Vlakey_Board Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Pa sta nama pravnicima da ostane majq mu Goticarke koje se loze na Nightwish i ostale kopije. ...pa nije im loshe, tim pravnicima... eh...sta bih ja sve ubacila.... E, da... malo DT-a, josh malo Symphony X-a, Kamelot... eee Quote
Angele Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 E, da... malo DT-a, josh malo Symphony X-a, Kamelot... eee eee...pa within temptation-a, pa pain of salvation-a... pa drugih ation-a... eee... kakav bi to repertoar bio.... Quote
*One Wish* Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Jao..pa bili bi najbolji bend na svetu....(ovo nije trebalo da bude ironicno..mada tako izgleda...ali NIJE) .... ja vas podrzavam u toj nameri..ako je moguce da se ostvari... ...go for it.... Quote
solicitor Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Goticarke koje se loze na Nightwish i ostale kopije. Dobro je .... nisu loshe te gothicharke Sad me zanima koje li se ribe loze na likove koji imaju 27 postova, i to iskljucivo na temi Moondivea Quote
Claymore Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Ajde sredite klavijature pa dodjite do Lazarevca da nam svirate. Imate lepu bazu fanova ovde (ako smem da dodam jedan sam od njih ). Hail!!! Quote
cruel Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Dobro je .... nisu loshe te gothicharke Sad me zanima koje li se ribe loze na likove koji imaju 27 postova, i to iskljucivo na temi Moondivea Nisam nista lose mislio.Ok su goticarke. Quote
keygirl Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Nisam nista lose mislio.Ok su goticarke. Ja sam u gotik fazonu i nista mi ne fali Quote
xromance Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Jao..pa bili bi najbolji bend na svetu....(ovo nije trebalo da bude ironicno..mada tako izgleda...ali NIJE) .... ja vas podrzavam u toj nameri..ako je moguce da se ostvari... ...go for it.... Veliki pozdrav I hvala za slicice Quote
cruel Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Goticarke koje se loze na Nightwish i ostale kopije. ...pa nije im loshe, tim pravnicima... E, da... malo DT-a, josh malo Symphony X-a, Kamelot... eee E ova je bas dobra Quote
Angele Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 ...pa nije im loshe, tim pravnicima... E, da... malo DT-a, josh malo Symphony X-a, Kamelot... eee E ova je bas dobra meni se slika ne otvara neka....ja cu gledati pattona... Quote
*One Wish* Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 (edited) Veliki pozdrav I hvala za slicice jes! hvala za sliciceeeeeee! :* Uzvracam pozdrav.... A za slike ...ma nishta ..molim i drugi put.... samo cekam neku dobru priliku pa da napravim 50ak.... :*:*:*:* P.S. u prevodu shto pre neka svirka da bi bilo josh slicica.... Edited March 26, 2005 by *One Wish* Quote
Vlakey_Board Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Slichice? Kakve slichice?! Igram se i ja! Quote
DOMINION Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 mare ne prijavljujes da mi je neko ukrao posao(fotografisanje) ljut saaaaaaaaaaaaaaaaam salim se naravno nego one wish ajd daj mail ili nesto pa da ti posaljem neke slikcice moondive-a shto promo shto sa svirki poz P.S.:Vlakey vraaaaaaaaaaaaaaati seeeeeeeeeee ne mogu ovi bez teeeeeebeeee!!!!!!!!!!! poz bye bye Quote
xromance Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 mare ne prijavljujes da mi je neko ukrao posao(fotografisanje) ljut saaaaaaaaaaaaaaaaam salim se naravno nego one wish ajd daj mail ili nesto pa da ti posaljem neke slikcice moondive-a shto promo shto sa svirki poz P.S.:Vlakey vraaaaaaaaaaaaaaati seeeeeeeeeee ne mogu ovi bez teeeeeebeeee!!!!!!!!!!! poz bye bye Tebe tek ceka posao Quote
Angele Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 jeste, Vlakey, vrati se da provalimo kako se svira H-dur... ima nekih slicica, mislila sam da ti posaljem da okacis na sajt... aj dogovoricemo se... Quote
Vlakey_Board Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Aj baci mi na mail, pliz! [email protected] Jel znash ti tu moju prichu za H-dur? Nishta kao kad si samouk... Quote
Angele Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 znam aj' ocu, kad mi bude dobra veza, sad smara... Quote
Angele Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 znam aj' ocu, kad mi bude dobra veza, sad smara... Quote
keygirl Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Aj baci mi na mail, pliz! [email protected] Jel znash ti tu moju prichu za H-dur? Nishta kao kad si samouk... Kakva je prica oko H-dura Quote
xromance Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Kakva je prica oko H-dura Previse crnih dirki Quote
Vlakey_Board Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 ahahah... ne ne, drugachije to ide... ko shto rekoh, to samo samoukom choveku mozhe mozhe pasti na pamet... aj napravitju ilustrovano, pa tju okachim ovde link malo kasnije... Quote
PlanetHell Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Hajde bas si me zaintrigirao sa celom tom pricom!!! E, da si cuo Smiljku kako je lepo odsvirala klavijature na RED u Filozofu poslednji put!!!! Quote
Vlakey_Board Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 E, da si cuo Smiljku kako je lepo odsvirala klavijature na RED u Filozofu poslednji put!!!! Ma Smiljka je carica... ne zna na bender, ali zato mozhe da me sahrani klavirskom tehnikom leve ruke... A shto se tiche H-dura... evo linka... H-dur ne postoji ! Quote
Recommended Posts