Draconic Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 Puno pozdrava za Moondive! Zelimo vam puno srece u radu i nadamo se da cemo zasvirati zajedno na nekom koncertu uskoro . Sve najbolje!!! DRACONIC Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 ma bre ljudi svirajte thraaaaaaaaash dosta je vise powera Quote
LordHypnos Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 Puno pozdrava za Moondive! Zelimo vam puno srece u radu i nadamo se da cemo zasvirati zajedno na nekom koncertu uskoro . Sve najbolje!!! DRACONIC Zahvaljujemo se celoj ekipi benda Draconic na podrsci!! Takodje se nadamo zajednickim svirkama, sto pre to bolje. a: Quote
Angele Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Ocigledno je doslo do nekakve zabune. Moondive ce svirati uskoro, ali to nece biti ovog cetvrtka. Dogovori za svirku su u toku i svirace se, najverovatnije, pocetkom aprila u Domu omladine. Tacan datum ce se znati za koji dan, a bice objavljen na ovom forumu. Quote
... Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Обе песме су одличне. Ускоро ће те бити конкуренција и Најтвишу. Quote
LordHypnos Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Обе песме су одличне. Ускоро ће те бити конкуренција и Најтвишу. Uh, hvala na komplimentu, ali daj da ne idemo toliko daleko Nightwish je jedan jedini a: Quote
Apeiron Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Evo, juce bas skinuh jednu pesmu sa neta. Sta da kazem - devojka zaista peva kao ona iz Dark Moor-a, a muzika, power/prog, solidne produkcije. Jedine mane su programiran bubanj, i gitare koje su trebale biti glasnije. Idejno - odlicno. Drago mi je da smo dobili ovakav bend, koji bi trebao uneti svezinu na scenu... Sva podrska iz INTERFECTOR tabora. HAIL !!! Quote
ASKE Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Ej, Majo pa kad ste mislili na nama javite za svirku u Holideju???? Bas ste bezobrazni! Quote
in_flames Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Ej, Majo pa kad ste mislili na nama javite za svirku u Holideju????Bas ste bezobrazni! Ali mi ne sviramo u Holiday-u!! :ne: Quote
in_flames Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Evo, juce bas skinuh jednu pesmu sa neta.Sta da kazem - devojka zaista peva kao ona iz Dark Moor-a, a muzika, power/prog, solidne produkcije. Jedine mane su programiran bubanj, i gitare koje su trebale biti glasnije. Idejno - odlicno. Drago mi je da smo dobili ovakav bend, koji bi trebao uneti svezinu na scenu... Hvala! Samo mene Smiljkin glas uopste ne podseca na onu iz Dark Moor-a. Ja imam dva albuma i njen glas mi vise lici na muski(kao Fabio-Rhapsody). Meni se tako cini... Quote
Kakashi Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Evo, juce bas skinuh jednu pesmu sa neta.Sta da kazem - devojka zaista peva kao ona iz Dark Moor-a, a muzika, power/prog, solidne produkcije. Jedine mane su programiran bubanj, i gitare koje su trebale biti glasnije. Idejno - odlicno. Drago mi je da smo dobili ovakav bend, koji bi trebao uneti svezinu na scenu... Hvala! Samo mene Smiljkin glas uopste ne podseca na onu iz Dark Moor-a. Ja imam dva albuma i njen glas mi vise lici na muski(kao Fabio-Rhapsody). Meni se tako cini... Niti Smiljkin lici na glas one iz Dark Moor, niti njen zvuci kao muski (sem kad sa njom peva i tip). Quote
Apeiron Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 Evo, juce bas skinuh jednu pesmu sa neta.Sta da kazem - devojka zaista peva kao ona iz Dark Moor-a, a muzika, power/prog, solidne produkcije. Jedine mane su programiran bubanj, i gitare koje su trebale biti glasnije. Idejno - odlicno. Drago mi je da smo dobili ovakav bend, koji bi trebao uneti svezinu na scenu... Sva podrska iz INTERFECTOR tabora ! HAIL !!! Niti Smiljkin lici na glas one iz Dark Moor, niti njen zvuci kao muski (sem kad sa njom peva i tip). E pa meni lici, pogotovo u refrenu... Bas sam danas slusao i Dark Moor ponovo... i to je to. Quote
Angele Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 ok, ljudi, nadam se da je definitivno jasno oko zabune za svirku.... A ovo oko vokala...hm...bolje sacekati svirku (podsecam, pocetak aprila, najverovatnije 4. april, Dom omladine Bgd), pa ce se imati kompletan utisak... Ipak, ne moze se toliko reci na osnovu jedne pesme... a: Veliki pozdrav za bend Interfector! Quote
Apeiron Posted March 13, 2003 Report Posted March 13, 2003 ok, ljudi, nadam se da je definitivno jasno oko zabune za svirku.... A ovo oko vokala...hm...bolje sacekati svirku (podsecam, pocetak aprila, najverovatnije 4. april, Dom omladine Bgd), pa ce se imati kompletan utisak... Ipak, ne moze se toliko reci na osnovu jedne pesme... a: Veliki pozdrav za bend Interfector! Da, najbolje je sacekati citav album ili neku svirku. Otpozdravljam i ja tebi, a sudeci po avataru, ti si clan benda, zar ne? Javljam vam se uskoro oko nekih informacija koje su mi potrebne da vas postavim na sajt... Quote
LordHypnos Posted March 13, 2003 Report Posted March 13, 2003 ok, ljudi, nadam se da je definitivno jasno oko zabune za svirku.... A ovo oko vokala...hm...bolje sacekati svirku (podsecam, pocetak aprila, najverovatnije 4. april, Dom omladine Bgd), pa ce se imati kompletan utisak... Ipak, ne moze se toliko reci na osnovu jedne pesme... a: Veliki pozdrav za bend Interfector! Da, najbolje je sacekati citav album ili neku svirku. Otpozdravljam i ja tebi, a sudeci po avataru, ti si clan benda, zar ne? Javljam vam se uskoro oko nekih informacija koje su mi potrebne da vas postavim na sajt... Jeste. Ona peva a: Sto se tice svirke trebalo je da bude 4. aprila u Domu omladine, ali ce sigurno biti pomerena posle ovoga sa Djindjicem... Quote
ASKE Posted March 13, 2003 Report Posted March 13, 2003 Ej, Majo pa kad ste mislili na nama javite za svirku u Holideju????Bas ste bezobrazni! Ali mi ne sviramo u Holiday-u!! :ne: E nemam pojma ali to sam proctala na "koncerti i okupljanja" - nebitno! vazno je da imate svirku u planu! Puno vas pozdravljam -SVE! Quote
in_flames Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Ej, Majo pa kad ste mislili na nama javite za svirku u Holideju????Bas ste bezobrazni! Ali mi ne sviramo u Holiday-u!! :ne: E nemam pojma ali to sam proctala na "koncerti i okupljanja" - nebitno! vazno je da imate svirku u planu! Puno vas pozdravljam -SVE! Zabuna... Bices obavestena. Pozdrav za tebe i Jelenu naravno! a: a: a: Quote
Guest steve lukather Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Da li je neko zapitao Rogosica zasto Moondive ne svira na festivalu ? Zar na festival ne dolaze upravo oni koji se upisuju na ovim forumima ? Pa gledavsi koliko se ljudi interesuje za njih mislim da je to velika greska jer oni predstavljaju jedinu grupu kod nas koja ima muziku koja zvuci svetski . Sta mislite ? Quote
Apeiron Posted March 15, 2003 Report Posted March 15, 2003 Da li je neko zapitao Rogosica zasto Moondive ne svira na festivalu ? Rogosici nemaju nikakve veze sa festivalom... Quote
Angele Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Jeste. Ona peva a: [/b] A Lord H. je moj PR! Quote
LordHypnos Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Jeste. Ona peva a: [/b] A Lord H. je moj PR! Ma drveni advokat Quote
Angele Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Nova informacija u vezi sa svirkom: Moondive ce, najverovatnije, umesto 4. svirati 11. aprila, u skladu sa odlaganjima svih dogadjaja te vrste iz dobro poznatih razloga... Quote
raal Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 ima ja pitanje ko pise muziku/tekst da li je onaj neobrijani basista, onaj sa znakom amorfisa, u vezi sa malim slatkisom (video sam galeriju) Quote
Recommended Posts