lunja Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 album je strava... ako vetj planirate drugi (nadam se) materijal napravite vishe domatjih pesama, jer mi je najjacha untitled... i zanima me iz kog filma su citati (straaaashno mi je poznat zhenski glas) Quote
Apeiron Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 album je strava... ako vetj planirate drugi (nadam se) materijal napravite vishe domatjih pesama, jer mi je najjacha untitled... i zanima me iz kog filma su citati (straaaashno mi je poznat zhenski glas) The Butterfly Effect. Mada tise, da ne bi neko nekoga tuzio Quote
PlanetHell Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 The Butterfly Effect. Mada tise, da ne bi neko nekoga tuzio Da, MOONDIVEovci ce da tuze tog reditelja sto im krade citate... shshshshsh Quote
mistress Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Da, MOONDIVEovci ce da tuze tog reditelja sto im krade citate... shshshshsh Quote
xromance Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Da, MOONDIVEovci ce da tuze tog reditelja sto im krade citate... shshshshsh Vidis to i nije tako losa ideja Quote
PlanetHell Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Neko je dobio djavolske ideje!!!! Quote
rose Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Samo se vi zezajte a sta je sa mojim Malmsteenom Quote
scissors Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 ono sto sam uspio cuti, album je sasvim dobar pjesme su ispale vrlo dobro, jedino zamjerke mogu da idu na produkciju bubnjeva (koji su pretihi) i booklet, koji je mogao da bude bolje odradjen... ali sve u svemu, sasvim dobro za debi album Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Svirace na promocij Nocturne zine-a! 20.februara.....filozof! Quote
Vladan Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 ono sto sam uspio cuti, album je sasvim dobar pjesme su ispale vrlo dobro, jedino zamjerke mogu da idu na produkciju bubnjeva (koji su pretihi) i booklet, koji je mogao da bude bolje odradjen... ali sve u svemu, sasvim dobro za debi album Meni licno najvise smeta zvuk gitare, nekako je sinteticki...., a i kod brzih pjesama pojavljuje se mala supljina u zvuku, fali dio klavijatura..... Tako bar ja mislim, a inace album i ideja:ODLICNI! Poz Quote
ZeeGerman Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Svaka cast za album. Doduse, iako ga imam oko mesec dana, jos ga nisam cestito preslusao (citaj: bar 100 puta), tako da ne mogu da dam bas pravu ocenu, ali...zajebancije sa instrumentalom, moja omiljena pesma "krevet u meni" , kao i ostalo...stvarno za svaku pohvalu Quote
Baki Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Cuo sam album prvi put 17. januara(cak sam i datum zapisao da se zna!), i dosada ga preslusao tacno 95 puta! Mnogo je dobar, mada produkcija bubnjeva je skroz tiha, ali jebiga, to je samo debi album! Jedino sto Smiljka mora mnooooogo da poradi na engleskom akcentu (srpski joj je srecom dobar!). Najjace pesme su Untitled, Red i End the Night, a i instrumentali su hilarious, u pozitivnom smislu naravno! Quote
PlanetHell Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Za nase podneblje, engleski akcenat joj je odlican!!! Ja sam se strasno nalozio na End of Night sa sve onim mini instrumentalom pre te pesme!!! A i "krevet (iako se pise BED) u meni" je odlicna pesma!!!! Ali "Let one go".... Ahhhhhh... U dusu me pogodila!!! A i "Chanceless","Red".... Ma, bre sve mi se svidjaju!!!!! Quote
Tatyannahhh Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Svirace na promocij Nocturne zine-a! 20.februara.....filozof! u fino! Quote
keygirl Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Svirace na promocij Nocturne zine-a! 20.februara.....filozof! Ovo necu propustiti Quote
mistress Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Konacno da se vidimo i u Beogradu na svirci Quote
Angele Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ne, necemo svirati na toj promociji iz vise razloga: 1. nemanje stalnog klavijaturiste nas ometa da imamo probe i da zvucimo kako treba, 2. ne uklapamo se u sastav bendova, ljudi su masovno protestvovali sto sviramo, imamo mi nasu publiku i necemo da smetamo drugacijoj publici, 3. ne svidja mi se ono "imamo redosled nekoliko bendova a nek' ljudi odluce kad ce Moondive da svira"... treba nam malo profesionalniji odnos i volela bih da se tako odnose prema nama naredni organizatori. Po mogucstvu nek' se obrate meni Quote
Vukica Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 3. ne svidja mi se ono "imamo redosled nekoliko bendova a nek' ljudi odluce kad ce Moondive da svira"... treba nam malo profesionalniji odnos i volela bih da se tako odnose prema nama naredni organizatori. Po mogucstvu nek' se obrate meni Svaka cast. Ispravan stav.Skidam kapu. Quote
Tatyannahhh Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ne, necemo svirati na toj promociji iz vise razloga: 1. nemanje stalnog klavijaturiste nas ometa da imamo probe i da zvucimo kako treba, 2. ne uklapamo se u sastav bendova, ljudi su masovno protestvovali sto sviramo, imamo mi nasu publiku i necemo da smetamo drugacijoj publici, 3. ne svidja mi se ono "imamo redosled nekoliko bendova a nek' ljudi odluce kad ce Moondive da svira"... treba nam malo profesionalniji odnos i volela bih da se tako odnose prema nama naredni organizatori. Po mogucstvu nek' se obrate meni au!!!pa ako je tako odluceno... Quote
Apeiron Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Smiljka bas ustala na pogresnu nogu Poz! Quote
rose Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ne, necemo svirati na toj promociji iz vise razloga: 1. nemanje stalnog klavijaturiste nas ometa da imamo probe i da zvucimo kako treba, 2. ne uklapamo se u sastav bendova, ljudi su masovno protestvovali sto sviramo, imamo mi nasu publiku i necemo da smetamo drugacijoj publici, 3. ne svidja mi se ono "imamo redosled nekoliko bendova a nek' ljudi odluce kad ce Moondive da svira"... treba nam malo profesionalniji odnos i volela bih da se tako odnose prema nama naredni organizatori. Po mogucstvu nek' se obrate meni Slazem se sa Smiljkom u vezi glasanja Pozdrav za Moondive Quote
mistress Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ne, necemo svirati na toj promociji iz vise razloga: 1. nemanje stalnog klavijaturiste nas ometa da imamo probe i da zvucimo kako treba, 2. ne uklapamo se u sastav bendova, ljudi su masovno protestvovali sto sviramo, imamo mi nasu publiku i necemo da smetamo drugacijoj publici, 3. ne svidja mi se ono "imamo redosled nekoliko bendova a nek' ljudi odluce kad ce Moondive da svira"... treba nam malo profesionalniji odnos i volela bih da se tako odnose prema nama naredni organizatori. Po mogucstvu nek' se obrate meni I kad je onda svirka??? Quote
*One Wish* Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 (edited) Ne, necemo svirati na toj promociji... A ja se nadala da cem vas videti uzivo....bash sam vas se uzelela...... Ali dobro opravdani razlozi nema shta....... Ajde onda pozurite smislite kad cete i gde svirati pa da vas svi NAPOKON vidimo...... (mislim dosta je proshlo od Hita God. uzeleli smo se...) Poz. za najjjjj domacu grupu.......... MOONDIVE Edited February 6, 2005 by *One Wish* Quote
keygirl Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ne, necemo svirati na toj promociji iz vise razloga: 1. nemanje stalnog klavijaturiste nas ometa da imamo probe i da zvucimo kako treba, 2. ne uklapamo se u sastav bendova, ljudi su masovno protestvovali sto sviramo, imamo mi nasu publiku i necemo da smetamo drugacijoj publici, 3. ne svidja mi se ono "imamo redosled nekoliko bendova a nek' ljudi odluce kad ce Moondive da svira"... treba nam malo profesionalniji odnos i volela bih da se tako odnose prema nama naredni organizatori. Po mogucstvu nek' se obrate meni Sta je sa klavijaturistom Demethera zar on ne svira sa vama Quote
Recommended Posts