote
Aris Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Neznam, meni je to nedokucivo... A sta se ti pravis pametan, bre!!! Nemoj da odgovaras na pitanja "nekog" gospodina Invictus, postavljeno pitanje nije tebi upuceno, grrrrr! Ustvari, a ko si ti uopste??? Ma tako je najiskrenije! Quote
Aris Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Stvarno nema smisla, nasli smo na ozbiljnoj temi da se zafrkavamo, ko je prvi poceo? Samo za clanove Moondive-a veliki, veliki pozdrav! Ajd moze i za ostale! Quote
Invictus Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Stvarno i ja se pitam, ko je taj Invictus? Ako takav uopste i postoji.... Quote
:={MaYa}=: Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 ama-ko si ti uopste? Btw-jel cuo neko nesto o mis-pacovu skoro?da nije stradao od neke macke? PS:Zina-ne diraj si se i si ga! Ma-don't mind me,I'm bored.... Quote
Apeiron Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 (edited) Stvarno nema smisla, nasli smo na ozbiljnoj temi da se zafrkavamo, ko je prvi poceo? Samo za clanove Moondive-a veliki, veliki pozdrav! Ajd moze i za ostale! A koju sam vec pozdravio, tebe ili sestru? Kako god, Smiljka, da li si ti medju zivima? Pozirao sam 20ak dana kod dragog nam Lazara, pravili smo nikad jace kuhinjske specijalitete (prosirili smo jelovnik sa przenica i supice u kesi), a i Bolero te ceka... I snima li se taj album (tacnije, peva li se taj album )? RESPECT! p.s. i ubice me vise Queensryche po potpisima Edited April 21, 2004 by Apeiron Quote
Vlakey_Board Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Evo ja bih malo da vas uputim u tok stvari oko Moondive-a... Finalna verzija "The Bad In Me" stize u ponedeljak u BGd, i vokali bivaju gotovi nedelju dana kasnije, a zatim sledi moj dolazak i zavrshavanje tog "prokletog" albuma, koje se oduzilo toliko da bi se chak i Enti iz LOTR-a smorili... Pomenuta (nabudzena, skoro 700 konja) verzija "The Bad In Me" tje izatji na nekoj kompilaciji tu, verovatno vi bolje znate od mene o chemu je rech.... Aj pa kad se zavrshi taj album, da se napijemo ko ljudi... Uzivajte! Quote
Ywan Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 ...a zatim sledi moj dolazak... Pripemamo crveni tepih Quote
Aris Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 OOO, hvala bogu i neke novosti da cujemo iz Beca! Sto bi VRAG Ywan rekao, crveni tepih je odavno pripremljen, a trenutno slavlje za neciji dolazak iz Beca pripremamo! Pa tek onda sledi pijancenje, jedva cekamo!!! Neka taj dolazak i sve ostalo sto se sprema bude sto pre! Pozdravi svima! Quote
Aris Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 ama-ko si ti uopste? Btw-jel cuo neko nesto o mis-pacovu skoro?da nije stradao od neke macke? PS:Zina-ne diraj si se i si ga! Ma-don't mind me,I'm bored.... Vidimo se u utorak ujutru, pokusacu da to bude u 00:00h! Ili nesto posle (daj boze da bude pun mesec, lepse cu da se osecam!) Quote
:={MaYa}=: Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 nemoj da te sanjam!!!!! Vlakey-lesi na odredjeno vreme.......! vidimo se nadam se! sretan put! Quote
Grobodan Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Vidimo se u utorak ujutru, pokusacu da to bude u 00:00h! Ili nesto posle (daj boze da bude pun mesec, lepse cu da se osecam!) ZiN,jel imas sestru,mozda bliznakinju? Quote
Recommended Posts