Ywan Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Do kurca, planirao sam samo prvi dan Exita da budem,. na Apocalyptici...no izgleda da cu produziti boravak u NS!!!! that's the spirit! ywane tebe primamo i mozda vlakey-a svi ostali nek se snalaze btw odoh sada na sajt jupiiiiiiiiiiii! otvori sada novu temu da ne smetamo ovima iz Moondive-a Quote
PlanetHell Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 (edited) a ozbiljno, ste krenuli da vezhbate??? supeeer!!! nece biti spota, a?.... steta.... ili ce biti??? a ono sa orkestrom... Edited May 23, 2005 by Planet_Hell Quote
amy_mccoy Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Do kurca, planirao sam samo prvi dan Exita da budem,. na Apocalyptici...no izgleda da cu produziti boravak u NS!!!! al izgleda da Apokaliptika ne dolazi Quote
*One Wish* Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Bitno je da ce MoonDive svirati na Exit-u.... Ko shisha Apocalypticu Quote
DOMINION Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 e keygirl cemu one zle face oni djavolcici nisam valjda toliko los? ywane nema nove teme to je bio samo test za tebe i ti si PAO xaxaxa joke ofcourse ajd videcemo se ovih dana trebaju mi neki diskovi od tebe btw sto se tice apokaliptike oni kao zvanicno dolaze ali sad opet bilo je tu nekih peripetija pa cemo jos da vidimo poz svima Quote
xromance Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 a ozbiljno, ste krenuli da vezhbate??? supeeer!!! nece biti spota, a?.... steta.... ili ce biti??? a ono sa orkestrom... Bice svega uskoro Quote
Tatyannahhh Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Za klavijaturama je Bane odkad to????? cuh ja to al eto sad mi to potvrdi informaciju...kao zamena ili za stalno? Quote
keygirl Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 e keygirl cemu one zle face oni djavolcici nisam valjda toliko los? ywane nema nove teme to je bio samo test za tebe i ti si PAO xaxaxa joke ofcourse ajd videcemo se ovih dana trebaju mi neki diskovi od tebe btw sto se tice apokaliptike oni kao zvanicno dolaze ali sad opet bilo je tu nekih peripetija pa cemo jos da vidimo poz svima ma nisi los.ja se samo zezam pozdrav Quote
Ywan Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 ywane nema nove teme to je bio samo test za tebe i ti si PAO xaxaxa joke ofcourse ajd videcemo se ovih dana trebaju mi neki diskovi od tebe Samo bi da uzmes nesto a nije ti stalo do mojih osecanja Quote
Ywan Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Mala ispravka sviramo u nedelju 10.07.2005. (naravno METAL HAMMER stage) uz: _________________________ Lost Propelleros On the run Doghouse Lock down Ritam nereda Alogia Good eye closed Tales of dark Moondive _________________________ ...a isti dan na MAIN stage-u su: White Stripes The Datsuns Disciplina Kicme Killa Kela ... tako da nema problema! Zvanicne informacije na: EXIT 05 [METAL HAMMER STAGE] Quote
*One Wish* Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 no big deal o boze kad cesh shvatiti da se bend koji ti se SVIDJA ne proziva.... Bice i ti to dobro znash BOBO @keygirl don't plakala.... smislicesh ti vec neshto... Quote
PlanetHell Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Mala ispravka sviramo u nedelju 10.07.2005. (naravno METAL HAMMER stage) uz: _________________________ Lost Propelleros On the run Doghouse Lock down Ritam nereda Alogia Good eye closed Tales of dark Moondive sram te bilo kako da zaboravish ono bez chega ne mozhete a to je =><= videcu, ovi` dana se dogovaramo da opljachkamo neku banku, pa ako ne zaglavim na robiju doci cu.... Quote
Ywan Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 sram te bilo kako da zaboravish ono bez chega ne mozhete a to je =><= Pa nema ni basiste smajlija ako nadjes nekog ajd javi mi! ... ali mora da bude u crnom i da je flegma Quote
cruel Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 sram te bilo kako da zaboravish ono bez chega ne mozhete a to je =><= videcu, ovi` dana se dogovaramo da opljachkamo neku banku, pa ako ne zaglavim na robiju doci cu.... sta ces ako te uhvate Quote
xromance Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Hajde neku svirku pre Exita Moze Voleli bi ali tesko. Quote
keygirl Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Voleli bi ali tesko. e bas steta ja necu moci da budem na exitu Quote
DOMINION Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 mare ako mi razplaces keygirl ima da te ...... keygirl vodicemo te mi na exit bices u basu sa moondive-ovcima umesto mene ako treba ali ces da ides el jasno?! Quote
keygirl Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 mare ako mi razplaces keygirl ima da te ...... keygirl vodicemo te mi na exit bices u basu sa moondive-ovcima umesto mene ako treba ali ces da ides el jasno?! hvala na pozivu btw,RA(S)PLACES Quote
IVANNAH Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 E drugari, sad se samo dobro potrudite oko spota OK? Quote
Ywan Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 E drugari, sad se samo dobro potrudite oko spota OK? Ma, opusteno jel ti prosla upala misica Quote
IVANNAH Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 jel ti prosla upala misica Naravno, ne dam se Quote
xromance Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 mare ako mi razplaces keygirl ima da te ...... keygirl vodicemo te mi na exit bices u basu sa moondive-ovcima umesto mene ako treba ali ces da ides el jasno?! Dominione spremi se da posle Exit-a idemo na Pepsi Quote
mistress Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Jos uvek ne znam da li dolazim na Exit, u svakom slucaju imate moju podrsku Vidim i spot cete da snimite Svaka cast Quote
cruel Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Jos uvek ne znam da li dolazim na Exit, u svakom slucaju imate moju podrsku Vidim i spot cete da snimite Svaka cast kakav spot Quote
Recommended Posts