Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svirka MOZDA uskoro! I to bas zato sto je klavijaturista nov, da je Damjan - to bi islo malo brze zato sto smo se s njim koliko-toliko usvirali... Al, ovako...

Za klavijaturama je Bane, ostatak ekipe od pre, naravno. Ali... ovo menjanje i prilagodjavanje ce nam doci glave ako se nastavi... Nikako da zazvucimo. Meni se, licno, ovo kako je sad i ne dopada.

I... Smiljka je pisala vecinu stvari na albumu...

icon_spava.gif

Posted
Svirka MOZDA uskoro! I to bas zato sto je klavijaturista nov, da je Damjan - to bi islo malo brze zato sto smo se s njim koliko-toliko usvirali... Al, ovako...

Za klavijaturama je Bane, ostatak ekipe od pre, naravno. Ali... ovo menjanje i prilagodjavanje ce nam doci glave ako se nastavi... Nikako da zazvucimo. Meni se, licno, ovo kako je sad i ne dopada.

icon_spava.gif

Ajde dace bogovi da svirka bude sto pre, I can't wait!

Posted

3majce mislim da bi bio red da izbacimo mareta iz benda i da mu zauzmemo mesto icon_twisted.gif

evo recimo keygirl moze da peva rulez.gif

za bubnjara zovemo maxa(tvog dragog nam jel'te qma) icon_rockdevil.gif

itd........

jbg bar ce napravimo svirku el da icon_confused.gif

musik19.gifmusik29.gifmusik19.gif

biggreens.gif

biggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gif

seronja.gif -em el da

Posted
3majce mislim da bi bio red da izbacimo mareta iz benda i da mu zauzmemo mesto icon_twisted.gif

evo recimo keygirl moze da peva rulez.gif

za bubnjara zovemo maxa(tvog dragog nam jel'te qma) icon_rockdevil.gif

itd........

jbg bar ce napravimo svirku el da icon_confused.gif

musik19.gifmusik29.gifmusik19.gif

biggreens.gif

biggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gif

seronja.gif -em el da

Imamo dogovor icon_mrgreen.gif

Posted

icon_spava.gif

stvarno bi bilo lose da otkazete svirku.Nadam se da se vidimo uskoro negde. icon_mrgreen.gif

Posted
Jedno malo obavestenje Moondive ce svirati nz Exit-u icon_rockdevil.gif

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PA TO NE SME DA SE PROPUSTI.... biggreens.gifbiggreens.gifbiggreens.gif

Malo obaveshtenje icon_smile.gif

icon_mrgreen.gif

Posted

Heeey Moondiveovci POZDRAV!!! Eto godinu dana vas pratim u stopu pa mislim da bi bio red da ponekad i ja "bacim" neki komentar ovde icon_rolleyes.gif Bas mi je drago za Exit, samo napred icon_rockdevil.gif Nadam se da cu uspeti da se pojavim tamo...

p.s. Ywane kako ruka icon_confused.gifmusik19.gif