Jump to content

Recommended Posts

Posted

ima ja pitanje

ko pise muziku/tekst

da li je onaj neobrijani basista, onaj sa znakom amorfisa, u vezi sa malim slatkisom (video sam galeriju)

Novi Scissors izlazi krajem meseca; Moondive su intervjuisani i tu ce biti odgovora na neka od tvojih pitanja...

Posted

ok, ljudi, nadam se da je definitivno jasno oko zabune za svirku....

A ovo oko vokala...hm...bolje sacekati svirku (podsecam, pocetak aprila, najverovatnije 4. april, Dom omladine Bgd), pa ce se imati kompletan utisak... Ipak, ne moze se toliko reci na osnovu jedne pesme...  :da:  

Veliki pozdrav za bend Interfector!

Da, najbolje je sacekati citav album ili neku svirku.

Otpozdravljam i ja tebi, a sudeci po avataru, ti si clan benda, zar ne?

Javljam vam se uskoro oko nekih informacija koje su mi potrebne da vas postavim na sajt...

Pa, dobro, jel' ti to nas bojkotujes? :mrgreen:

Posted

ok, ljudi, nadam se da je definitivno jasno oko zabune za svirku....

A ovo oko vokala...hm...bolje sacekati svirku (podsecam, pocetak aprila, najverovatnije 4. april, Dom omladine Bgd), pa ce se imati kompletan utisak... Ipak, ne moze se toliko reci na osnovu jedne pesme...  :da:  

Veliki pozdrav za bend Interfector!

Da, najbolje je sacekati citav album ili neku svirku.

Otpozdravljam i ja tebi, a sudeci po avataru, ti si clan benda, zar ne?

Javljam vam se uskoro oko nekih informacija koje su mi potrebne da vas postavim na sajt...

Pa, dobro, jel' ti to nas bojkotujes? :mrgreen:

Doooobro, ne bojkotujem vas uopste... Daleko od toga. Samo bih se mogao zakleti da sam vam vec poslao mail, ali izlgeda da ipak nisam biggrin.gif

Sad ti se javljam na PP biggrin.gif

Posted

Nova informacija u vezi sa svirkom: Moondive ce, najverovatnije, umesto 4. svirati 11. aprila, u skladu sa odlaganjima svih dogadjaja te vrste iz dobro poznatih razloga...

Koliko je sigurno to za svirku?

Posted

Nova informacija u vezi sa svirkom: Moondive ce, najverovatnije, umesto 4. svirati 11. aprila, u skladu sa odlaganjima svih dogadjaja te vrste iz dobro poznatih razloga...

Koliko je sigurno to za svirku?

To tako malo (da ne kazem UOPSTE) zavisi od mene... Organizator je, pre nego sto su proglaseni dani zalosti od 13. do 15. marta, potvrdio 4. april kao datum za svirku. Medjutim, onda se izdesavalo ono sto se izdesavalo, tako da ja samo mogu da pretpostavim da je datum tacno 11. Inace, zbog silnih pomeranja datuma svirki, doticni organizator je u takvoj frci da tesko mozemo bilo sta da saznamo ovih dana. Ipak, vecina dogadjaja u Domu omladine se zakazuje sedam dana kasnije od prvobitnog datuma, pa bi trebalo i ovaj.

Posted

Ej, Majo pa kad ste mislili na nama javite za svirku u Holideju????

Bas ste bezobrazni! :twisted:

Ali mi ne sviramo u Holiday-u!! :ne:

E nemam pojma ali to sam proctala na "koncerti i okupljanja" - nebitno!

vazno je da imate svirku u planu! biggrin.gif

Puno vas pozdravljam -SVE!

Zabuna... Bices obavestena. Pozdrav za tebe i Jelenu naravno! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Pa hvala hvala,i umoje ime.....mladi covece....tj...gos'n muzicaru!

Posted

Il moze neko da napise text za pesmu End the Night.

End The Night

Up through the times of misery

There's been them who prayed

To end the pain from ones whom someone called men

A girl joined her hands

(girl seeking help)

Tonight she will pray

While he's 'tween her legs

Her thoughts to God away

ref:

Up through my life

(Up through her life)

Oh, can't you hear me calling

(Oh, can't you hear her calling)

Please end the night

Please end the time

Posted

Sipmatican text, nema sta...

A jesi li ti dobila PP od mene ?

Jesam! Sve cu da ti posaljem ovih dana, nisam mogla odmah zato sto nije sav materijal na mom kompu... A, da, moramo se naknadno dogovoriti za slanje snimaka, jer neke nemam gotove...

Hvala ti!!

Posted

Ok, imam dva obavestenja...

1) Moondive interview je online: http://www.scissors.tk/

Informacije o bendu, snimcima, buducem radu i sl.

2) Definitivno je poznat datum nase prve svirke. Dom omladine BG, petak, 4. april!

Iako je sve ukazivalo na to da ce koncert morati da bude odlozen, ocigledno to nije slucaj, tako da ste svi pozvani 4. aprila na svirku!

Jos uvek ne znam koja tri benda nastupaju pored nas to vece, ali kad saznam, ostavicu post.

Posted

End The Night

A girl joined her hands

(girl seeking help)

Tonight she will pray

Her thoughts to God away

ref:

Up through my life

(Up through her life)

Please end the night

Please end the time

Hvala ti.

Kolko ce biti ulaz za svirku?

Posted

End The Night

A girl joined her hands

(girl seeking help)

Tonight she will pray

Her thoughts to God away

ref:

Up through my life

(Up through her life)

Please end the night

Please end the time

Hvala ti.

Kolko ce biti ulaz za svirku?

Nema na cemu...

Ne znam za cenu, stvarno... Cim saznam (mislim da cu znati u subotu uvece), javljam ti!

Posted

De ga ubodoste bas 4. aprila.......................... inace tog 4. koncert u sava centru u 20:00 ''Carmina Burana'' u izvodjenju muzickih skola iz cele srbije

(ja pjevam u horu). A inache me svrbi da vas cujem.

Posted

A girl joined her hands

(girl seeking help)

Tonight she will pray

Her thoughts to God away

Bas sam nesto malo bolje pogledao ovaj text... Reci mi jeli ovde u pitanju cin silovanja ili sta ?

Posted

A girl joined her hands

(girl seeking help)

Tonight she will pray

Her thoughts to God away

Bas sam nesto malo bolje pogledao ovaj text... Reci mi jeli ovde u pitanju cin silovanja ili sta ?

Jeste. biggrin.gifa:

Posted

Definitivno je poznat datum nase prve svirke. Dom omladine BG, petak, 4. april!

Iako je sve ukazivalo na to da ce koncert morati da bude odlozen, ocigledno to nije slucaj, tako da ste svi pozvani 4. aprila na svirku!

Jos uvek ne znam koja tri benda nastupaju pored nas to vece, ali kad saznam, ostavicu post.

Jeeeee, ovo cekam mesec dana! biggrin.gifbiggrin.gif

Posted

A girl joined her hands

(girl seeking help)

Tonight she will pray

Her thoughts to God away

Jeste. biggrin.gifa:

Pohvale za to !

Treba skrenuti paznju na taj problem, sto do sad niko nije uradio u domacem metalu...

Posted

Htela sam prvo svima da vam se zahvalim na podrsci za svirku, buduci da je to nas prvi okusaj... I Apeironu da se zahvalim na tome sto me bodri (po ko zna koji put) u onome sto radim (tu, ovoga puta, mislim na pisanje tekstova)...

I hocu jos da vam skrenem paznju na ono sto mozete da ocekujete da cemo svirati: obrade - Nightwish, Stratovarius, Sonata Arctica, Rainbow, Therion... Predstavicemo i nas album pesmom "End the night".

Posted

Ljudi, ovo je strasno! Svirke u Domu omladine nece biti do 18. aprila! Danas nam je javljeno... Zezaju i nas i vas! :x :x :x :x :x

Veceras je trebalo da saznamo koji bendovi sviraju, koji po redu ce nastupiti Moondive, cenu karte itd. Imali smo dobru volju, ali, ocigledno, nista u vezi sa svirkom ne zavisi od nas. Ostaje taj drugi datum, 18. april, ali ovog puta necu cak ni da kazem da je to konacno! :x :x :evil::evil::evil::evil:

Olga Kepcija mi rece da smo, ipak, predvidjeni za svirku u Skadarliji, koja ce biti za oko 10-ak dana i izgleda da cemo pre nastupiti tu nego u Domu omladine.