cruel Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Bolje se zapitaj zasto postoje ljudi kao ti Ko mi to kaze neka goticarka koja zamislja da je mracna i opasna Quote
... Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 А ти си, претпостављам, неки "опаки" блекер (без толеранције)? Quote
fiction Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Posudila mi drugarica Dive With me original da preslusam.Pristojan debi album.Poredjenja sa NW su neosnovana jer ova dva benda nemaju nista zajednicko izuzev zenskog vokala...Najbolja mi je untitled na nasem jeziku i instrumental Evil & Live(svidja mi se dio sa uzickim kolom).Pravo osvezenje na sceni...Samo tako nastavite Quote
mistress Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Ko mi to kaze neka goticarka koja zamislja da je mracna i opasna A ko ovo kaze Quote
rose Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ko mi to kaze neka goticarka koja zamislja da je mracna i opasna Bas me zanima koliko imas godina 12-13 zar ne Quote
cruel Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Vi se ljudi nikada necete promeniti.Stalno neko filozofiranje i foliranje. Quote
PlanetHell Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ako joj je stvarno rodjendan onda joj i ja zelim SRECAN RODJENDAN I MNOOOOOOOOOGO USPEHA SA MOONDIVEom U CIJI USPEH NE SUMNJAM!!! Quote
mistress Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 E pa srecan rodjendan i od mene!!! Quote
*One Wish* Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Same here........... HAPPY BIRTHDAY..................da ih proslavish josh mnogooooooooo mnogooooooooooooooo.... Quote
rose Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Sad bi stvarno mogla da padne neka svirka. Quote
mistress Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Vi se ljudi nikada necete promeniti.Stalno neko filozofiranje i foliranje. Nemoj ti da se foliras Quote
Angele Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Hvala za cestitke!!!!!!!!!!!!!! Jel ima poljubaca medju ovim smileima??? Anyway, ljuuuuubim vas sve! Quote
Apeiron Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Hvala za cestitke!!!!!!!!!!!!!! Jel ima poljubaca medju ovim smileima??? Anyway, ljuuuuubim vas sve! Ooooo... Pa naravno, srecan rodj. i od mene, sve najbolje sa bendom, i poljubaca milion Vidimo se uskoro, verujem! Poz! Quote
xromance Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Posudila mi drugarica Dive With me original da preslusam.Pristojan debi album.Poredjenja sa NW su neosnovana jer ova dva benda nemaju nista zajednicko izuzev zenskog vokala...Najbolja mi je untitled na nasem jeziku i instrumental Evil & Live(svidja mi se dio sa uzickim kolom).Pravo osvezenje na sceni...Samo tako nastavite Izgleda da cemo stvarno morati da menjamo pravac Quote
mistress Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Izgleda da cemo stvarno morati da menjamo pravac Nema sanse Quote
cruel Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Izgleda da cemo stvarno morati da menjamo pravac Obavezno menjajte Quote
rose Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Obavezno menjajte Obavezno ostanite isti,najboljhi ste Quote
*One Wish* Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 I kad ce ta svirka????????????????????? Dokle vishe da cekamo???? Poz. P.s. Ostanite isti.... Odlicni ste... Ne opterecujte se kometarima ljudi koji vas ne vole.tj.bash ne gotive... jer ima mnogo vishe onih koji vas obozavaju.... uvek ce biti i jednih i drugih... ali to tako mora.... You're the BEST.... Quote
PlanetHell Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Obavezno menjajte Ko si ti, sta trazis na ovom topic-u???? Naravno, ostace isti!!!!!! I sta bi za klavijaturistu????? Quote
Ywan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ljudi, apelujem na vash zdrav razum... zaustavite seme razdora... jer... neprijatelj ce to primetiti... i iskoristice to... zato pamet uglavu, i cistog srca u borbu za ono sto nam je svima Svetinja... Ziveli, braco Ratnici Quote
Angele Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ivan je poludeo. Laki, ljubim te! Quote
Recommended Posts