mistress Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Pozdrav za Marka, bio si odlican u Tribute to Nightwish! Kad ce Tribute to Malmsteen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Hey, niste bili losi u Valjevu, steta sto su vam smanjili repertoar Samo da znate, imate punu podrsku s moje strane!!!! Mada moram malo i da vas kritikujem, bubnjar vam je ispao iz kondicije, terajte ga da vise vezba! POZDRAV SVIM MOONDIVEOVCIMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Gde ce moci da se nabavi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 VAŽNO OBAVEŠTENJE!!! Album (pod nazivom "Dive With Me") će se ovih dana pojaviti u prodaji u izdanju Rock Express-a, i možete ga kupiti u Mordoru (za ovo sam siguran), kao i u drugim prodavnicama bolje opremljenim domaćim metal izdanjima. Album takodje možete naručiti (ili jednostavno dobiti informacije) na telefon 064 21 55 340 (Marko). WWW.MOONDIVE.TK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted December 24, 2004 Report Share Posted December 24, 2004 (edited) NAJBOLJI STE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAV CELOM BENDU A NAROCITO MARKU!!!! Edited December 24, 2004 by *One Wish* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted December 24, 2004 Report Share Posted December 24, 2004 ....... i ponavljam NAJBOLJI...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 Hoce li Moondive nastupati negde za novu god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 Nesto mi se dogadja, ne mogu da se ulogujem. Angele odje! E, ovako: Izasao je album!!!! Sve je ostalo kako je i bilo najavljeno - u pitanju je Rock Express kao izdavac, eto: PRE Nove godine je izasao (sve po planu), uz CD se dobijaju neke nalepnice, sve super izgleda, stvarno! Vlakey je rekao gde i kako moze da se nabavi... Ima li jos nesto da se kaze? Pitajte, ako vas zanima! Za Novu godinu necemo svirati. Ali pre 31. hocemo. Tacnije, 30-og u klubu Filozof. Povod je Godisnji Hit Radija 202. Vidimo se tamo, bice super bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 E, pa ja sam ulogovana kao ja! Prs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 Nesto mi se dogadja, ne mogu da se ulogujem. Angele odje! E, ovako: Izasao je album!!!! Sve je ostalo kako je i bilo najavljeno - u pitanju je Rock Express kao izdavac, eto: PRE Nove godine je izasao (sve po planu), uz CD se dobijaju neke nalepnice, sve super izgleda, stvarno! Vlakey je rekao gde i kako moze da se nabavi... Ima li jos nesto da se kaze? Pitajte, ako vas zanima! Za Novu godinu necemo svirati. Ali pre 31. hocemo. Tacnije, 30-og u klubu Filozof. Povod je Godisnji Hit Radija 202. Vidimo se tamo, bice super bendova. Jel ste izdali za onog izdavaca sto vas reklamira kao gothic metal bend? Ili ste se stvarno bacili na goth? Sve u svemu cestitam vam na prvencu, bilo je krajnje vreme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 25, 2004 Report Share Posted December 25, 2004 Danas sam dosla do vaseg albuma I mogu reci da se na prvo slusanje izdvajaju dve pesme Dive with me i Let one go.Uskoro saljem detaljniju kritiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 KONACNO!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Jel ste izdali za onog izdavaca sto vas reklamira kao gothic metal bend? Ili ste se stvarno bacili na goth? Sve u svemu cestitam vam na prvencu, bilo je krajnje vreme! Vid' ti njega. Jos zaje*ava I must bury you so deep that noone can find you... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Danas sam dosla do vaseg albuma I mogu reci da se na prvo slusanje izdvajaju dve pesme Dive with me i Let one go.Uskoro saljem detaljniju kritiku Ama RED se izdvaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Evil & Live se izdvaja! :pirli-pirli: Simče, jel vidiš kako živne tema kad se ti pojaviš... aj češće to malo... Da ponovim još jednom rečeno, i da dopunim neke detalje.... ::: ALBUM MOONDIVE-A U PRODAJI ::: Naš album prvenac pod nazivom "Dive With Me" (u izdanju Rock Express-a) je u prodaji. Album možete kupiti u prodavnici "Mordor" (Beograd, Čumićevo Sokače) ili potražiti u nekoj od prodavnica bolje snabdevenih domaćim metal izdanjima. Cena cd-a u prodavnicama je 450 dinara, a ako ga naručite telefonom u tu cenu samo uračunajte i poštarinu. Za sve informacije oko naručivanja možete se obratiti na telefone: 063 88 58 469 - za područje Vojvodine 064 21 55 340 - za Beograd i ostatak Srbije i Crne Gore U slucaju da živite u inostranstvu, i želeli bi ste da naručite ovaj cd, možete se obratiti Vlakey-u na e-mail [email protected] WWW.MOONDIVE.TK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Moram da pohvalim tekst pesme na srpskom Obicno zvuce glupo,ali ovo je izuzetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Moram da pohvalim tekst pesme na srpskom Obicno zvuce glupo,ali ovo je izuzetak Pa, mislim! Ko Pis'oooo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 jel marko nastupa sa tribut to Nightwish u cetvrtak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Vidimo se u cetvrtak u Filozofu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Slusao sam samo nekoliko njihovih pjesama, i odlicne su!!! Jedva cekam da album stigne u Banjaluku! Pa slijedi distribucija za RS (BiH) ! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Album je SUPER , oni su SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedva cekam sutra uvece da sviraju.... Veliki pozdrav celom bendu, a ponovo NAJVECI Marku p.s. ali definitivno NAJBOLJE od svih svira VLADA.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Ja sam dobio promo i Rex-a i mogu reci da je dobar materijal... Ali onaj bubanj ne mogu bas da slusam... Naravno, mislim na produkciju... Pogledao sam u booklet da vidim da li je semplovan kad ono - Kazablanka... Nije se imalo para ili? Sve najbolje u daljem radu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Imam dva pitanja i zahtevam odgovor na ista! Da li Vlakey jos uvek svira s obzirom da vise ne zivi u SCG? I drugo pitanje jel bese mix albuma uradjen u Austriji ili tako negde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 E pa ovako, od mene sve naj naj kao i uvek, u "Filozofu" bilo je ok ALI moram vam reci da ste ipak malo losiji nego obicno, mislim da treba vise da vezbate!!! Vi najbolje znate sta vam se desava, nije moje da ulazim u to. Prema tome - BACITE SE NA POSAO!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 E, pa ja zaboravih nesto, VEEEEEEEEEEEELIIIKIIIIIIII pozdrav za Vas!!!! Pa srecna Vam nova godinica, nadam se da cete rasprodati tiraz i da cete imati vise svirki nego ove godine!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts