mistress Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Vidimo se na Akademiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rose Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Dolazim sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 I ja..i deo GB Crewa ako ne ceo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Obavezno da svirate sto vise vasih pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 I ja..i deo GB Crewa ako ne ceo... GB Crew, a? Prejaki ste Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rose Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Cula sam da je svirka na Akademiji pomerena Za kad??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Mislim da ce se svirka odrzati nedelju dana kasnije nego sto je najavljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 BEDAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rose Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Zasto ne svirate u Pancevu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 napokon je u ovu moju nedodjiju, Banja Luku, stigao album, preslusao sam ga i mogu reci da je odlican, samo jedna zamjerka, a to je na momente prazan zvuk, znaci u nekim dijelovima fale malo glasnije i sinfonicnije klavijature, pjesme su za svu pohvalu, a najvise mi se svidja zadnja! Pozdrav i samo naprijed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Hvala,nadam se da cemo uskoro svirati u Banja Luci pa se vidimo tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 napokon je u ovu moju nedodjiju, Banja Luku, stigao album, preslusao sam ga i mogu reci da je odlican, samo jedna zamjerka, a to je na momente prazan zvuk, znaci u nekim dijelovima fale malo glasnije i sinfonicnije klavijature, pjesme su za svu pohvalu, a najvise mi se svidja zadnja! Pozdrav i samo naprijed! Izgleda da cemo morati da menjamo stil za sledeci album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Izgleda da cemo morati da menjamo stil za sledeci album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Moondive ce 28.1. odrzati promociju debi albuma "Dive With Me" u valjevackom kafe-klubu Shervud. Na promociji ce moci da se kupe diskovi po povoljnijoj ceni. Beogradska koncertna promocija je takodje u planu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Ajde onda dogovorite sa Lakijem pa da nesto organizujemo u BL, evo ja imam spreman stand za prodaju diskova, najveci nam je problem prosto, ali i to se moze rijesiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Ajde onda dogovorite sa Lakijem pa da nesto organizujemo u BL, evo ja imam spreman stand za prodaju diskova, najveci nam je problem prosto, ali i to se moze rijesiti! Javicemo ti se sigurno samo da prvo obavimo promocije ovde.Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Moondive ce 28.1. odrzati promociju debi albuma "Dive With Me" u valjevackom kafe-klubu Shervud. Na promociji ce moci da se kupe diskovi po povoljnijoj ceni. Beogradska koncertna promocija je takodje u planu. Je li sigurno to za Valjevo?! Koliki je prostor u tom klubu? Moglo bi se i doci na tu promociju,ali naravno ako je svirka sigurna,jer dolazimo iz Zvornika(to je nekih 100ak km). Btw. bili smo na posljednjem hitu 202 u Valjevu,pa mi uporedi velicinu kluba sa onim prostorom gdje je bio hit... E,da i govorim u mnozini,a ne persiram samom sebi Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Je li sigurno to za Valjevo?! Koliki je prostor u tom klubu? Moglo bi se i doci na tu promociju,ali naravno ako je svirka sigurna,jer dolazimo iz Zvornika(to je nekih 100ak km). Btw. bili smo na posljednjem hitu 202 u Valjevu,pa mi uporedi velicinu kluba sa onim prostorom gdje je bio hit... E,da i govorim u mnozini,a ne persiram samom sebi Poz! To nece biti koncertna promocija, nju cemo praviti u Beogradu a ovo ce biti preslusavanje cd-a itd. Bilo bi nam drago da dodjete! Pozdrav!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 To nece biti koncertna promocija, nju cemo praviti u Beogradu a ovo ce biti preslusavanje cd-a itd. Bilo bi nam drago da dodjete! Pozdrav!!! Uh,volio bih da dodjemo,ali ne vjerujem da cemo,jer smo se pravo zaželjeli svirki... Srećno na promociji i sve najbolje sa albumom!Pa se valjda vidimo na promociji u Bgd-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xromance Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Uh,volio bih da dodjemo,ali ne vjerujem da cemo,jer smo se pravo zaželjeli svirki... Srećno na promociji i sve najbolje sa albumom!Pa se valjda vidimo na promociji u Bgd-u Hvala, vidimo se uskoro u Beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ajde onda dogovorite sa Lakijem pa da nesto organizujemo u BL, evo ja imam spreman stand za prodaju diskova, najveci nam je problem prosto, ali i to se moze rijesiti! Bitan je shtand! **besh prostor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistress Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 E pa ljudi vidimo se u Valjevu Srecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 BTW ima li ovde na forumu nekog iz Valjeva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ја имаднем родбину тамо, па бих опуштено дошао на ту промоцију, само да је после првог. Но, биће прилике (и за Ваљево)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ywan Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 (edited) Ја имаднем родбину тамо, па бих опуштено дошао на ту промоцију, само да је после првог. Но, биће прилике (и за Ваљево)... Djavole Edited January 26, 2005 by Ywan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts