Ywan Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 Pa bass nije najbitniji u ovom bendu... a postoje tu jos i neke otezavajuce okolnosti... + tonsku nismo imali, a bitno je da se Marko i Vlada medjusobno dobro cuju (sto je par puta bio problem!) ... itd. da se ne vadim sad... Da ne zaboravim, veliko hvala i pozdrav vasem basisti CARCASS-u za pomoc na trgu! KEEP ON ROTTING IN THE FREE WORLD!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 E, pa, album je gotov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 To je ta reklama, a? Pazi Smiljce da ne preteras, ipak napisala si citavu jednu recenicu, koja je u svemu informativna Poz i vidimo se uskoro nadam se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Solidno je zvucalo na trgu, dobar zvuk, osim tiseg bubnja Zvuk gitare nikako nije valjao (i u domu). Morace malo vise da se potrudi - pogotovu sto imate samo jednu gitaru. Totalno ne energican zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 <---------------- marketingkarishca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 album zvuci do jaja. Night of the Living Shred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 9, 2004 Report Share Posted July 9, 2004 Ja ga ocekujem sa zadovoljstvom! Night of the living pacov! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 sto dobro izgleda ova putacha mesto avatara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 Smiljka jesi li ti to malo vezbala glas? Mnooooogo si bolje zvucala na rodjendanu 202ke nego ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 sto dobro izgleda ova putacha mesto avatara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Smiljka jesi li ti to malo vezbala glas? Mnooooogo si bolje zvucala na rodjendanu 202ke nego ranije. prvi put me tonac pojacao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 ali, ivane, ta putaca JESTE na topicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady_of_the_snow Posted July 14, 2004 Report Share Posted July 14, 2004 slusao sam nesto kod Marka ustvari pustao mi je sve ovo zvuci neverovatno mislim da trenutno u SCG ne postoji bolji dvojac Marko i Vlada su ultra brzi ,mislim da da imaju bolju ritam sekciju da bi bili #1 Upravu si Lakicu nikad da cujem taj bass kao da je zesce utisan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 (edited) Uh, Branko, al' smo naivni nesto... Edited July 15, 2004 by Ywan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady_of_the_snow Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Ivance ja se samo malo zezam,oprosti mi molim te stvarno mi se svidja ovo sto vi radite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Odlicno, neki su vec culi album! Veliko bravo, fenomenalan je, necemo se pokajati kada ga budemo kupile ! Jednu informaciju smo saznali. Cekamo nove informacije...! Malo je kasno da hvalim prosle svirke, ali dobro bice tu...jooos svirki, kako me je "neki momcic" uputio... Samo jos moram da branim basistu, pojacace se on, ali dobro, stvarno su se desile neke nezgode! POZDRAV SVIMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 Vidimo se u Zajecaru,21-og, na gitarijadi!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 ... nadam se i 3eg na hitu, u Beceju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 album je keva vidimo se na Gitarijadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! by the way mare izvini morao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:={MaYa}=: Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 najzad.....sigurna sam da je sjajno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Svirate 21. na gitarijadi? Diivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Jedna informacija: Moondive je sinoc nastupio na Gitarijadi sa novim klavijaturistom koji se zove Alexandar. Vlada je, naravno, jos uvek deo ekipe koliko je to moguce, s obzirom na to da nije stalno u mogucnosti da bude tu kada je potrebno, ali ce dolaziti s vremena na vreme...a i angazovan je za jos poneke stvari vezane za album. Sale je, po mom misljenju, odlicna zamena, ko je gledao Gitarijadu valjda ce deliti to misljenje. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Smiljka slazem se sa tobom mada malo je zeznuo na emerald sword-u ali dobar je lik maretu sam rekao ostatak poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted September 10, 2004 Report Share Posted September 10, 2004 WWW.MOONDIVE.TK je apdejtovan ponovo, posle x meseci... Sada mozete skinuti mp3 "The Bad In Me" (puna verzija sa albuma), kao i jedan medley (mix klipova sa novog albuma). Poslushajte i uzivajte... svi komentari su dobrodoshli! Takodje, zeleo bih da pozdravim pomenutog Saleta klavijaturistu, kog nisam imao prilike da upoznam (koliko se setjam ), i da mu pozelim puno solaza i unisa dok se ja ne vratim... ...a onda tjemo verovatno napraviti koncert sa aranzmanima za dve klavijature, a to tje biti... verujte mi... Do sledetjeg puta... pozdrav svima!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 Hey Vlakey, jel postoji neka sansa da uradimo jedan e-mail intervju za moj zine a mozda i live ukljucenje? i da li bih mogao da dobijem/kupim promo ili full verziju albuma, da ga recenziram i pustim u mojoj radio emisiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts