mistress Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 pa na exitu jeeeeee nije mi dobro znam da je na exit-u ali kad Quote
cruel Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Jedno malo obavestenje Moondive ce svirati nz Exit-u Quote
Ywan Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 p.s. Ywane kako ruka pa, fino je ruka ... ima zenski ima sve ... BTW. s kim imam cast pozdrav svima za podrsku Quote
xromance Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Znate li tacan datum kada svirate Nismo se jos uvek dogovorilioko datuma ali verovatno cemo znati uskoro Quote
Cyber Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Cekajte,ko sad svira klavijature?!Bane-draconic???Svaka cast,ali nije on za moondive.Zasto ne Damjan Demether?Odavno vas nisam vidio u zivo(od Hita u valjevu,decembar 2004),a naslusao sam se novog albuma,tako da bi bio red da malo svirate... Vidimo se na exitu!!!(iako iz dna duse mrzim taj sugavi festival,ipak je tu metal stejd ) Quote
xromance Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Cekajte,ko sad svira klavijature?!Bane-draconic???Svaka cast,ali nije on za moondive.Zasto ne Damjan Demether?Odavno vas nisam vidio u zivo(od Hita u valjevu,decembar 2004),a naslusao sam se novog albuma,tako da bi bio red da malo svirate... Vidimo se na exitu!!!(iako iz dna duse mrzim taj sugavi festival,ipak je tu metal stejd ) Damjanu je problem da putuje stalno sa nam,a sa Banom smo poceli da vezbamo i nadamo se da ce na kraju ispasti sve ok.Za sada nije lose.Vidimo se na nekoj svirci Quote
keygirl Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Pozdrav za novog klavijaturistu.sada cete valjda cesce svirati Quote
mistress Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Sad ste pola pola.Mozete da svirate pesme draconica Quote
DOMINION Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Sad ste pola pola.Mozete da svirate pesme draconica keygirl Posted on 21. 5. 2005, 00:39 PROZIVKAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Quote
cruel Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Sad ste pola pola.Mozete da svirate pesme draconica keygirl Posted on 21. 5. 2005, 00:39 PROZIVKAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Quote
Ywan Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 kad e??? moram da dodjem...moram....moram... Svira se najverovatnije u subotu 9.07. sto je treci dan festivala ... detaljnije uskoro! Inace, tog dana na Metal Hammer Stage-u nastupaju i: -The Stone -Bombader -X Centar -Abonos -Moondive -Concrete Worms -Vox Populi ...a na Main Stage-u: -Slayer -Fatboy Slim -Ladytron -DJ Marky & Patife -More TBA Valjda ne sviramo u slicnom terminu sa Slayer-om Mogli bi malo da sredite sajt vec dugo niste nista menjali Trenutno se radi na novom sajtu! Kada sve bude gotovo znacete prvi! Pozdrav za novog klavijaturistu.sada cete valjda cesce svirati Tako se planira! 3majce mislim da bi bio red da izbacimo mareta iz benda i da mu zauzmemo mesto evo recimo keygirl moze da peva za bubnjara zovemo maxa(tvog dragog nam jel'te qma) itd........ jbg bar ce napravimo svirku el da jel vam treba basista? Quote
Aris Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Alo Angele, ti tamo koja imas kredit Bre more, pozdravlja te opet ona druga koja lici na onu prvu! POZDRAV VELIIIIKI SRECNO NA EXIT-u!!! Quote
keygirl Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Pohvale za sajt.samo ste to trebali odavno da uradite. Quote
Angele Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 trebalo je svasta nesto, cuti, dobro i da smo zivi! Nina! :******************* a i onoj sto je nesto ista ko ti.... u stvari... kad malo bolje razmislim... Pa tu se ne zna ko na koga lici! aaaaaaaaa jedva cekam novi sajt!!!! .....pa, dobro...i Exit.... Quote
amy_mccoy Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Valjda ne sviramo u slicnom terminu sa Slayer-om to se i ja nadam u svakom slucaju tamo sam da vas slusham i jedva chekam Quote
DOMINION Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 ywane tebe primamo i mozda vlakey-a svi ostali nek se snalaze btw odoh sada na sajt Quote
keygirl Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 ywane tebe primamo i mozda vlakey-a svi ostali nek se snalaze btw odoh sada na sajt Jel ja ono bese pevam poz. Quote
Baki Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Do kurca, planirao sam samo prvi dan Exita da budem,. na Apocalyptici...no izgleda da cu produziti boravak u NS!!!! Quote
DOMINION Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Jel ja ono bese pevam poz. DOMINION Posted on 22. 5. 2005, 22:37 da bez tebe nema benda poz Quote
xromance Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Hocete li svirati negde pre exita Verovatno hocemo.Jos uvek vezbamo Quote
Recommended Posts